Coke Live Music Festival [570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wie ktoś może coś na ten temat? Wydaje mi się, że w zeszłym roku o tej porze można było kupić już bilety, a teraz nic o festiwalu nie wiadomo. Czy to oznacza, że w tym roku się nie odbędzie?
  • Zły Gremlin Perfidny

będzie będzie:D:D ale niedawno ruszylo dopiero coke fresh noise. dziś czytałem jakie gwiazdy są już na bank: Foo Fighters i Snoop Dogg :D pozdro
  • Anonim

:) mam nadzieję, że to nie żart na prima aprilis; D ale jeśli to prawda to mi ulżyło :)
  • srn

>Lont napisał
    >będzie będzie:D:D ale niedawno ruszylo dopiero coke fresh
    >noise. dziś czytałem jakie gwiazdy są już na bank: Foo
    >Fighters i Snoop Dogg :D pozdro

taaaa;d i jeszcez Lont z Sorinem
  • Marta.

a moze ktos ma jakiegos linka o coke 2008?
  • Anonim

szukałam czegoś ale nic nie znalazłam:/ jestem tak spragniona koncertu, że jestem skłonna uwierzyć prawie we wszystko co mi powiecie; P
  • Zły Gremlin Perfidny

no to zajebiscie:D:D chcialbym to wykorzystac przeciw Tobie ale nie jakos nie moge;/;/ :PP zajmą sie coke 'iem jak skoncza z openerem bo na dwa baty dluga nie pociagna:D liczmy tylko ze bedzie duzo lepiej niz jest na tegorocznego heinekena:D
  • Anonim

podzielam twoje nadzieje!
  • Bobjan

eeeej... Lncie wyjebany jest Opener (no jak dla mnie) Gentleman- aaaaaaaaaaaaa, Erykah Badu- brak slow, no i na dokladke J-zay- bobmba. Ciekawe czy tam jeszcze kogos sciagnal? Raczej nie; / Chemical Brother i Massive Attack jak nie bedziemy imprezowali tez moge zobaczyc; p
  • Bobjan

ale najbardziej to sie ciesze z Fischerspooner, Dj Vadim Live feat. Yarah Bravo oraz Fujiya & Miyagi :D :P hahahahahha
  • Zły Gremlin Perfidny

no dobry jest dobry ale nic nie szkodzi na przeszkodzie zeby coke byl jecsczez lepszy:D:D a chemical bracia to tam jedna z lepszych ekip jest:D:
  • m

Pierwsza gwiazda Coke 2008 :
    Timbaland!!! :D:D:D
  • Anonim

:] baaardzo mnie to cieszy!! w tym roku coke live 22-23.08 już się doczekać nie mogę; D
  • Zły Gremlin Perfidny

no pierwsszy strzał i od razy taka akcja:D chyba sami organizatorzy nie wierza ze jest to mozliwe:D:D polowa piosenek ktore sa puszczane w radiu to teraz prod. timbalanda:D:D a przeciez to dopieor poczatak...
  • srn

i kto nastepny ? :D
  • Bobjan

no teraz to zeby nie zejsc z pozimu to Justin byc musi- ale on podobno nie gra na festiwalach... nie ma opcji juz nie przebija; ]
  • Anonim

dokładnie!! ciekawa jestem kto będzie z Polski. hee i jak organizacja będzie wyglądała w tym roku, a dokładniej czy zmieni się dojazd :P
  • Marta.

ktos lepszy od timbalanda? czy to w ogole mozliwe!!:) super
  • Anonim

no to jedziemy :]

czemu nas tu tak mało? :/
  • Zły Gremlin Perfidny

bo sie wszyscy do matur ucza caly czas:D:D lacznie ze ,mna:D
| |

To co nas łączy to CLMF. Dla wygody w korzystaniu z tego forum nie zasmiecajmy go reklamami i z...

Fotki

Miejsca grona (0)