-
Milan
Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników tegorocznego Coke.Mam prosbe:Jeżeli ktoś z Was będzie miał fotki z koncertu Molesty to prosiłbym o link do strony,lub o poinformowanie mnie posiadaniu.Rzecz jasna z późniejszym wysłaniem ich na moją poczte:P:) Z góry dziękuje.Pozdrawiam.elo -
~ p. ɐuɓɐJ
-
Anonim
bump. podbijam temat. kto ma zdjęcia z aktualnego coke'a? ja najprawdopodobniej bede miec z soboty ale niestety na niedziele nie wpuscili mnie z lustrzanka (probowalem szczescia; P ). oczywiscie swoje z soboty postaram sie jakos wrzucic a conajmniej beda w moim profilu jak tylko je dostane. btw ta wiadomosc jest wlasnie pisana ze stanowiska neostrady na coke'u -
panna marta.
-
-
Poklejona
Mam z 23 w profilu, ale te 'najlepszej jakości'. Niestety na Prodigy niet, bo się bawiło, a nie zdjęcia robiło (; -
Pam
-
panna marta.
-
Pam
-
ineX
ey czekej czekej czy to przypadkiem nie twój kumpel ten z kolczykiem krzyczał: I LOVE YOU MISSY?? xD a ona na to" I LOVE YOU TOO BABY xD -
Pam
-
moni
hej..potrzebuje profesjonalnych zdjęć z tegorocznego festiwalu, które bylyby dodatkiem do mojej recenzji imprezy, ktora ukazalaby sie w nowo powstalym magazynie.zdjecia beda podpisane autor+ewentualne źródło.
licze na Wasza pomoc,
z góry dzięki. -
Anonim
Ja szukam zdjęć z koncertu Timbalanda - a dokladniej momentu zatribute'owania Aaliyah, trzymania koszulki, itd. Tina podrzucila dwa, ale dość slabej jakości. Ktoś wie gdzie mogę znaleźć lepsze? Na wszelkich serwisach muzycznych nie ma :/ -
kermit44
Nie wiem jak wy szukacie... tu jest prawie 80 zdjęć. Dajcie znać, gdyby link nie działał: http://www.cgm.pl/media/pobierz.php... -
moni