Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Milan

Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników tegorocznego Coke.Mam prosbe:Jeżeli ktoś z Was będzie miał fotki z koncertu Molesty to prosiłbym o link do strony,lub o poinformowanie mnie posiadaniu.Rzecz jasna z późniejszym wysłaniem ich na moją poczte:P:) Z góry dziękuje.Pozdrawiam.elo
  • ~ p. ɐuɓɐJ

ja mam pare na profilu także jak chcecie to patrzcie
  • Anonim

bump. podbijam temat. kto ma zdjęcia z aktualnego coke'a? ja najprawdopodobniej bede miec z soboty ale niestety na niedziele nie wpuscili mnie z lustrzanka (probowalem szczescia; P ). oczywiscie swoje z soboty postaram sie jakos wrzucic a conajmniej beda w moim profilu jak tylko je dostane. btw ta wiadomosc jest wlasnie pisana ze stanowiska neostrady na coke'u
  • panna marta.

ja mam kilka z Pezeta i Indios Bravos, bo Afromental słaba jakość; p
  • Poklejona

Mam z 23 w profilu, ale te 'najlepszej jakości'. Niestety na Prodigy niet, bo się bawiło, a nie zdjęcia robiło (;
  • Pam

ja też niedługo powrzucam :D
  • panna marta.

super :>
  • Pam

http://www.facebook.com/album.php?a...

jakby ktoś miał ochotę :)
  • ineX

ey czekej czekej czy to przypadkiem nie twój kumpel ten z kolczykiem krzyczał: I LOVE YOU MISSY?? xD a ona na to" I LOVE YOU TOO BABY xD
  • Pam

Tak, tak to on; -)
  • moni

hej..potrzebuje profesjonalnych zdjęć z tegorocznego festiwalu, które bylyby dodatkiem do mojej recenzji imprezy, ktora ukazalaby sie w nowo powstalym magazynie.zdjecia beda podpisane autor+ewentualne źródło.

licze na Wasza pomoc,
    z góry dzięki.
  • Anonim

Ja szukam zdjęć z koncertu Timbalanda - a dokladniej momentu zatribute'owania Aaliyah, trzymania koszulki, itd. Tina podrzucila dwa, ale dość slabej jakości. Ktoś wie gdzie mogę znaleźć lepsze? Na wszelkich serwisach muzycznych nie ma :/
  • kermit44

Nie wiem jak wy szukacie... tu jest prawie 80 zdjęć. Dajcie znać, gdyby link nie działał: http://www.cgm.pl/media/pobierz.php...
  • moni

nikt mi nie pomoze?!
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)