Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

miasteczko studenckie; p
  • Anonim

klubów na rynku jest od cholery zawsze się coś fajnego znajdzie..
    zazwyczaj fajnie się bawię w parlamencie i w prozaku ale jest multum innych równie fajnych miejsc na których nazwy nawet nie zwróciłem nigdy uwagi:)
  • Anonim

a jest w kraku afterownia a'la luztro? :D
  • ineX

noo ja mysle ze jest sporo hardcorowych miejsc; )
    jednakże bede szukała takich, do których wpuszczą 17-latke
  • paula k.

chyba nie ma czegoś takiego jak parlament.
    pewnie chodziło Ci o ministerstwo; )
  • Anonim

ja polecam carpe diem, I i II jedno jest na sławkowskiej, drugie na św.marka chyba, nie pamiętam adresu :P a poza tym, błędne koło, rdza na brackiej, kitsch na wielopolu to po większej ilości alkoholu, ale w tej samej kamienicy jest jeszcze łubudubu tam już muzyka ok :D jeszcze w czerwcu tanie piwo było w indigo na floriańskiej, a jak chcecie niebeczkowe i tanie piwo to polecam stihla na gołębiej, piwo z buteleczki duże za 5zł, więc ok. a na szewskiej jest klub kulturalny, piwo+ wiśniówka za 5zł z kartą zniżkową, którą dostaniecie pewnie od jakiegoś kolesia rozdającego ulotki :P generalnie na rynku późnym wieczorem zwykle się kręci dużo osób, które rozdają jakieś zniżki do przeróżnych lokali, łapcie ich i bierzcie ile się da :D

generalnie w krakowie nie ma problemu z miejscem na imprezę; ) klub na klubie :P

ode mnie chcieli dowodu raz, więc myślę że spoko z tym będzie.
  • Kings

Aniu będziesz naszą etatową przewodniczką; *
  • Anonim

do usług :D z tym akurat nie ma problemu :D
  • Pam

hah to do zobaczenia :)
    ja ruszam jutro i raczej bedzie before Cmlf.

• ineX

noo to ja już sie żegnam bo jutro pociąg po 8 xD
    yeeea
    zawijam kiece i lece
    pzdr 600
    pees. do zoba moze;P
  • ºDesert Roseº

ja też się żegnam jutro o 18.17 z wawa centr. jadę :)
    pozdr i miłej zabawy wszystkim życzę; ]
  • PopeQ

Zabawne że pewnie część z nas co tu piszą, się spotka/minie/napije/zamieni słowo/ obetnie wzrokiem/poczęstuje fajką itd... Make some NOISE ludzie i milej zabawy wszystkim Do Zo Jutro :)
  • Anonim

ja też życze miłej zabawy i nie wstydzić się jak się będziecie rozpoznawać na koncercie; )
  • Anonim

kicz kicz kicz!; )
  • dżydyt

kitsch + offcentrum, oczywiście! do tego na dokładkę błędne koło, pauza, łódź kaliska i wracamy o 10 rano z after :)
  • rafał.

błędne koło, czwartek, bifor :)
  • piotr nosek

w PROZAKU w sobotę po drugim dniu festiwalu jest impreza coke live z AFTEREM...zapowiada się zxajebiscie zwłąszcza, ze gra deas, który zmiksuje muzykę festiwalową. Z festiwalu podstawiają autobusy które podwiozą nas pod sam klub a dla osób z opaskami fstiwalowymi na rece specjalne promocje.. nie ma konkurencyjnej imprezy moim zdaniem...na 100 % tam bedę i uważam, że warto być...;) pzdr.
  • Grzegorz Koz

!!! Unofficial Coke Festival After Party !!!

Nie wiem czy wiecie ale jest organizowane After Party specjalnie po Coku!!

After odbedzie sie w klubie Prozak. Sa tam 3 dancefloory - na glownym bedzie muzyka z Coka leciala na innych RNB czy house.

Klub prozak mieści sie na placu dominikańskim 6 (mapa - http://maps.google.com/maps?f=q&amp... )

Mozliwe ze bedzie specjalny autobus imprezowy z muzyka podstawiony, ktory przewiezie ludzi z miejsca festiwalu pod klub!! Wszystkie infomracje beda na stronie http://www.partykrakow.pl!

Wiecej informacji jak i liste gosci macie na stronie PartyKrakow.pl: http://www.partykrakow.pl/event/257

pozdrawiam i zapraszam; )
  • Criz

A ktoś zostaje dłużej? Jeśli chcesz wyjść z ekipą na afterparty w niedzielę 22 sierpnia, wyślij mi priva. Zebrałem już 6 osób z last.fm
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)