*** CZEKOLADA *** [337]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agi

Jak długo wytrzymujecie bez czekolady?
    Jak sie zachowujecie jesli jej nie spałaszujecie?
  • Kura

udało mi się wytrzymać tydzień :) jak nie zjem czekolady to będę się opychać każdym jedzonkiem, jakie znajdę w domu i cały czas będę nienajedzona :)
  • agi

też tak mam!jedzenie jedzenie jedzenie!
  • Aneta

ja najdłuzej wytrzymałam 3 tygodnie :D badzcie ze mnie dumni!! ale to tylko dlatego ze byłam chora i nie jadłam nic!! a jak nie mam czekolady to krece sie w ta i spowrotem i szukam czegos i sama nie wiem czego!!
  • MoniTa

nie wiem ile wytrzymałam :P ale jak dziennie nie zjem czegoś z czekoladą to chodzę jak na "głodzie"; )
  • Krecik

Dzień bez czekoly = Dzień na kacu ^^
  • kamil

Dzień bez czekolady to nie jest dzień!! To koszmar!!
  • Ew.

:P ja tam mogę wytrzmać co najwyżej 2 dni
  • Anonim

18 dzien bez czekolady - takze bez cukierkow, lodow, chipsow etc. - trzymam sie mocno;)
  • Anonim

Oo nie wyobrażam sobie jak ludzie przeszłości radzili sobie bez czekolady!Kochany Cortez-coz był okrutny,ale zawdzięczamy mu kakaoXD..ja bez czekolady wytrzymałabym nie dlużej niż 3 dni..
  • wloczykij stalowelovegłowe

...nigdy o tym nie myślałem... nie będę próbować... masochiści... :D

ja mam inny problem... jak długo czekolada może wytrzymać beze mnie... bo jak już jest w domu, to jakoś mi sie pcha w ręce i kazda ilość znika... nie ma szans... nie mogę sobie kupić na zapas i trzymać jak kubuś w spiżarence... nawet nie rozumkiem... na węch ją znajduję i... małe conieco... też tak macie ?
  • Anonim

...jak sie uprę np. przy odchudzaniu(a to u mnie częste zjawisko)..to mogę wytrzymać nawet do 2 miesięcy...ale powroty są takie słodkie:)))
  • ja :)

ja tam nie moge wytzymac jeden dzien bez czegos czekoladowego ( choc mi nie mozna bo mam uczulenie na bialko :( ) ale jem czekolade jem bo ta sa same pysznosci :D
  • Anonim

Oo biedna! Moja siostra(cioteczna)też ma podobne uczulenie:( jak ja wam wspólczuję.To taka słodka przyjemność, a wy ni mozecie się nią cieszyc w pełni:(
  • Anonim

łaczmy sie w bolu!!! wspolczuje;]
  • ja :)

hehe dzieki ale i tak wekszosc 'zakazanych' mi jedzonej jem ile mozna ale pozniej cierpie :/ ale nie ma to jak smakolyki i takie tam inne :D pozdrawiam :D :*
  • ***Vanity***

Czekolada?! To zaraz po seksie najprzyjemniejsza rzecz na świecie...życia sobie bez niej nie wyobrażam...:))
  • wloczykij stalowelovegłowe

zaraz po świętach zapraszam na.... gorącą czekoladę... :D
  • Anonim

2 dni :P

Dzień bez czekolady = dzień stracony :P
  • cudacznie

ostatnio wytrzymuje srednio godzine... czekoladowe swieta :-)))
  • 1
  • 2