-
rastabrat
Co myslicie o najnowszych dokonaniach CH
chodzi mi o Stoned Raiders i Till death us the part
Wedlug mnie Cypressi niestety robią się tacy sami jak wszyscy...
Z Stoned bardzo lubie Trouble moj pierwszy kawalek CH
Z Till- Cuban thug świetny kawalek -
grabki
stoned raiders jest chujowy, ale daje sie przesluchac; ]
nowego wogole nie slyszalem i wole nie sluchac; )
niestety to wszystko zaczelo sie od "skull and bones" i zmierza do konca zespolu; ] -
rastabrat
Na s&b byly jeszcze dobre kawalki
w duzej czesci czesc rockowa jest dobra
A z rapowej tez niezle
Get out of my head jest swietne -
Anonim
Get out of my head jest spox, bo z Fear'akami. podwójna współpraca (b-real udzialał sie na Digimortal Fear'ów w "Back the fuck up") -
-
Dustekjestnafacebook
Jak dla mnie TDUP lepsze od SR i S&B i wraca poziomem jakości (i brzmieniem) do TOB, BC i CC. -
Anonim
SR - to tylko legalize it i lowrider
a TDDUAP faktycznie lepszy - neva know best jak dla mnie; ) -
Cheslav
Niestety te dwie plytki poziomem nie nawiazuja do poprzednich nagran, ale beat do piosenki Red meth & Bee jest mistrzowski :)) -
Dustekjestnafacebook
>Cheslav napisał
>Niestety te dwie plytki poziomem nie nawiazuja do
>poprzednich nagran, ale beat do piosenki Red meth & Bee jest
>mistrzowski :))
No i dobrze ze nie nawiazuja do poprzednich 2 gdzie chlopaki sie zgubili w nu-metal. -
Cheslav
Te pseudo rokowo nieiadomojakie kawalki byly biedne oczywiscie ale ja mowie o poczatkach ktore byly najlepsze. Tequila sunrise i ogolnie IV najlepsze ... -
Anonim
hmmm....a Ja mysle, ze podobne zdanie jakie wiekszosc z was ma na temat "stonned..." i "till death do us a part" mieli Ci co sluchali pierwszy raz "cypress hill" a pozniej "III". Dla mnie "ganja bus" jest mistrzowskie, "what's..." lajtowe, na impreze :) Wychowalem sie na III i IV, ale nie uwazam, ze chlopaki zmierzaja ku koncowi, o czym moze swiadczyc tytul ostatniej plyty; )