-
gosza
drodzy,
dziś ogłaszamy datę oraz dwie pierwsze gwiazdy tegorocznej edycji. Dziś rusza również sprzedaż karnetów.
Pozdrawiamy
alter art -
m
-
pieróg .
-
Zły Gremlin Perfidny
-
-
Emiliana
Ej no nie ma co narzekać, kiedy w tamtym roku podali Timbo też nie byłam jakaś zachwycona....no ale tym razem mamy 3 dni xD -
Anonim
haha a ja na odwrot bylam zachwycona z wiadomosci o Timbo a mniej po jego wystepie. zobaczymy kto jeszcze dolaczy do grona artystow coke -
Mademoiselle Pommes Frites
-
Piotr A
-
Nat
jak narazie ton nuuudy...50 cent był już w Polsce i ja byłam na tym koncercie :/ -
Ziutex, ej!
-
L'esprit électronique
-
Zły Gremlin Perfidny
-
Emiliana
-
chloruś chlorek :)))
-
Piotr Olczyk
The KiLLERS = powod, dla ktorego wczesniej kupilem karnet na Open'er. Bylem pewien, ze zagraja wlasnie tam, a tu prosze. Niby ten sam organizator, ale inny festiwal :)
Na pewno bede wraz z zespolem. w koncu wypada zobaczyc na zywo jedna ze swoich najwiekszych inspiracji :)
Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjatku! -
ulala
alter art sprytne bestie. 3 festiwale i takie gwiazdy, które na innych np w Belgii na jednym festiwalu są... no ale cóż nikt oprócz nich nie robi takich imprez -
/
>Piotr A napisał
> http://grono.net/forum/2474099/0/
>
>Na orange warsaw festival NERD i MGMT Pozdrawiam i
>Zapraszam.
no jadę jadę; D
a na coke to na killersów -
Anonim
jak na razie to bieda przestraszliwa, sama nie wiem co gorsze, killersi czy 50 cent ... -
Emiliana
Ajj za dużo byście chcieli...to tylko Polska; ) Osobiście też nie jestem jakoś mocno zachwycona aktualnym stanem "gwiazd" ale będzie dobrze. W tamtym roku był Sean Paul to i w tym się znajdzie jakaś perełka; ) Liczy się też atmosfera!! Na koncercie Seana porwał mnie tłum i z końca znalazłam się prawie pod sceną i przez cały czas nie miałam gruntu pod nogami i to się liczy, a nie czy wszystkim podobają się występujący artyści. Na takich festiwalach wykonawcy są tak dobrani żeby każdy znalazł coś dla siebie i tyle :) -
Paulutka