-
K a j k a
Sprawdziłam - tematu wcześniej nie było :)
Mnie najczęsciej razi jak panience baleronik znad jeansów wychodzi... -
G W
albo ma za bardzo obcisle spodnie....
i biust tak uwydatniony ze prawie sutki jej widac -
Anonim
ciuchy o numer albo dwa za małe, czyli wszelkie akcje w stylu "przecież noszę 38!!!!" -
ZaV
Błędem jest zakłądanie butów na wysokim obcasie, jak nie umie się na takowym chodzić; )
-
-
K.^^
-
¤ Socool ¤
-
Arson
-
Anonim
>¤ Socool ¤ już tylko osłabiony napisał
>no tak, lepsze czerwone kalosze
co masz do czerwonych kaloszy....sa ladne:P
>;)
-
K a j k a
dokladam:
- ciemne rajstopy i jasne buty :P nie odnosi się to oczywiście do jakiś fajnych kolorowych rajstopek -
Anonim
-
OluUsiA
łaczenie zwiewnych letnich spodniczek z grubymi zimowymi swetrami w dodatku nie pasujacymi kolorystycznie :/ -
K a j k a
>oh hello. napisała:
>wszystkie ciuchy tego samego koloru.
>bleh.. az strach patrzec..
znam taką. Mowi wszystkim, ze się super ubiera...
a najnowszy jej zestaw to bluzka w kolorze żywych buraczkow, takowa spódniczka. Do tego jasno różowe butki i taka sama torebka. Zatkało mnie kiedy ją zobaczylam :) -
Nelcia
elegancki spodnie i adidasy plus bluza na zamek z kapturem i elegancka torba boze........ratuj -
TaMala
błąd, który strasznie razi mnie w oczy to skarpetki do sadnałów czy innych odkrytych butów... nienawidzę tego... poza tym nieodpowiednio dobrane kolory, dodatki i panna wygląda jak choinka na swięta. -
Anonim
dokladnie skarpetki do sandałow blee
i jesczze spodnie kanty do tego polar...eee moja nauczycielka od polskiego sie tak zawsze!! ubiera xD a jej w tych nieuprasowanych kantach straznie.... -
a n n a
skarpety i sanadły nosiła moja koleżanka z klasy.
złe dobieranie kolorów, za dużo dodatków. -
Anonim
-
Anonim
obcisle biale spodnie i biale majtki!!!!! dziewczyny bezowe!!!!!!! nie bedzie ich widac... -
Anonim
najlepsze sa obcisle jeansy wbijajace sie w kosc miedniczna....bleee... -
kolczyki wielgachne etno, lakierowana torebusia, fryz a'la punk miesiąca i mamy modnisie roku, wszystkie style uwzglednione;]
nie znosze czarnych przeswitujacych rastop do czegokolwiek,
badziewiastych torebek obwieszonych tylko trolle wiedza czym
bialych kozaczkow z cyrkonjakmi takie to slodziusie milusie
rzyg rzyg;}