Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • urszula.

Zasadniczo to zwracam się głównie do II LO bo to wam przyjdzie spędzać czas maturalny w przyszłym roku.Dlatego w związku z tym,że mam teraz masy,wielkie masy wolnego czasu,a moje jedyne zajęcie to robienie herbaty i kosztujące mnie dużo wysiłku i pracy smarowanie się olejkiem do opalania..nana zapomniałam jaki był początek zdania.

Tak czy siak,potrzebuje waszej pomocy i mogłybyście wykazać się chociaż minimalną inicjatywą zmiany,tego naszego prywatnego śmietnika.

ważne są pomysły,dalej damy sobie radę.
    przede wszystkim trzeba coś zrobić ze szklarnią.

strasznie jestem fajna.nie ma co.troche sztywno.
    tak czy siak pozdrawiam; D
    u.ql
  • Magda

jak było tak ciepło, to szklarnia była otwarta i w klubie nie mozna było wysiedzieć. A ja proponuję na środku powiesić hamak; )
  • zuzia.

tak, tylko nie powiesic ale postawic , można kupic hamak na nogach!
    tylko ta przyjemnośc troche kosztuje ok. 130 zł, ale może jak się uda zebrac pieniądze to moge kupić.
    mam nadzieje że postoi dłużej niz jedną przerwę i że wszystkie, leciutkie platerki nie zwalą sie na niego naraz
  • urszula.

hm postawic tak,bo wkrecanie srub w sciany odpada,ze wzgledu ze sa to sciany albo gipsowe albo oblozone dykta jakies tam kominowe rury od kamiennych piecow gdzies tam sie znajdujacych.
    sa jakies pieniadze samorzadu jeszcze,lecz aczkolwiek poniewaz,chcialabym je przeznaczyc na jakies stosowne przykrycia na nasze przepiekne fotele i kanape,bo ten sliski material sie nie sprawdza.
  • zuzia.

dobra to pokrycia maja pierwszeństwo, jak coś zostanie z samorządowego budzetu to ja się zajme hamakiem. najwyżej zrobimy jakąs zbiórkę!
  • urszula.

Z tego co wiem to tych funduszy nie jest za wiele,ale jutro będę w szkole to porozmawiamy; )
  • Magda

i oficjalnie przepraszam, Zasku, to był wspólny pomysł. To nie miało brzmieć, że tylko mój... :(
  • Grono.Net

tak.z tym klubem cos trzeba zrobic.
    ale ula moze my sobie darujemy.
    teraz ich kolej,nie?

my mozemy nadzorowac.o.
  • Anonim

Trudno się nie zgodzić :/
  • urszula.

e nie.ja obiecałam,że to dokończe to dokończe. nadzorować?mysle,że lepiej będzie współpracować.
    ps. macie jakiś pomysł skąd wziąźć kase na hamak?:P
  • Anonim

dzień bez mundurka
  • urszula.

it`s good ajdija.
    porozmawiam z p.paw; )
  • Grono.Net

hm to nie jest dobry pomysl, watpie w platerki wplacajace na hamak (!?). Dla dnia bez mundurka mowie tak, ale na inny cel drogie panie.
    J.
  • Anonim

Jakies propozycje?
  • Grono.Net

a ile moze kosztowac taki hamak?
  • Anonim

Hamak to super pomysł tylko patrząc realistycznie to będzie to wyglądało mniej więcej tak: siedziałyby tam najszybsze lub najsilniejsze, albo wszystkie razem, co w efekcie dałoby zarwanie się hamaka :)

To koniec mojej pesymistycznej wersji przyszłości hamaka w naszej szkole :)
  • Grono.Net

fakt.
  • Anonim

Cieszę się, że mam poparcie :)
  • urszula.

hm.zasadniczo to najpierw i tak trzeba sie zajac ogolnym wygladem.hamak,hamakiem.ja mysle ze to dobry pomysl i fajnie bedzie wygladac w oranzerii ale sa rzeczy ktore trzeba zalatwic szybciej.
  • Anonim

mam pytanie trochę nie na temat, do maturzystek: czy ktoś chce się pozbyć swojej książki od polskiego? bo ja bym chciała od kogoś odkupić.
    poza tym gratulacje z powodu udanego balu, mam nadzieję, że dla was był jeszcze bardziej udany niż dla nas.;-)