-
Anonim
-
Moriozof
-
Iv
-
Anonim
a tak zupelnie na powaznie to mi sie chyba gdzies swiadectwo maturalne zgubilo, bo cos go nie moglam z pol godziny znalezc...:/ ale pewnie gdzies tam sobie w szafie zalega...:P -
-
arab
-
-
Kuba
Widzieliście takie plakaty: "A Ty, co masz w zupie?"? No to teraz już wiecie co... -
Anonim
Ale sobie temat znaleźliście:P Przypominam,że dla niektórych matury się jeszcze nie skończyły. Na przykład dla MNIE :) I tylko denerwujecie tych,co jeszcze pracują :)
Sza... -
fleur au foyer
-
Anonim
A tak na serio, co ludzie w tyle lat po maturze, robią z tym kawałkiem papieru? Ja tam dostałem świńsko-różowe papierzysko względnie niedawno (trzy lata temu) i jeden z egzemplarzy leży gdzieś tam w mojej teczce na wydziale, a drugi trzymam skrzętnie schowany razem z innymi_ważnymi_papierzyskami typu umowy z pracy, pity czy odroczenie z WKU; )
A co będzie za lat 20??? -
Aguś
za 20 lat bedziesz swoim dzieciom pokazywał, jakim to dobrym uczniem byłeś :PPPP -
dobra ciocia tusia
te, strzelichowska lepiej sie bierz do nauki do tych matury, a nie udzielaj sie na gronie:) no ja hmmmm.... mam mature JESZCZE PRZED SOBĄ (2) -
.
mature mam juz za soba i w d**** :P
a przed soba: rilaks, luz, obijando maximale, palenie podrecznikow, opracowan i "repetytoriow dla maturzystow"-brrrr :P
la vie est belle.... seulement sans ecole; ) -
fleur au foyer
hahahahahahahahahahahahahaha od wczoraj ja też mam maturre gdzieś, właśnie wywaliłam zeszyty, xerówy i takie tam do pojemnika makulaturowego, żeby przerobili je na papier toaletowy -
Z tym paleniem i innym niszczeniem notatek to OSTROŻNIE! Sam się pożądnie ździwiłem ale na uczelni były mi potrzebne niejdene notatki ze Szkółki i to z przedmiotów, których się spodziwałem najmniej - np. chemia :)
-
Anonim
Jak sprzątałyśmy z Ania w szafce znalazlysmy m.in CWICZENIA DO PRZEDSIEBIORCZOSCI!
Moja kochana klaso,najprawdopodoniej nalezaly do kogos z Was,nasze nie byly napewno.
Niemniej wszystkie te niezwykle przydatne ksiazki (PO,matma itd) poboznie zanioslysmy do jakze wdziecznych pan bibliotekarek,co to by przyszle roczniki mogły pilnie zgłębiać tajemnice broni gazowych czy ...no ten...to co było w cwiczeniach do przeds.nie wiem,bo nie zagladalam:) ale moze komus sie przyda:P -
fleur au foyer
ja z lekcji przedsiębiorczości wyniosłam tyle, że stare książeczki sprzedaję na allegro; -)
A co do notatek i zeszytów - wszystkich ścislaków (z pominięciem matmy - z wiadomych powodów) pozbywam się na rzecz jakichś młodszych znajomych lub makulaturry, te z przedmiotów od czapy (wos, przedsiębiorczość) - makulaturka, historie zostawiam bratu, a sobie łacinę i polski - bo chyba tylko te mogą mieć zastosowanie na filologiach obcych...; -)) -
Anonim
"historie zostawiam bratu,a sobie łacinę i polski - bo chyba tylko te mogą mieć zastosowanie na filologiach obcych..."
Moi aussi:)
A poza tym z tych przedmiotow mam najwiecej notatek i szkoda mi sie ich pozbywac.jeszcze sie przydadza:) (na tych filologiach;) -
Dzikus
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne