Dancehall [3906]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ruda & Pedafilon Cziku Cziku Dancehall Myster Rizonn Mega Remix 2004 Degree Riddim
    http://mnc.pl/~nrs/RudaPedafilonDan...
    beka na maxa
  • Grono.Net

kaja paschalska i fanki filon "chinka cikulinka".
    no.

najgorsze w tym wszystkim jest to, że to nie jest żart. bo gdyby był, powiedziałabym, że najlepszy.

i oglądaliśmy dzisiaj teledysk nawet. odechciało mi się żyć na chwilę; )

i jeszcze mogę dodać gwoli zakończenia, że tak profanować danshal to tylko jakiś kretyn, serio.
  • madmajk

no ja chodzilem w szoku przez nastepna godzine, niedosc ze gowno jak chuj za przeproszeniem, to i jakims nacjonalizmem, rasizmem mi smierdzi strasznie...

do kogo to jest skierowane?? niechce znac odpowiedzi.

ludziom brak taktu i wstydu, to jest doskonaly przyklad co mozna zrobic z siebie dla pieniedzy..

bun tha babilon
  • madmajk

to niejest smieszne...:-(

wstyd za polaka, i tego filona co bezczesci juz i tak nadszarpniety wizerunek polskiego hip-hopu.

ja niejestem przesadnym fanem, ale jak ludzie maja miec jakies dobre nastawienie do tej muzyki, jak takie klony sie mnoza i jest ich coraz wiecej..

Kombi + ascetoholix. sorry itd itp

• Anonim

Wiesz Klio jak ktos potrafi sie spinac z byle powodu to juz jego problem. Ja uwazam ze cala akcje z tym cziku cos tam warto potraktowac z przymrozeniem oka wieeesz.
  • madmajk

......

na poczatku wiesz wydalo mi sie to smieszne po pierwszych minutach, tylko ze za chwile zdalem sobie sprawe ze to jest WIELKIE GOWNO ktore nie powinno widziec swiatla dziennego i smierdzi na cala Polske bracie.

bez odbioru
  • Anonim

dobradobra Man nie musisz sie tak na mnie wyzywac bo to nie moje :) sam uwazam ze pedafilon i ruda to kosmiczne gowno ktore powinno sie ukazac ale tego linka dalem w formie ciekawostki
    yagga
  • Grono.Net

ty, weź ente, jestem ostatnią osobą, którą mógłbyś oskarżyć o spinanie się.
    po prostu uważam, że jest to cholernie śmierdząca kupa, która kurwa nie jest żartem i to jest w tym wszystkim najgorsze, wiesz.
    to daje rewelacyjne świadectwo branży rozrywkowej i takie tam. mam to gdzieś, niech sobie kaja nagra następną piosenkę o mulatce w kolczatce czy cokolwiek, ale niech ludzie tego jeszcze nie przerabiają na "śmieszniejszy żarcior", dodając danshalowe bity, bo mi się krew ścina w tętnicy. i tyle.

• Anonim

ale zenada...w moim rankingu najwiekszego chlamu i przypalu jest na rowni z sznapi sznapi i schabowa soka...
    oby tak dalej wiecej takiego gowna to sie nasz przemysl muzyczny zniecheci do dancehallu i o to chodzi!!!
  • Anonim

no nie.. .schabowa soka jest wyjebana w kosmos... i bardzo romantyczna ten teges...
  • Anonim

aaa... jeszcze jedno... czy remix czasem nie powinien byc robiony tak zeby rytm mniej wiecej rytmicznie brzmial? bo tam rytm leci sobie a tekst sobie...
  • Anonim

tam w sensie ćiki ćiku linki...
  • Mechanik Jerzy Kudelski

http://skocz.pl/czikulinka
  • Don Simon

E no wypas flow ... kto zaplaci za moje skradzione 3 min 18 sek ?
  • Grono.Net

to kieruje do lukasza vel blaze it up.

nie rozumiesz podstawowej rzeczy. schabową socę zrobił mmf z dreadsquadu, czyli osoba jak najbardziej wkręcona w muzykę dancehall. schabowa była żartem, prześmiewczym kawałkiem, który udał się w 100% i jest dokładnie tym, czym miała być z założenia. powstała w studiu, na bicie zrobionym przez marka, wszystko od początku do końca było przemyślane. i efekt jest genialny.

a kaja nagrała tę swoją chinkę nie jako żart, ale całkiem serio, a ktoś myśląc, że zrobi jeszcze śmieszniej, zhakerował wokal, wrzucił na bit, który nawet nie jest dobrze zgrany z głosem, to kiepawe troche. i nieudane.

dlatego nie porównywałabym, serio.
  • Mechanik Jerzy Kudelski

tajest.
    schabowa nie dość, że jest świetnym żartem, to można się przy niej bawić dobrze :)
  • Anonim

marek zrobil soke? a ja myslalem ze to bit pity... no to teraz przynajmniej wiem :D:D:D
  • Anonim

Kurwa co to za gówno! Wzruszyla mnei twoja historia...
    Polski "mainstream" mnie dobija. No i ten podkład... :/ Brzmi jak "akompaniament" ze starych Casio :-)

He he he , a ja kiedys popełniłem numer z Beynoce :-)
    Do dzis o tym nie wie; -)

• Anonim

Degree Riddim ?
    ;/
  • Anonim

Ok klio, nie chce tu nikogo urazic i przyznaje ze nie wiedzialem kto za tym stoi... ale oba kawalki sa conajmniej festyniarskie i u mnie leza w jednym worku ktory sie nazywa kosz... bez wzgledu na to czy dla zartu czy na serio...cenie sobie dokonania dreadsquadu(dwa pierwsze mixtape`y) ale wysoka temperatura chyba nie byla zrobiona dla zartu... a mnie to odbicie w klimatach nie podchodzi... i oceniam to bardzo nisoko = moje skromne zdanie:)
| |

Promowanie imprez, różnego typu eventów dancehallowych. Dyskusje na temat muzyki, tańca, zagad...

Fotki

Miejsca grona (8)