-
tylkodlarubinka
tak jak juz pisalam wczesniej, prawdopodobni sa wg mnie, jesli chodzi o POP- Beyonce, Justin, Christina Aguilera.
ale osobiscie marze, zeby zobaczyc Lennego Kravitza (co sie spelni, bo bedzie na wiankach ponoc w przyszlym roku) i Prince'a we wlasnej osobie :)
no i jeszcze M.I.A. , ktora nie przyjechala na Open Er
jak mi sie cos przypomni z innych gatunkow to dopisze :)
a Wy? -
panna marta.
-
--bartek--
-
Anonim
przychylam sie do kolegi wyżej:) i ja bym baaaardzo chciala Audio Bullys!!! -
-
Q
-
m
Ciara, Pink, Alicia Keys
Chris Brown, Justin, Will'a'im
Z polskich wykonawców NDK, Dubska i jeszcze raz chcialabym zobaczyc OSTRa i Vavamuffin. -
Anonim
-
Emiliana
Mam kilka typów...Usher, Chris Brown, Beyonce, Simple Plan, Coldplay i mnóstwo innych możliwości, kórych nie będziemy pewni aż do następnego roku; ] -
--bartek--
-
Agnieszka
-
ineX
oj beyonce albo justin to moje marzeni xD
i załoze sie ze oni nie przyjadą...to jakby marzenie nie do spełnienia; )
a z polskich ostrego bym chciała znowu no i zeby na czas coke sistars sie reaktywowało; )
a wasze propozycje jak najbardziej taaaaaa xD -
Anonim
justin i beyonce jak najbardziej! ^^
plus ciara, kayne west albo chris brown, oooo tak.; d
ewentualnie BEP.
a jeśli chodzi o polski hh to fokus... -
-
mała.
a może Eminem hehehe:Dz młodzieńczych wspomnień mi się przypomniał:)
ale tak naprawdę to justin...ooo tak;] -
Ziutex, ej!
Kanye mógłby nas odwiedzić, fakt.
a z elektroniki to nie obraziłabym się na Daft Punk'a. -
Anonim
Daft punk, chemical brothers, a najchetniej to Apollo 440. A z HH moze... Lona? Fisz? -
Mistress of Evil
Daft Punk mogliby wpasc... a tak to Beyonce, Christina, PCD albo Pink. -
Anonim
Apollo 440 będzie 6 września w Warszawie pod pałacem kultury. Oprócz tego Kelly Rowland i Wycleef Jean.
I to za darmo:) -
Zły Gremlin Perfidny
>Petras napisał
>Daft punk, chemical brothers, a najchetniej to Apollo 440. A
>z HH moze... Lona? Fisz?
no apollo to bedziesz mial zaraz w wawie to juz pewnie nie zawiata za rok... chociaz nie wiadomo. jak dla mnie to raczej nie realne jest zeby justin przybyl bo chyba nie jezdzi na festivale a dwa nie ma w Polsce miejsce gdzie moglby sie jego koncert odbyc:D ale tez goraco wierze ze bedzie:) daft punk tez by rozjebali mnie ale bardziej chyba czekam czarnych grajkow:D jest ich tak wielu ze na bank trafia w jakis moj typ:D -
ღ Patrynia ღ