College UKKNJA [788]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olsko

w tym roku, z tego co wiem, osoby ktore mialy 85 punktow si enie dostaly. tzn wiem o jednym koledze, mial bodajze 85,2 a prog byl chyba 85,6.. moge sie tam mylic co do tych przecinkow, ale krecilo sie to tak czy inaczej wokol 85 punktów.
  • Marcin Szymański

Ok, tylko w tym roku jeszcze inaczej pkt. przeliczają. Mam nadzieję, że trochę próg spadnie.
  • Anonim

zalezy od polskiego i tego dodatkowego przedmiotu (nie wiem jak teraz przeliczaja)

ja mialem 88 z ang, 56 z podst polskiego i nie pisalem matematyki - zabraklo mi 0,2 punkta :D
  • Madziuha

Hej, kandyduję w tym roku do was jako 2gi kierunek, zakładam, że raczej się dostanę (ang roz 89%, pol roz 76%), więc mam kilka pytań:
    1. Obczaiłam plan zajęć, nie ma w nim francuskiego. Jak to jest więc z tym, ze te studia nam dają uprawnienia do nauczania francuskiego też? (znam już fr tak na b1/b2)
    2. Czy technologię inf i łacinę można przepisać z innego kierunku?
    3. Czy wykładowcy robią problemy, żeby przyjść na jakiś pnja na inną grupę?
    bardzo będę wdzięczna jak ktoś mi odpowie na te pytania :)
  • Marlena

1. Żeby mieć też uprawnienia do nauczania francuskiego, trzeba się zapisać na drugą specjalność. Nie jest ona obowiązkowa.
    2. Wiem, że łacinę sporo osób przepisywało. Nie wiem jak z technologią inf, ale to wszystko pewnie zależy od nauczyciela, trzeba się dogadać.
  • Agata

technologii informacyjnej nie można na bank przepisać
    a pnja to zależy u którego wykłądowcy,
  • major horton

a ja mam pytanie trochę z innej beczki: czy w tamtym roku organizowane były rozmowy kwalifikacyjne po ogłoszeniu listy zakwalifikowanych na studia? ._.
  • Marlena

Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak rozmowy kwalifikacyjne u nas. Jak jesteś zakwalifikowany, to jesteś. Musisz tylko dokumenty przynieść.
| |

Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka Angielskiego UW.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)