-
˙·٠•● Marcin ●•·
Witam,
Poszukuję noclegu z piątku na sobotę w Krakowie dla dwóch osób: dla mnie i mojego kumpla....na dosłownie kilka godzin - tak aby dotrwać do soboty :)
Z góry dzięki! -
kris ...
w zeszłym tyg wysyłałem maile z zapytaniem o noclegi.
dziś mi jeszcze jedna odpowiedź przyszła, że wolne są pokoje na ul Kasprowicza.
"Warunki b.dobre. Cena za dobę od osoby wynosi 40pln.
tel kont. 500 398 871"
ja już wcześniej sobie załatwiłem hostel więc może ktoś skorzysta.
lokalizacja niezła (łatwy dojazd na coka) -
Paulutka
idz do pierwszego lepszego empiku . Jest przewododnik gdzie można znaleźć tanie noclegi w Krakowie. Znajdziesz nawet od 20pln. -
Gromek
Jak ktoś szuka noclegu, to posiadam 1/2 miejsca wolne w mieszkaniu (okolice wawelu) w dniach 20-23. Cena ok.40-50zł. Więcej info na pw. -
-
patka
dla ludzi którzy nie wykupili pola polecam noclegi w hucie :) w zeszłym roku tam mieszkałam i było ok, w tym też zarezerwowałam pokój. warunki nie są idealne ale 3 noce można wytrzymać.
cena ok. 35zł bez łazienki w pokoju i ok 45 z łazienką. dla przykładu pokój 4os. bez łazienki kosztuje 140zł za dobę, a z łazienką 190. nie wiem jak jest jeśli pokój jest np. 2 os.
numer: 012 648 20 04 -
*
szukam noclegu dla dwóch osob z czwartku na piatek (jeden dzien na festiwalu)
pilne
-
galaktyka
hej, mój kolega mieszka w centrum, ul. dietla (10 minut na nogach od rynku) i tanio może przenocować do 2 osób. chętni mogą dzwonić na nr. 696-040-247 -
pau(L)a
Poszukuję taniego noclegu dla dwóch osób w Krakowie w terminie 21-23 sierpnia. Proszę o kontakt 500 875 130 -
Gromek
Wynajmę pokój 2-osobowy w Krakowie, na czas trwania Coke Live Music Festival w dniach 20-23 Sierpnia. Bardzo dobry dojazd na teren festivalu - ok. 30minut. Cena 225zł za cały pobyt dla dwóch osób. Zainteresowanym udzielę odpowiedzi na wszelakie pytania oraz udostępnię zdjęcia mieszkania.
Kontakt:
e-mail: tomasz.grom@gmail.com
gg: 5971428
tel: 796590299
ew. PW na NK. -
Bartłomiej Jurek
Mam miejsce w pokoju dla dwóch osób (łóżko dwuosobowe). W pokoju już nocuje jedna osoba. 4 minuty mpk'iem na miejsce CMFL. 10 minut mpk'iem na Dworzec Główny. Cena 35zł od osoby.
Kontakt:
tel.: 791203303