Counter-Strike [5122]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Irytuje mnie kiedy pykam se na luzaku w ceesiorka i nagle robi sie w głośnikach harmider i słychać mnustwo chłopięcych głosów ze zmutowanymi organami. Oznacza to tylko jedno: na serwer wejshła KOBIETA i wprowadza zamęt w nashe sheregi! W pierwszej tzw. wstępnej fazie słychać gadki typu:

Ej Niunia kupić ci em czfoorke ?
    Niunia chodź podsadze cię w fayne miejsce :D
    Niunia chodź, będę cię osłaniał.
    Ach przepraszam Niuńka, nie udało mi się ciebie obronić :( ale nie pękaj słonko w następnej rundzie nie zginiesh :D

A ja prubując się skupić na grze nie mogę, bo nie słyszę z której strony nadchodzą fraglesy i ciągle ginę.
    Prubuję uciszyć towarzystwo co również nie przynosi żadnych efektów.

Po dłuższym słuchaniu tych wszystkich dupowłaźnych wypowiedzi zaczyna się faza druga tzw. Voice Chat czyli daj się poznać:

Niunia ile już grasz w ceesa ?
    Ile masz lat ?
    Skąd jesteś ?
    Co masz na sobie ?

W tym momencie wybucham i poroponuję chuopaczkom żeby poszli sobie na http://www.sympatia.pl szukać swojej randki, a nie robili tego podczas gry, przeszkadzając innym.
    Pomogło :D niestety na jakies dwie minuty bo na serwer weszła koleżanka Niuni, nijaka Gunia :/ I w ten oto sposób Niunia i Gunia dalej wprowadzały zamieszanie. Oczywiście ja nie miałem nic przeciwko ich obecniści, każdy ma prawo grać w ceesa, nawet przyznam, że Niunia miała fpożo głos. Poprostu apeluję do wszystkich samców żeby zaprzestali podrywu na serwerach ceesa i zamiast grać "dżojstikiem" chwycili spowrotem za myszkę; )
  • Anonim

Popieram całym sercem. Skoro chcą równouprawnienia, to niech je mają :)

Aczkolwiek każda okazja jest dobra, by se coś zaliczyć; )

Dla słabszych - to powyżej to moje wulgarne poczucie humoru, nic więcej :)
  • Misiek

hmmm osobiście gram na serwerku gdzie gra pare "niun"-z 4,5:]i takich gadek nie ma(moze dlatego ze juz je poznalismy imamy ich fotki):].rozumiem ze mozna sie wkurzac bo gadki o niuniach psuja koncentracje,ale wiecie panowie w cs'a gra pewnie ponad 80-90% mezczyzn a kobiety to rzadkosc i to dlatego takie nimi zainteresownie:]
  • Joanna

Co to za topic?! boze czy autor nie zna przypadkiem komend takich jak "mute" sprawa zalatwiona a nie elaborat jakis tu powstaje...
  • Anonim

lajk up ^^ bezsens o>O
    btw. Asia sie fajnie bulwersuje; )
  • Misiek

hehe mute dobra sprawa,ale ja w wiekszosci przypadkow jak gram w cs'a to wlane sobie jakis trance mp3 i nie slysze niepotrzebnych gadek o "dupie marynie":]
  • Anonim

Tu nie chodzi o znajomości komend itd. bo gdybym chciał to bym se wyłączył tych gadających kurdzibąkoof. Jak już pisałem, irytuje mnie zachowanie ludzi, jak stado napalonych hien. Nie rozumiem co im to da, że ...eeehh nie mam nastroju teraz na takie debaty... dokończe poozniey...
  • Anonim

boze tak idiotycznego topicu to dawno nie widzialem... to tak samo jak pisanie o butach cioci kloci 0_o
  • ~S2~

topic nie wcale jest zly...
    a co do tego "niunia kupic ci em czworke" to tez sie z tym spotkalem (na ktoryms pifpafie czy dzieś) :P bueheheh
    ale to nie jest najbardziej wkurzajace...
    bardziej wkurzajacy jest jak jakis szwab czy ktos z innego zadupia wlazi na serwer i pierdoli non-stop po swojemu...
  • ═══adaś═══╗

jesteście widze zupełnie nie ogarnięci w temacie.. i mysle ze 90% tutejszych ffa players mogło by od lasek ostre baty przyjac....

w polsce są 3 squady babeczek :D
    miałem zaszczyt mieć w klanie dywizje "kobit" tzn dawne vokaL ladies obecny squad Pentagram'ladies ...

śmiechu było sporo jak było 7 kobit na ts'ie ~i przyznam ze miło wspominam wsólną gre z dziewczynami.... obecnei utrzymuje kontakt z dziewczynami z bG < bad girls > bardzo sympatyczne dziewczyny z nietypowym hobby - takak bym to zakończył .....

<<www.vokaL.pl>>

• Letrev

zaloszczace sie kobiety sa piekne (tak pozytywnie piekne)...
    a co do cs'a to pewnie niedlugo beda lepsze niz faceci chociazby ze zwgledu na pewniejsza reke...
    (z perespektywy faceta mozna by powiedziec ze w koncu na cos to malowanie paznokci sie przydalo; ) )
  • ..:: Skwara ::..

Mam nieodparte wrażenie że autora tego tematu zwiodła niezwykła uroda Asi :-) .... lizusus pospolitus :-) hehehe

Co do zachowania kolesio to trzeba przyznać ze czasami zachowuja sie jak by coś w nich wstąpiło (opentanie ?? :-) )...a to tylko niewinna kobitka wstapiła na serwer i odrazu zawladneła umyslami co poniektórych graczy :-)

Znam kilka lasek co są dobre w CS'ika i niejednemu potrafia nakopać :-)

Pozdrowienia dla niewiast...i normlnych graczy :-P
  • ~S2~

moze rzeczywiscie czasem mozna trafic na dobrze grajaca laske ale mozna na nia szybko znalezc sposob. poprostu brakuje im wyobrazni i mozna je latwo w konia robic heheh, sprawdzcie :)
  • Joanna

dziewczynom wyobrazni? no to przywaliles z grubej rury... o boze

w ramach riposty powstrzymam sie od napisania czego brakuje facetom
  • ..:: Skwara ::..

HaHaHa, specjalnie milczałem wiedzac ze Asia nie puści tej zniewagi płazem :-)
    Jednak liczyłem na coś ostrzejszego :-]]
  • Anonim

ty nie wiem jak grasz i gdzie ale przyjdź na serwer UOP tam gra dużo panienek i pograj sobie z nimi. Wydaje mi sie że twoje ego przeżyje zapaść. Ja jestem jaknajbardziej za tym żeby panienki grały w csa. A co do pseudo lovalsówna serwach to przykro mi to mówić ale są to zazwyczaj chłopcy ktożyz dziewczyną pogadają albo przez neta, albo telefon, albo przez szybe :P Dla kobiet powinno sie byc miłym ale nie oznacza to żeby im słodzić na każdym kroku. pozdro wszystkim. aaaa i jeszcze przykład spójrzcie na asie :> zamiast teraz ją bajerwoać to NIE, wy kupicie jej kałacha lub m4 i wmawiać wszystkim będziecie że to lepsze od kwiatow i od tej pory to tak jak by z wami chodziła :DDDDD
    oczywiście mój post skierowany jest w strone osób które robią z siebie pośmiewisko na serwach ukazując defekty naszej rasy :P
  • ~S2~

Ja tez liczylem na cos ostrzejszego ! :)
    Asiu, no widzisz? Nie postaralas sie !
  • Joanna

Wiek, charakter, elegancję, dowcip - wszystko to tworzą kobiety a siłą kobiet są słabostki mężczyzn...
    dobra zmusiliscie mnie do tego ... po prostu niektore rzeczy to mnie juz rozwalaja .. a tekst ze kobiety nie maja wyobrazni to juz lekka przesada.
    i prosze nie generalizuj... "latwo robic w konia" wiesz kto jak gra nie zalezy od plci tylko raczej od charakteru, zaangazowania i ambicji... wiekszosc dziewczyn gra rekreacyjnie w Polsce jest maksymalnie (!) 10 dziewczyn grajacych zawodowo (bgirls i pento lejdiz) MY nie mamy czasu na MARNOWANIE czasu taka gierka, wiec cs to tylko 5 % naszego zycia.. trudno w takim razie porownywac, i tu nie chodzi o wyobraznie itp - tylko ogranie. Ostatecznie można więc stwierdzić, że w równorzędnych warunkach o stopniu rozwoju umysłowego nie decyduje pleć, lecz wola i wrodzone cechy indywidualne. Natomiast waga mózgu jest związana z budową anatomiczną człowieka. wiec bez p$#%^$^$^ ze kobiety nie maja wyobrazni !!!!!!!!!!!
  • ~S2~

Dzieczyno, ja mowilem o wyobrazni przestrzennej...
    Poczytaj sobie ksiazke "Płeć mózgu", tam jest to opisane. A to ze sie obrazasz o takie bodej co to tez nalezy do kobiecej natury.
    A co to znaczy zawodowo?Czy ja mowilem, ze gram zawodowo?Tez traktuje to jako zabawe, wiec o co ci chodzi?
  • Anonim

Panowie, Panie po co tak stereotypowo sie okreslac?? Nie latwiej przyjac ze plec nie gra roli tylko strona po ktorej sie znajdujemy T i Ct. Wiec wezcie sie w garsc m4 w dlon i jazda!!
    Ps. Kto mi kupi kalacha i podsadzi na skrzynke?? :P heh lols

...::GoD SavE ThE QueeN::...
| |

Grono poświecone grze Counter-Strike w każdej postaci: - Counter-Strike 1.5 - Counter-Strike 1.6 -...

Fotki

Miejsca grona (0)