-
PL
Mam pytanie: czy jakiś uprzejmy trzecioklasista nie sprzedałby mi swojego podręcznika do łaciny Disce Latine 1 ?
Obiecuję, że trafiłby on w dobre ręce xD
Jestem prawie zdesperowana, bo kogo bym w szkole nie pytała, to wszyscy zostawiają sobie na pamiątkę, są z nim emocjonalnie związani i wiele innych powodów. -
Anonim
Ja mogę ci pożyczyć(!) bo już mam za sobą 3 lata i teraz zacznę nowy podręcznik....:) jeśli ci nie przeszkadza że jest od kogoś z 1 a nie z 3:) -
PL
ha! no Heluś!! Kupić, pożyczyć.. Życie mi ratujesz :*:* Mogłabyś mi na jutro przynieść? -
Anonim
Myślę,że taak,ale na środę lub piątek nawet,bo w domu będę w czwartek-bardzo jej potrzebujesz na środę?...ale pożyczyć,bo też jestem do tej książki przywiązana:) trzy lata nad nią spędziłam,chlip....:P
Muszę pójść do babki od łaciny i poprosić ją o fakultet na olimpiadę z łaciny:) chcesz się wybrać ze mną?ty ją znasz... -
-
PL
Jasne, że się wybiorę; D
Spoho, łacinę mam dopiero za tydzień. Jesteś gotowa pożyczyć mi ją na 3 lata?; ] Ładnie ją obłożę =) -
Anonim
Aaaa to przyniosę ci na piąteczek:) jestem gotowa ci ją pożyczyć,jeśli będziesz mi czasem dawała zajrzeć:P za tą niewielką przysługę ofiarowuję ci wypełnione częściowo ćwiczenia w książce,przetłumaczone w większości teksty i pomoc kiedy tylko chcesz:)
oki to jesteśmy umówione:P -
PL
-
Anonim
-
Anonim
Hm.Jeśli wolisz mieć na własność taką książkę,co polecam,to skorzystaj z tego ogłoszenia,szynszylko:P
A pomóc i tak ci pomogę:P -
ann
chętnie odsprzedam podręcznik do łaciny stan dobry;) kontakt na priv ewentualnie;) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne