-
Kasia
-
137
-
Kasia
-
ann.
-
-
Julia
-
137
-
Anonim
-
Julia
sport - jazda konna, koszykówka, rower, w zimie narty, deska
muzyka
film
sztuka
rysowanie, malowanie -
ann.
wielka miłośniczka fizyki poświęcająca kazdą wolną chwile na badania właściwości fali mechanicznych:P a serio to eee... proszę następne pytanie:) ale jestem jak najbardziej za pływaniem, zdaje się ze w czackim bedziemy chodzic na basen:P -
Anonim
będziemy, o ile połowa nie załatwi sobie zwolnień (bo jest "uczulona na chlor") -
ann.
eee no basen jest ok:) zwlaszcza ze nie bedziemy musieli daleko chodzic bo jest pod szkołą:P licze na was dziewczyny! -
137
Z mojego punktu widzenia to by byl dobry pomysl, jesli ten basen by byl na 7:30 czy jakos tak, no bo jakby nie patrzec troszke daleko mam;P
Ale ogolnie tez jestem za plywaniem. W gim mialam basen, ale te lekcje to byla prawdziwa porazka:P
A tak to kocham muzyke i siatkowke.
Jakiej muzyki sluchacie? -
Anonim
no ba :) spoko będzie....
a jest tu wogóle jakiś chłopak?? :PP bo ja się czuje jak w jakiejś żeńskiej szkole w stylu nazaretanek :PP -
Anonim
-
Julia
-
ann.
jesli chodzi o muzykę to mam doprawdy spaczony gust:P jakies lekkie popowe pioseneczki:) ale tez punk rock, najchętniej green day i good charlotte.
jesli chodzi o 7.30 to nie wiem jak to przezyję... jestem nałogowym śpiochem i oglądanie wschodów słonca nie nalezy do moich zainteresowan:) za blisko tez nie mam bo mieszkam pod lasem kabackim, ale mam mozliwosc poruszania sie szybkim srodkiem transportu jakim jest metro... o ile dojde do niego w stanie niemal snu o godzinie 6:) -
ann.
moze chlopcy jeszcze nie otrząsneli się z szoku ze az 20 dziewczyn będą mieli w klasie:) -
137
Moze chlopcy mecz ogladaja:P
Polaczenie rocka i popu to faktycznie niezwykle:)
Ja slucham punka:D Lubie GD i GC, ale wole Blinka albo Yellowcard. Yellowcard to cos wspanialego:) -
ann.
blinka tez lubie:) a yellowcard słyszałam tylko kiedys jedną piosenkę (całkiem niezłą:P) na rozdaniu nagrod mtv. -
137
O a jeszcze swietne sa piosenki z soundtrackow z American Pie:) i w ogole te filmy tez sa spoko:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne