-
Anonim
To był zespół. Nie jakieś syfiaste blasty pod Unique Leader prod.; nie jakieś idiotyczne pokrecone rytmy. Chamstwo, dusza feeling. "mental Funeral" zmiata wszystko nie sądzicie?
ps. Kupie
"Retribution Of the Dead" MCD
"Fiend For Blood" MCD -
Hex
-
Anonim
Jak nie jak tak!
Mental Funeral >>> Severed Survival > Shitfun > AOTU
Mental Funeral >>> 95% DM -
yader
-
-
B.
Peanów pod adresem AUTOPSY nie chce mi się po raz 24358458 pisać, dodam tylko że zasmuca mnie fakt iż wątki o NAPRAWDĘ dobrych kapelach znajdują i się na ósmej stronie, pisze w nich 3 osoby i zazwyczaj zakłada je Hubert który i tak już usunął sobie profil [*]
Severed Survival>Mental Funeral=Fiend For Blood>Shitfun>>Acts... -
Anonim
może powróćmy do zacnych PRAWDZIWYCH death metalowych zespołów a nie chłamu w stylu melodic deathu? Bardzo dobry zespoł, najlepsza płyta oczywiście debiut:D -
Rion
-
B.
Burning from the inside out
Bloody foam spews from your mouth
Smell the putrid stench of flesh
As it burns you to your death -
lordcancerx
-
Flying Whale
Debiut to geniusz, MF porównywalne a kolejne 2 troche słabsze ale na równie wysokim poziomie. Dobre w tej kapeli jest to ze kazda płyta jest stylistycznie inna, mieli chłopaki pomysły... -
putingapustinga
tak? a ja slyszalem, ze ostatnio w polsce powiada sie, ze najlepsza jest acts of unspeakable i sie pod tym jedna syrą podpisuje. -
Flying Whale
>putingapustinga napisał
>tak? a ja slyszalem, ze ostatnio w polsce powiada sie, ze
>najlepsza jest acts of unspeakable i sie pod tym jedna syrą
>podpisuje.
Tak. Niewiele mnie obchodzi co sie powiada w Polsce czy jeszcze gdzie indziej; ) ja wyrazam swoje zdanie, ktore z resztą brzmi: Severed Survival miażdzy jądra! -
putingapustinga
no u mnie syra sie podpisac znaczy sie zgodzic. severed survival nie ma startu do acts. nie ta dynamika drogi panie, nie ten rozrzut. taki przyklad, zapraszasz ciotke, na kawe.
sadzasz na pufach, dajesz kawe, robisz rozstep miedzy glosnikiem a ciocia, wlaczasz severed i co?
raczej jednakowo, bez zmian/ nie masz ciszy, nie masz jebniecia/
sadzasz ciocie na tych samych pufach, wlaczasz acts i ciocia ma wieksze odstepy miedzy kawalkami/ tak?/
ma kawalki wolne i szybki + ciocia ma/ jeszcze raz/ cisze przed solowkami,i itd, itd.
nie wiem, swoja ciotke katowalbym acts -
\m/ KUCZY \m/
Autopsy to jeden z najlepszyhc deathowych bandów na świecie, kurwa! :) jak pierwszy raz usłyszałem Severed Survival... ooooo. zmiotło, kurna!; ] -
putingapustinga
nie da sie nie zgodzic. co jakis czas urzadzam sobie sesje calonocne, lu poldniowe z nagrankami autopy - abscess.
ktos lubi z was spedzac tak czas?> -
Anonim
>. co jakis czas urzadzam sobie sesje calonocne, lu poldniowe z nagrankami autopy - abscess.
Ja se tak Bathory katuję; -) -
putingapustinga
hehhe, ogolnie, calonocne sesyjki, sa okej.
tyle, ze nieraz z piciem jest nie po drodze, bo czlek sie rozproszy i zacznie sluchac czegos innego, albo w ogole przestanie sluchac.
-
Flying Whale
aaaa se smaka narobiłem. az se posłucham wszystkiego co mam z Reifertem :D autopsy + abscess + the ravenous hmmm... cud, miód i orzeszki ! -
Devacomo
Jak znajdujecie nowy krążek Hamburgerożerców ? Mnie na pierwszy rzut ucha nudzi, chociaż mogę się mylić.