-
trickster
Tych, ktorzy jeszcze nie wiedza, informuje, iz w najblizszym czasie z seria koncertow wystapi w Polsce projekt Sieben + Job Karma.
Sieben to jednoosobowy projekt Matta Howdena, znanego m.in. z Sol Invictus.
Koncerty w roznych miejscach, rowniez w Rydzykowie. O ile to interesi kogos. :]
Informacji wiecej na stronie:
http://www.alternativepop.pl/news/n...
sija dzer
-
Jesienny
Sol Invictus lubie calkie, moze i trza sie wybrac, Job Carmy tez troche slyszalem wiec moze, moze i do tego w noc walpurgii; )
pozdr -
Grono.Net
...To co Jesienny?..Przyjezdzasz w dzien walpurgii do Toronto i idziemy na koncert?; > -
Jesienny
-
-
Grono.Net
...Oj Jesienny...Przecież wiesz, że nie lubię mieszkać tak nisko...Niebo mi się marzy...:P -
Jesienny
Wiec zapraszam do mojego maelego ceglastego domku w niebie, duzo miejsca las blisko :)
pozdr. -
Anonim
jest jeszcze jeden koncert Matta Howdena, w poznaniu
polaczony z festiwalem mashinengeschrei
czyli
Sieben
Jude
CH District
synta[xe]rror
kalEka
wystawy
after party
performance
kino eksperymentalne
a wszytsko w XIXo wiecznych poznanskich fortyfikacjach
wiem, wiem. nieladnie, ze sie reklamuje wszedzie, ale czasem trzeba =)
wiecej info juz niedlugo na stronie
http://www.mgsfest.prv.pl -
Anonim
a co do samego Matta
tez bardzo lubie jego muzyke.
solowe plyty firmowane tylko jego nazwiskiem przyjemnie kojarza mi sie z ciezka klasyka. bo nie jest to neofolkowe granie na pewno.
sieben - latwiejsze w odbiorze, patetyczne dosc ale swietne. leci sie do tej muzyki.
a sol invictus - czyli Matt wspierany przez kolege Toma, mimo pokrewienstwa z sieben calkiem inne. poprawia mi nastroj choc jedna plyta nie kojarzy mi sie dobrze.
poza tym zawsze kiedy jego/ich slucham przypominaja mi sie te dwa misiaki hehehe
bardzo sympatyczni ludzie.
nie wiem tylko dlaczego matt tak uwielbia musztarde... -
trickster
>a sol invictus - czyli Matt wspierany przez kolege Toma
Nie no, musze sie wtracic.
Sol Invictus to Tony Wakeford wspierany przez kolege Matta, a nie na odwrot. :]
-
Anonim
ostatnio roznie z tym bywa z tego, co zauwazylam
wiem, wiem, ze pierwotnie sol invictus to sam jedyny super tony wakefor, ale obecnie uzupelniaja sie w pelni i nie wiem, kogo bardziej slychac w ich muzyce.
poza tym - to tylko zdanie. taka jego forma wynika z tego, ze to temat o panie howdenie a nie sol invictus.
-
mr.VS
a może chodziło o Hawthorn - gdzie rzeczywiście Matt jest wspierany przez Tony`ego :> ? -
Jesienny
Z tego Poznanskiego zestawu, to kojarze procz SIeben tylko jude, i to nie byl fajny zespol jak go slyszalem; ), no ale moze sie wybiore bo jestem wtedy nawet w Poznaniu. zawsze mozna w tym czasie isc na piwo.... byle dalej od sceny; )
pozdr. -
trickster
A ja znalazlem w Toruniu duzy plakat przed Aniolem z informacjami o koncercie jush. Jakby kogo to interesowalo.
Bedzie na ruinach zamku (a nie Pod Aniolem jak glosza informacje internetowe), sobota 20:30.
Bilety do nabycia przed koncertem, cena to chyba 10 zl jesli dobrze pamietam, albo inna rownie symboliczna oplata. :]
93 93/93
-
trickster