-
Anonim
-
Anonim
klubów na rynku jest od cholery zawsze się coś fajnego znajdzie..
zazwyczaj fajnie się bawię w parlamencie i w prozaku ale jest multum innych równie fajnych miejsc na których nazwy nawet nie zwróciłem nigdy uwagi:) -
Anonim
-
ineX
noo ja mysle ze jest sporo hardcorowych miejsc; )
jednakże bede szukała takich, do których wpuszczą 17-latke -
-
paula k.
chyba nie ma czegoś takiego jak parlament.
pewnie chodziło Ci o ministerstwo; ) -
Anonim
ja polecam carpe diem, I i II jedno jest na sławkowskiej, drugie na św.marka chyba, nie pamiętam adresu :P a poza tym, błędne koło, rdza na brackiej, kitsch na wielopolu to po większej ilości alkoholu, ale w tej samej kamienicy jest jeszcze łubudubu tam już muzyka ok :D jeszcze w czerwcu tanie piwo było w indigo na floriańskiej, a jak chcecie niebeczkowe i tanie piwo to polecam stihla na gołębiej, piwo z buteleczki duże za 5zł, więc ok. a na szewskiej jest klub kulturalny, piwo+ wiśniówka za 5zł z kartą zniżkową, którą dostaniecie pewnie od jakiegoś kolesia rozdającego ulotki :P generalnie na rynku późnym wieczorem zwykle się kręci dużo osób, które rozdają jakieś zniżki do przeróżnych lokali, łapcie ich i bierzcie ile się da :D
generalnie w krakowie nie ma problemu z miejscem na imprezę; ) klub na klubie :P
ode mnie chcieli dowodu raz, więc myślę że spoko z tym będzie. -
Kings
-
Anonim
-
Pam
-
ineX
noo to ja już sie żegnam bo jutro pociąg po 8 xD
yeeea
zawijam kiece i lece
pzdr 600
pees. do zoba moze;P -
ºDesert Roseº
ja też się żegnam jutro o 18.17 z wawa centr. jadę :)
pozdr i miłej zabawy wszystkim życzę; ] -
PopeQ
Zabawne że pewnie część z nas co tu piszą, się spotka/minie/napije/zamieni słowo/ obetnie wzrokiem/poczęstuje fajką itd... Make some NOISE ludzie i milej zabawy wszystkim Do Zo Jutro :) -
Anonim
ja też życze miłej zabawy i nie wstydzić się jak się będziecie rozpoznawać na koncercie; ) -
Anonim
-
dżydyt
kitsch + offcentrum, oczywiście! do tego na dokładkę błędne koło, pauza, łódź kaliska i wracamy o 10 rano z after :) -
rafał.
-
piotr nosek
w PROZAKU w sobotę po drugim dniu festiwalu jest impreza coke live z AFTEREM...zapowiada się zxajebiscie zwłąszcza, ze gra deas, który zmiksuje muzykę festiwalową. Z festiwalu podstawiają autobusy które podwiozą nas pod sam klub a dla osób z opaskami fstiwalowymi na rece specjalne promocje.. nie ma konkurencyjnej imprezy moim zdaniem...na 100 % tam bedę i uważam, że warto być...;) pzdr. -
Grzegorz Koz
!!! Unofficial Coke Festival After Party !!!
Nie wiem czy wiecie ale jest organizowane After Party specjalnie po Coku!!
After odbedzie sie w klubie Prozak. Sa tam 3 dancefloory - na glownym bedzie muzyka z Coka leciala na innych RNB czy house.
Klub prozak mieści sie na placu dominikańskim 6 (mapa - http://maps.google.com/maps?f=q&... )
Mozliwe ze bedzie specjalny autobus imprezowy z muzyka podstawiony, ktory przewiezie ludzi z miejsca festiwalu pod klub!! Wszystkie infomracje beda na stronie http://www.partykrakow.pl!
Wiecej informacji jak i liste gosci macie na stronie PartyKrakow.pl: http://www.partykrakow.pl/event/257
pozdrawiam i zapraszam; ) -
Criz
A ktoś zostaje dłużej? Jeśli chcesz wyjść z ekipą na afterparty w niedzielę 22 sierpnia, wyślij mi priva. Zebrałem już 6 osób z last.fm