- 1
- 2
-
dobeck
Słucham tej płytki od 4 lat i nie nudzi mi się... wcale... normalnie jest zajebista !
Tyle chciałem powiedzieć. Dziekuje za uwage :)
Aha ! Szukam chętnych ze Szczecina do grania w klimatach Credek... gram na bębnach. -
Anonim
BSTS jest git.; ]
Jakbys byl z Wro to juz bys mial klawisze na skladzie.
avantus -
dobeck
to może coś zdalnie ?
ja cos nagram, Ty coś dograsz...
ehhh... ciężko o skład w Szczecinie :( -
Anonim
w zasadzie czemu by nie, choc de facto na odleglosc nigdy tak nie "dzialalem". moje sample gitarowe odpadaja, ale jakby co, to moge kogos o to pomeczyc.; ]
[quote]ja cos nagram, Ty coś dograsz...[/quote]
a z tym, naturalnie, moze byc roznie. no i nigdy nie robilem czegos pod same bebny.; ]
ogolnie pomysl wydaje mi sie sredni, ale nie musze go zaraz przekreslac. zobaczymy...
ciekawi mnie jeszcze jakosc nagrania Twoich bebnow.
\m/ -
-
if I only
-
Shadow
-
Grono.Net
pełna gama emocji od westchnienia aż po krzyk.
każdy jęk. każdy szept. każdy akord.
orgazmiczne. -
-
Płyta taka sobie, choć fanom lżejszego brzmienia może się spodobać. Mimo to jest conajmniej niespójna artystycznie i niewątpliwie nie jest największym osiągnięciem CoF. -
Sanguine de'Viant
-
-
A tak - to EPka z różnymi utworami, zarówno nowymi, jak i z retrospekcji z kulminacją w postaci pop'owego (nie inaczej) 'No Time To Cry'... Lubię Cradle of Filth, ale jakość do tego albumu nie mogę się przekonać, choć wiele osób go lubi. -
Sanguine de'Viant
-
Konrad
Udany album, miłe dla ucha kawałki(zwłaszcza "Summer Dying Fast" oraz "The Black Goddess Rises II"), jednak dla mnie faworytami są Cruelty... i Nymphetamine. -
-
Trudno, gusta nie podlegają dyskusji. Wystarczy porównać tenże z kawałkami takich kapel jak Dark Funeral, czy Gorgoroth, aby zrozumieć, że to już nie jest black metal. Co nie zmienia, że No Time To Cry lubię, a i sam album darzę pewną dozą sympatii. -
Sanguine de'Viant
-
-
Forma jest dość lekka, gitary ustawione gdzieśtam w tle, bardzo duży nacisk na rytmikę i melodię, wokal dość subtelny, w dodatku baaardzo ostrożna tematyka - jakbym "Wasted Years" IM słuchał. Generalnie, utwór w sam raz na singiel, a co za tym idzie najodpowiedniejszy, żeby zainteresować szerszą publiczność. Oczywiście to moje zdanie i możę się mijać z prawdą, ale wyjaśniłem:] -
Anonim
-
-
Ja tam Nymphetamine lubię, nawet jeśli brzmienie jest light'owe;) Mam jednak nadzieję, że CoF przy tworzeniu kolejnego albumu zeszło/zejdzie z obranej drogi, bo samo zbijanie kasy honoru nie przysparza... -
Anonim
Dajmy na to "Gilded cunt" (zajebisty tytuł heheh) z NYMPHETAMINE...to jest spoko kawałek...wcale nie taki light hehe;) -
Anonim
A "Bitter suites..." jest wporzo zwłaszcza "Scorched Earth Erotica" . Ale mi najbardziej podoba się album "Damnation and a day" z moim ulubionym "Babalon A.D" =D -
Anonim
A "Bitter suites..." jest wporzo zwłaszcza "Scorched Earth Erotica" . Ale mi najbardziej podoba się album "Damnation and a day" z moim ulubionym "Babalon A.D" =D
- 1
- 2