Yoł Czacki [1839]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PL

Mam pytanie: czy jakiś uprzejmy trzecioklasista nie sprzedałby mi swojego podręcznika do łaciny Disce Latine 1 ?

Obiecuję, że trafiłby on w dobre ręce xD
    Jestem prawie zdesperowana, bo kogo bym w szkole nie pytała, to wszyscy zostawiają sobie na pamiątkę, są z nim emocjonalnie związani i wiele innych powodów.
  • Anonim

Ja mogę ci pożyczyć(!) bo już mam za sobą 3 lata i teraz zacznę nowy podręcznik....:) jeśli ci nie przeszkadza że jest od kogoś z 1 a nie z 3:)
  • PL

ha! no Heluś!! Kupić, pożyczyć.. Życie mi ratujesz :*:* Mogłabyś mi na jutro przynieść?
  • Anonim

Myślę,że taak,ale na środę lub piątek nawet,bo w domu będę w czwartek-bardzo jej potrzebujesz na środę?...ale pożyczyć,bo też jestem do tej książki przywiązana:) trzy lata nad nią spędziłam,chlip....:P
    Muszę pójść do babki od łaciny i poprosić ją o fakultet na olimpiadę z łaciny:) chcesz się wybrać ze mną?ty ją znasz...
  • PL

Jasne, że się wybiorę; D

Spoho, łacinę mam dopiero za tydzień. Jesteś gotowa pożyczyć mi ją na 3 lata?; ] Ładnie ją obłożę =)
  • Anonim

Aaaa to przyniosę ci na piąteczek:) jestem gotowa ci ją pożyczyć,jeśli będziesz mi czasem dawała zajrzeć:P za tą niewielką przysługę ofiarowuję ci wypełnione częściowo ćwiczenia w książce,przetłumaczone w większości teksty i pomoc kiedy tylko chcesz:)
    oki to jesteśmy umówione:P
  • PL

pomyłka:na 2 lata. Jestem wdzięczna; )
  • Anonim

ja mogę sprzedac ksiazke od łaciny, jesli jeszcze ktos jest chetny
  • Anonim

Hm.Jeśli wolisz mieć na własność taką książkę,co polecam,to skorzystaj z tego ogłoszenia,szynszylko:P
    A pomóc i tak ci pomogę:P
  • ann

chętnie odsprzedam podręcznik do łaciny stan dobry;) kontakt na priv ewentualnie;)
  • Anonim

ma ktos jeszcze sprzedac ksiązke do łaciny?
| |

Ponieważ już prawie każde beznadziejne liceum z zabitej dechami dziury ma na gronie swoje grono, ...

XXVII Liceum Ogólnokształcące im. Tadeusza Czackiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)