-
Kings
>Lont wrote:
> jak dla mnie to
>raczej nie realne jest zeby justin przybyl bo chyba nie
>jezdzi na festivale a dwa nie ma w Polsce miejsce gdzie
>moglby sie jego koncert odbyc:D ale tez goraco wierze ze
>bedzie:) daft punk tez by rozjebali mnie ale bardziej chyba
>czekam czarnych grajkow:D jest ich tak wielu ze na bank
>trafia w jakis moj typ:D
zgadzam się z Tobą co do Justina. od dawna wiadomo, że on nie jeździ na festiwale i może jak zbudują narodowy to przybędzie i da mega show, jak na msg [oby!]. za daft punkt tez bym się nie obraziła, ew. basement jaxx. a z moich prywatnych marzeń to Common i Kanye; ) -
Anonim
Common byl w zeszlym roku :D ale z mila chcecia tez bym jeszcze raz go w Polsce zobaczyla :) z Kanye bardzo podobnie:D
-
Kings
wiem, wiem, że był, ale niestety ja nie mogłam być :( jeszcze proponuję N.E.R.D. i Estelle; ) no i Arrested Development mogliby powtórzyć swój mega koncert z Wrocka :P -
Zły Gremlin Perfidny
no jakby nerd zawital to dobre jaja by byly:D ja sobie Złota Rybko życzę sobie: TTC, Lupe Fiasco i Busta Rhymes'a :D Dziekuje:) qrde juz trzy wykorzytalem ale jeszcze bym prosil o jedna scene z pokazami tanecznymi i niech tez zaprosza ekipy z calego swiata:D o ja ale byl by kosmos.... -
-
Kings
Lupe mógłby przybyć; ] na Busta Rhymes byłam w palladium i chciałabym bardzo to powtórzyć :) a swoją drogą, to obiecał, że wróci jak wyda nową płyte :P -
...
>Kings napisała:
>Lupe mógłby przybyć; ] na Busta Rhymes byłam w palladium
>i chciałabym bardzo to powtórzyć :) a swoją drogą, to
>obiecał, że wróci jak wyda nową płyte :P
Tez to pamietam, ale wroci pewnie na tzw. solo gig; ] np. The Prodigy zapowiedzialo ze beda grali na festiwalach po wydaniu nowej plytki i na 60% beda grali w Gdynii; ]
Kogo bym chcial... Hmm... The Game, DMX, Nas (bo nie bylem w Stodole), Dog Eat Dog, Fat Joe, Ice Cube etc. ale o wiekszosci moge tylko snic; ] -
Zły Gremlin Perfidny
>Kings napisała:
a swoją drogą, to
>obiecał, że wróci jak wyda nową płyte :P
czyli niedlugo... na niektorych stronach to w ogole czytalem ze juz wydal;/ -
Kings
-
Agnieszka
Też trzymam za Busta Rhymesa! Nie wiecie, kiedy orientacyjnie wiadomo kto na pewno?? -
Emiliana
Dokładnie nie pamiętam ale wydaję mi się, że Timbalanda ogłosili już jakoś w połowie maja, ale nigdy nie wiadomo czy w następnym roku będzie tak samo... -
Łyskov
moglby wpasc Roots Manuva a na rockowo Interpol . Z muzy alternatywnej mam chętke na Royksopp :) YAMI YAMI :) -
Anonim
afromental raz drugi :]
ale na main stage teraz.
i tak jak bylo juz pisane
.Łona, OSTR lub fisz :] -
fokahontaz
usher! justin timberlake! chris brown,ciara.alicia keys. fokus.!!!!!!!!!!!!!!
-
Anonim
Wątpię, że Alicia przyjedzie; ) chociaż bardzo bym chciała.
Justina i Bijącą też bym chciała w sumie i Franz Ferdinand :)