Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kings

>Lont wrote:
    > jak dla mnie to
    >raczej nie realne jest zeby justin przybyl bo chyba nie
    >jezdzi na festivale a dwa nie ma w Polsce miejsce gdzie
    >moglby sie jego koncert odbyc:D ale tez goraco wierze ze
    >bedzie:) daft punk tez by rozjebali mnie ale bardziej chyba
    >czekam czarnych grajkow:D jest ich tak wielu ze na bank
    >trafia w jakis moj typ:D

zgadzam się z Tobą co do Justina. od dawna wiadomo, że on nie jeździ na festiwale i może jak zbudują narodowy to przybędzie i da mega show, jak na msg [oby!]. za daft punkt tez bym się nie obraziła, ew. basement jaxx. a z moich prywatnych marzeń to Common i Kanye; )
  • Anonim

Common byl w zeszlym roku :D ale z mila chcecia tez bym jeszcze raz go w Polsce zobaczyla :) z Kanye bardzo podobnie:D

• Kings

wiem, wiem, że był, ale niestety ja nie mogłam być :( jeszcze proponuję N.E.R.D. i Estelle; ) no i Arrested Development mogliby powtórzyć swój mega koncert z Wrocka :P
  • Zły Gremlin Perfidny

no jakby nerd zawital to dobre jaja by byly:D ja sobie Złota Rybko życzę sobie: TTC, Lupe Fiasco i Busta Rhymes'a :D Dziekuje:) qrde juz trzy wykorzytalem ale jeszcze bym prosil o jedna scene z pokazami tanecznymi i niech tez zaprosza ekipy z calego swiata:D o ja ale byl by kosmos....
  • Kings

Lupe mógłby przybyć; ] na Busta Rhymes byłam w palladium i chciałabym bardzo to powtórzyć :) a swoją drogą, to obiecał, że wróci jak wyda nową płyte :P
  • ...

>Kings napisała:
    >Lupe mógłby przybyć; ] na Busta Rhymes byłam w palladium
    >i chciałabym bardzo to powtórzyć :) a swoją drogą, to
    >obiecał, że wróci jak wyda nową płyte :P

Tez to pamietam, ale wroci pewnie na tzw. solo gig; ] np. The Prodigy zapowiedzialo ze beda grali na festiwalach po wydaniu nowej plytki i na 60% beda grali w Gdynii; ]
    Kogo bym chcial... Hmm... The Game, DMX, Nas (bo nie bylem w Stodole), Dog Eat Dog, Fat Joe, Ice Cube etc. ale o wiekszosci moge tylko snic; ]
  • Zły Gremlin Perfidny

>Kings napisała:
    a swoją drogą, to
    >obiecał, że wróci jak wyda nową płyte :P

czyli niedlugo... na niektorych stronach to w ogole czytalem ze juz wydal;/
  • Kings

pozostaje nam tylko trzymani kciuków za ponowny koncert Busty; )
  • Agnieszka

Też trzymam za Busta Rhymesa! Nie wiecie, kiedy orientacyjnie wiadomo kto na pewno??
  • Emiliana

Dokładnie nie pamiętam ale wydaję mi się, że Timbalanda ogłosili już jakoś w połowie maja, ale nigdy nie wiadomo czy w następnym roku będzie tak samo...
  • Łyskov

moglby wpasc Roots Manuva a na rockowo Interpol . Z muzy alternatywnej mam chętke na Royksopp :) YAMI YAMI :)
  • Anonim

afromental raz drugi :]
    ale na main stage teraz.

i tak jak bylo juz pisane
    .Łona, OSTR lub fisz :]
  • fokahontaz

usher! justin timberlake! chris brown,ciara.alicia keys. fokus.!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Wątpię, że Alicia przyjedzie; ) chociaż bardzo bym chciała.
    Justina i Bijącą też bym chciała w sumie i Franz Ferdinand :)
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)