Counter-Strike [5122]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • αrek

Witam... pojawia się słynne pytanie... jaka mysz jest najlepsza do CSa jaka podkladka (mousepad) i jakie ślizgacze..

Co polecacie??
  • meydey232

Ja polecam bardzo Logitech G5 i do tego jakieś ślizgacze teflonowe i jakiś "stealpad" do gry i wszystko powinno jeździć jak po lodzie. Jak dobrze poszukasz i tanio znajdziesz taki sprzęt to za jakieś 350zł powinieneś poskładać profesionalny zestaw do gry. :D

POZDRO
  • Impossible is nothing

wydaje mi sie ze to zalezy od osoby ktora gra bo jedni lubia Logitech inni IE jeszcze inni Razer wiec to zalezy od ciebie na czym ci wygodniej bedzie grac.
  • Anonim

Razer Diamondback
    QcK heavy
    pzdr
  • busti

Grałem na razer diamondback i jak dla mnie to kupa..
    Kumple chwalą logitechy (głównie mx510 i 518) i IE 3.0. Co do podkładek to zależy jakie lubisz, Steelpady wydają mi się szorstkie, Everglide są dobre ale szybko się ścierają, Xraypady są naprawdę w porządku i mają dobry poślizg wymiary itd. Ostatnio miałem też okazję chwilę pograć na padzie firmy Rantopad i ten szmaciak ślizga się wspaniale.

Sam osobiście gram na Xraypad Aqua3 i Microsoft IE 3.0, myszki na pewno nie zmienię! Naprawdę polecam. :)

Proponuje też odwiedzić strony:
    http://www.xraypad.pl
    http://www.cstrike.pl
    http://www.splash.bimtravel.pl

Wybór jednak i tak zależy od Ciebie i Twoich upodobań, czytaj słuchaj testuj i wybierz najlepszy zestaw :) i nie kieruj się tym, że im droższe tym lepsze bo to tak nie działa w tym sprzęcie. Pozdrawiam; ]
  • doriaN

Microsoft IE 3.0 + ślizgacze Everglide i jazda ^^
  • pietras

mam razera copperhead'a z podkladka icemat2ed i spisuje sie naprawde b dobrze. Goraco polecam
  • temat stary jak sam cs; )

Gralem na Razer Daimondback, mx518 i obecnie smigam na ie 3.0
    i najlepsza ie jak dla mnie.
    a podkladka to gralem na x-ray aqua 2, a teraz mam steelpada qck+ i sie gra wysmienicie.
  • Anonim

a4 tech x-750bf zajebista
    jeździ po utyranym jak sam skurwysyn blacie biurka :)
  • Fracho

ja mam teraz mx310 + X-ray aqua2 nie zafajnie bo niema kasy; ]
  • Pszczola

Razer Bialy + Podkladka tez razer i tez biala = ok 450zl
  • busti

razer = najdroższy a wcale nie najlepszy. Polecam Xraypady
  • marian.

mx518 mam

a najlepszy chyba g5 :>
  • AnTonio nA kOnIu

ja mam Logitech g5 i się świetnie spisuje
  • Anonim

Ja grałem już na paru myszkach i muszę poweidzieć, że moim zdaniem najlepsza jest IE 3.0- klasa sama w sobie;)
  • Anonim

a ja mam manta scarabeus MM724 (40zl) i do tego "profesjonalna podkładka do fps'ów" (70zl) i to wszystko nie ma nic lepszego:D
  • adaś.

mam pytanie ktura myszka jest lepsza i jak sie spisuje??
    Razer Copperhead i Razer Diamondback
    i jakie podkladnki najlepsze pod myche
  • StempeK

moim zdaniem zauważalne róznice między mychami pojawiają się przy bardzo wysokich umiejętnościach a nie na początku. Parametry parametrami ale ktoś musi w gościa wycelować. Chodzi mi o to, że nie ma sensu kupować myszki za 400zł jak sie gra miesiąc. Ja mam a4 x-750f - nie jest to super cudo ale spisuje się całkiem nieźle i mi wystarczy. wydałem na nią 85zł + podkładka za 8,50.
  • adaś.

no ja juz gram sporo czasu ok. 9 miesiecy i nie chwalonc sie mam juz spore osiagi, mialem juz sporo mych i teraz chce sprawdzic kturas z nich tylko niewiem ktura bendzie lepsza Razer Copperhead czy Razer Diamondback.
  • busti

>Jesion napisał
    >no ja juz gram sporo czasu ok. 9 miesiecy i nie chwalonc sie
    >mam juz spore osiagi, mialem juz sporo mych i teraz chce
    >sprawdzic kturas z nich tylko niewiem ktura bendzie lepsza
    >Razer Copperhead czy Razer Diamondback.

Mam dla Ciebie propozycję... WRÓĆ do szkoły!! człowieku ja rozumiem pisanie bez ogonków jak na gg... ale bez przesady żeby takie błędy robić...

chwalonc < chwaląc
    kture < które

Co do myszki: Microsoft IE 3.0 :** <3
| |

Grono poświecone grze Counter-Strike w każdej postaci: - Counter-Strike 1.5 - Counter-Strike 1.6 -...

Fotki

Miejsca grona (0)