Cradle Of Filth [370]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szszsz

Wiecie co wstyd mi że nie ma wiecej tematów a kapela dobra szczególnie że niedawno dołączyłam. Więc ja lubie "Beneath the howling star", "Dusk and her embrance" i "The twisted nails of faith" i jeszcze kilka innych
  • Anonim

Tearing the veil from grace
  • Valraven

heh, Bitter Suits To Succubi - cale, bez wyjątku, każdą nutę, każdy dźwięk..
  • Cuddles 24

Wszystkie kawałki są dobre nawet ze starych płyt (np. zwłaszcza świetna jest Vampire CD)...Właśnie, szkoda, że tak mało tematów jest ..... może coś tak o wizerunku ???
  • szszsz

o wizerunku COF czy Daniego:)? co do tego ostatniego to dobrze ze spiewa bo kariera aktorska pisana mu nie jest jesli wiecie oczym mowie a odnosnie Vampire to sie zgadzam cd jest swietny
  • Margot

mysle ze cuddles chodzi wizerunek calej kapeli (wampiryzm) i rzeczy z tym zwiazane tj image klipy spektakle na koncertach etc. Ale nie wiem gdzie sie tematy zaklada...wybaczcie ta nieudolnosc;)
  • Valraven

teatr
  • Margot

co teatr?
  • Valraven

ten wampiryczny image..; )

nie przeszkadza w odbiorze muzyki, wręcz ją ubarwia.. niemniej jednak jest to element gry/ prowokacji
    to właśnie niezwykłość bywa najbardziej pociągająca; p
  • Margot

absolutnie nie przeszkadza w odbiorze muzyki. Jest jej odzwierciedleniem. Prowokacja z pewnoscia tez, ale mysle ze przede wszystkim niezla zabawa;)
  • szszsz

mi tez podoba sie cala otoczka COF nie przeszkada w odbiorze muzyki a nawte tworzy swoisty kilmat kapeli
  • Anonim

mnie tam troche drazni ich nowy image, ale qrva co tam, zyje dla starych kredeli! I mam nadzieje, ze sie jeszcze kiedys odnajda. Qrde, kiedy wyszla plyta Damnation... uwazalem ja za najgorsza, teraz po wyjsciu Nymphetamine, wlasnie ta najnowsza uwazam za najgorsza blee... nie liczac intrumentalnych utworow, Gilded Cunt i miejscami innych kawalkow ("black is my heart..." etc.) to nie mam to co sluchac - nuda! No i poczalem doceniac Damnation...

ciezko mi wskazac najlepsza plyte czy utwor, wszystko jest mniam :p i Martin Powell rzadi :p
  • Grono.Net

Ulubiona piosenka? hmmm
    Cruelty Brought Thee Orchids

i Red Roses for The Devil's Whore:)
  • Anonim

Zdecydowanie Queen of Winter Throned .... najlepsza ze wszystkich.... Zawsze jak slucham mam takie dreszcze ze prawie "szczytuje" :D ..
  • Anonim

no i oczywiscie Cruelty Brought Thee Orchids... wrazenia j.w.
  • Grono.Net

Jeszcze moge sluchac w nieskonczonosc "Suicide and other comforts" z Bittera...
  • V69

Aktualnie "Absinth With Faust", "English Fire", "Suicide and Other Comforts", "Bestial Lust" (za tekst), "Devil Woman" i "Mr.Crowley" :))))
  • Księżniczka

po metalmanii zaczęłam kochać Nemesis

...Black Is My Heart...
  • V69

... I'm Nemesis; ) Tak, pieknie to zagrali :)
  • Creature of Light & Darkness

Cruelty Brought Thee Orchids rewelacja emanujaca czyms boskim.... no i bohaterka utworu kult sam w sobie...
    Let me drink the vain of your veins ( czy jakos tak... ; )
| |

In the start like a cast... In morality plays... Our hearts wore a mask... Of dead rooks in the rain...

Fotki

Miejsca grona (1)