Dębki [1423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paszq

Ja po raz pierwszy byłem w 1991 roku. Była to wiocha zabita dechami. 2-3 pola namiotowe ze 2 puby i sklepik leśny u Detlafów. Mieszkałem wtedy na "Kaszubie". Po dwóch latach przeniosłem się na Pole Namiotowe Leśne. Wszystko by było ok gdyby nie to, że tam nie było jeszcze żadnego pola namiotowego - trzeba było mieć zgodę leśniczego na rozbicie namiotu; > Cisza spokój (tylko o 6.00 tradycyjnie roznosiły się jakieś śpiewy z drewnianego kościółka).
    Jak nie chodziłem na plaże to nad zakola Piaśnicy; ] Po drodze na plażę (jeśli się szło do miesca, gdzie Piaśnica wpada do morza) mijało się gniazdo szerszeni, które przetrwało parę ładnych lat!
    I tak co roku jak tu przyjeżdzam coś się zmienia. Teraz, po 14 latach Dębki stały się niezłym kurortem. Nawet MTV ma tu swoją imprezę :D
    A wy co odczuliście podczas pierwszych przyjazdów do Dębek?
  • Anonim

1 raz byłem wczoraj i bylo zajebiscie i juz tam bede jezdzil zawsze. Kocham Dębki :/
  • Anonim

roku nie podam, ale wtedy jeszcze w pieluchy robilam
  • Anonim

heh, ja w 1994 :) 8 lat mialam :) i wlsnym oczom nie wierzylam jak przyjechalam tam po 3 - letniej przerwie w zeszlym roku....
  • Anonim

2 raz jade za chwile. Kocham Dębki :/
  • Anonim

Ja jeszcze nie byłem ale jade z :j&dżul'em
    Ps.kocham Dębki
  • Powrót z zaświatów

a ja kocham pana od wefu i nie wiem jak mu o tym powiedzieć

Pomoooooocy
  • Anonim

zapros go na hm...piwo.
  • Michał Tkaczuk

'86

Dębki rulez
  • Jahlove

ja pierwszy raz w 82
  • Jahlove

agora umów się z nim na siłowni, zrobicie razem pare brzuszków
  • Powrót z zaświatów

A skłony moge tez robic ??
  • Valerie Christine

Pierwszy raz bylam w debkach jak mialam 3 miesiece chyba 1992
  • Jahlove

możesz się umówić z nim na robienie pompek
  • maria

o bosz to bylo jak miałam 3 lata czyli 11 lat temu i co rok tam jeżdże uuuuuu kocham debki i dyskoteki wieczorami w beach bolsie :))) bedze 1 połowa sierpnia!!!!!!!!!!
  • ShaolinEye

bylo to w 1981 roku i nie pamietam za wiele bo obchodzilem tam wlasnie pierwsze urodziny (wiadomo urodziny jak urodziny niewiele sie pamieta) ...oj dzialo sie dzialo; >
  • Izabela

poczulam sie jak dinozaur....
    14-latki w The Beach. Mlodziez, to jednak teraz szybko dojrzewa...
  • ShaolinEye

ja to mam nadzieje ze bich bolsa to nie bedzie w tym roku wcale...mam mega ochote na relax przy ognisku na plazy....to byly czasy..upteka jako buda kilka lawek przed i operacja noc na plazy przy ognisku...esz
  • Powrót z zaświatów

O Panie toś mnie teraz uderzył prosto w serce
    kurwa mac odkąd zaczęła jeździć ta cholerna straż to nawet ognisk robic nie można
  • maria

no szkoda ze nie bedzie ognisk( choc i tak prawie nigdy my ich nie robimy) a pozatym ja kocham beach bolsa:*