Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • stjk

"Kraków i dwa dni najlepszej muzyki na terenie Lotniska - Muzeum Lotnictwa Polskiego.
    Znamy już daty tegorocznej edycji Coke Live Music Festival: 20 i 21 sierpnia 2010.

Od 16 stycznia rusza sprzedaż: karnety w cenie 200 PLN; karnety z polem namiotowym 220 PLN; bilet jednodniowy 115 PLN.

BILETY DO NABYCIA: http://www.livefestival.pl
    oraz w punktach sprzedaży sieci http://www.ticketpro.pl"

dwa dni a ceny prawie jak za 3 dniowy:/
  • >>Benjam<<

>stjk napisał
    >"Kraków i dwa dni najlepszej muzyki na terenie Lotniska -
    >Muzeum Lotnictwa Polskiego.
    >Znamy już daty tegorocznej edycji Coke Live Music Festival:
    >20 i 21 sierpnia 2010.
    >
    >Od 16 stycznia rusza sprzedaż: karnety w cenie 200 PLN;
    >karnety z polem namiotowym 220 PLN; bilet jednodniowy 115
    >PLN.
    >
    >BILETY DO NABYCIA: http://www.livefestival.pl
    >oraz w punktach sprzedaży sieci http://www.ticketpro.pl"
    >
    >
    >dwa dni a ceny prawie jak za 3 dniowy:/

jestem z stanie wybulić te 2paczki jak będzie jakaś dobra muzyka za poprzedni dałbym nawet 4paczki bo było warto!!!!
  • C'mon

Kurde 2 dni tylko? To rozumiem, że skoro są tylko 2 dni, to koncerty 24h na dobre!:D
  • stjk

>C'mon napisał
    >Kurde 2 dni tylko? To rozumiem, że skoro są tylko 2 dni,
    >to koncerty 24h na dobre!:D

No ja liczę na jakąś dodatkową scenę, albo uzagranicznienie sceny namiotowej.
  • marjo

ma byc 24/h bo się wkurwię, ostatnio 3 dni nie wystarczyły; )
    pole namiotowe koniecznie, widzimy się, do zobaczenia, 5.
  • Anonim

lecą w kulki... :]
  • Zły Gremlin Perfidny

no trzy dni srednio sie sprawdzily, ale jak beda chcieli wcisnac tyle gwiazd na dwa dni to tzreba bedzie pewnie zrezygnowac z kilku...
  • Monika

jaaade, prosto, że jadę. nie byłam nigdy a chciałam. w tym roku sobie jadę!
  • L'esprit électronique

Pierwszą gwiazdą jest oczywiście:

MUSE
  • bioły

a jeszcze jak wynegocjuja z red hotami żeby wystapili i jesli bedą na coke to mój jezu kochany bede szczesliwa jak nigdy
  • Amianka

Jadę, uwielbiam Muse od ich koncertu na Openerze...
  • Ollala!

ludzie, MUSE - AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa! see you in Cracow : )
  • Monika

jedziemy! nie ma innej opcji!
  • kasia b

hmm może jest są baaardzo idiotyczne pytania i pewnie zastanowiie się po co jadę na CLMF jeśłi nie iwem nawet takich rzeczy ale mniejsza z tym a mianowicie: dowiedziałam się nie dawno z moją przyjaciółka że na tym festiwalu ma zamiar zagrać MUSE i baardzo chcemy jechać. ale nie mamy pojęcia jak taki festiwal wygląda. czytałam regulaminy itp na oficjalnej stronie festiwalu ale nie napisali wszystkiego o co mi chodzi; D np. czy zeby byc blizej sceny trzeba byc wczesniej, jelsi tak o ile wczesniej. przeczytalam ze nie mozna miec wlasnego picia czy to samo tyczy się jedzenia? dziękuje baardzo jeśłi macie jeszcze jakies istotne inforamcje proszę piszcie; ) pozdrawiam ^^
  • bioły

coo Ty żadne dziwne, ja tez nie byłam :) z koleżankami w tym roku pojedziemy 1 raz o ile w wieku 15 lat rodzice nas same puszczą :P
    wiesz myślę, żeby być pod sceną to trzeba odpowiednio wcześniej tam stać :) no np. na depeche mode wpuszczali od 18 a oni wyszli na scene o 21 :) więc 3 godzinki?
    a z jedzeniem i piciem to chyba można wejść na koncert, człowiek nie robot jeść i pić musi chociaż z drugiej strony kto będzie tam jadł :) wiem, że nie można wnosić aparatów powyżej jakiejś tam liczby megapikseli - 3 czy cos takiego, ale własciwie zależy na kogo się wpadnie, są tacy co nawet z lustrzanką Cie wpuszczą :)(tu chodzi o pola namiotowe też - na nie można wnosic pożywienie)
  • kasia b

do 5 mpx tak było w regulaminie; D my też mamy po 15 lat. więc albo pojedziemy same albo z tatą przyjaciółki. hmm więc to będzie w stylu większości koncertów że powiedzmy o 18 wypuszcza i biegniemy kto pierwszy ten lepszy? aa i podobno tam na miejscu ma być do kupna picie i jedzenie chyba tez; D
  • stjk

>kasia b napisała:
    >do 5 mpx tak było w regulaminie; D my też mamy po 15
    >lat. więc albo pojedziemy same albo z tatą przyjaciółki.
    >hmm więc to będzie w stylu większości koncertów że
    >powiedzmy o 18 wypuszcza i biegniemy kto pierwszy ten
    >lepszy? aa i podobno tam na miejscu ma być do kupna
    >picie i jedzenie chyba tez; D

Nie. To jest festiwal, na którym Muse bedzie tylko jedną z gwiazd, nie wszyscy beda tym zespołem zainteresowani. Wystarczy się pół godziny (albo 15 minut albo i mniej) przed koncertem zakręcić za miejscem. OCZYWIŚCIE są tez tacy co 5 godzin wcześniej stoją na barierce, ale hmmm to jest jakies kilkanascie- do 20 osób, nie opłaca sie :)
  • kasia b

dzięki : D a jeszcze jedno mnie interesuje; D czy jeśli kupimy bilet tlyko na jeden dzien jest on uniwersalny ze moge go wykorzystać w pierwszy lub drugi dzien? i czy bd podane przy kt scenie zagra dana gwiazda; D z gory dzieki za odp; p
  • stjk

>kasia b napisała:
    >dzięki : D a jeszcze jedno mnie interesuje; D czy
    >jeśli kupimy bilet tlyko na jeden dzien jest on uniwersalny
    >ze moge go wykorzystać w pierwszy lub drugi dzien?

Nie, więc jesli cię interesuje Muse, to poczekaj aż będzie wiadomo, którego dnia gra. Bilety się nie skończą przed sierpniem, więc mozesz poczekać.

> i czy
    >bd podane przy kt scenie zagra dana gwiazda; D z gory
    >dzieki za odp; p

Trudno mi jest wyobrazić sobie festiwal bez takiej informacji, może byłoby nawet wesoło, szczególnie na Openerze. Jeżeli się nic nie zmieni w tym roku to i tak wszystkie gwiazdy zagraniczne będa grały na scenie głównej.
  • L'esprit électronique

Nie da się kupić uniwersalnego biletu na jeden dzień, bo one w sklepach są w dwóch typach - jeden na piątek 20 sierpnia, drugi na sobotę 21 sierpnia.

Dla informacji - Muse gra w sobotę (21.08.)

Rozpiska scen i timetable pojawi się na parę tygodni przed festiwalem, gdy już wszyscy wykonawcy będą znani.
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)