Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gosza

drodzy,

dziś ogłaszamy datę oraz dwie pierwsze gwiazdy tegorocznej edycji. Dziś rusza również sprzedaż karnetów.

Pozdrawiamy
    alter art
  • m

The Killers i 50 Cent!
  • pieróg .

<drapie sie po głowie>
  • Zły Gremlin Perfidny

no strzał głośny, ale mnie nie trafił:)
  • Emiliana

Ej no nie ma co narzekać, kiedy w tamtym roku podali Timbo też nie byłam jakaś zachwycona....no ale tym razem mamy 3 dni xD
  • Anonim

haha a ja na odwrot bylam zachwycona z wiadomosci o Timbo a mniej po jego wystepie. zobaczymy kto jeszcze dolaczy do grona artystow coke
  • Mademoiselle Pommes Frites

The Killers !!! spełnienie moich marzeń :P
  • Piotr A 

http://grono.net/forum/2474099/0/

Na orange warsaw festival NERD i MGMT Pozdrawiam i Zapraszam.
  • Nat

jak narazie ton nuuudy...50 cent był już w Polsce i ja byłam na tym koncercie :/
  • Ziutex, ej!

łeee...
    suchar :/
  • L'esprit électronique

+Gentleman
  • Zły Gremlin Perfidny

ładnie, jak co roku:D
  • Emiliana

Ale super xD Oby tak dalej; )
  • chloruś chlorek :)))

coraz lepiej :) już zaczynam się pakować :P
  • Piotr Olczyk

The KiLLERS = powod, dla ktorego wczesniej kupilem karnet na Open'er. Bylem pewien, ze zagraja wlasnie tam, a tu prosze. Niby ten sam organizator, ale inny festiwal :)
    Na pewno bede wraz z zespolem. w koncu wypada zobaczyc na zywo jedna ze swoich najwiekszych inspiracji :)
    Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjatku!
  • ulala

alter art sprytne bestie. 3 festiwale i takie gwiazdy, które na innych np w Belgii na jednym festiwalu są... no ale cóż nikt oprócz nich nie robi takich imprez
  • /

>Piotr A napisał
    > http://grono.net/forum/2474099/0/
    >
    >Na orange warsaw festival NERD i MGMT Pozdrawiam i
    >Zapraszam.

no jadę jadę; D

a na coke to na killersów
  • Anonim

jak na razie to bieda przestraszliwa, sama nie wiem co gorsze, killersi czy 50 cent ...
  • Emiliana

Ajj za dużo byście chcieli...to tylko Polska; ) Osobiście też nie jestem jakoś mocno zachwycona aktualnym stanem "gwiazd" ale będzie dobrze. W tamtym roku był Sean Paul to i w tym się znajdzie jakaś perełka; ) Liczy się też atmosfera!! Na koncercie Seana porwał mnie tłum i z końca znalazłam się prawie pod sceną i przez cały czas nie miałam gruntu pod nogami i to się liczy, a nie czy wszystkim podobają się występujący artyści. Na takich festiwalach wykonawcy są tak dobrani żeby każdy znalazł coś dla siebie i tyle :)
  • Paulutka

Strasznie sie ciesze z Killersów;) będzie mega!
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)