-
Anonim
Wie ktoś może coś na ten temat? Wydaje mi się, że w zeszłym roku o tej porze można było kupić już bilety, a teraz nic o festiwalu nie wiadomo. Czy to oznacza, że w tym roku się nie odbędzie? -
Zły Gremlin Perfidny
będzie będzie:D:D ale niedawno ruszylo dopiero coke fresh noise. dziś czytałem jakie gwiazdy są już na bank: Foo Fighters i Snoop Dogg :D pozdro -
Anonim
:) mam nadzieję, że to nie żart na prima aprilis; D ale jeśli to prawda to mi ulżyło :) -
srn
>Lont napisał
>będzie będzie:D:D ale niedawno ruszylo dopiero coke fresh
>noise. dziś czytałem jakie gwiazdy są już na bank: Foo
>Fighters i Snoop Dogg :D pozdro
taaaa;d i jeszcez Lont z Sorinem -
-
Marta.
-
Anonim
szukałam czegoś ale nic nie znalazłam:/ jestem tak spragniona koncertu, że jestem skłonna uwierzyć prawie we wszystko co mi powiecie; P -
Zły Gremlin Perfidny
no to zajebiscie:D:D chcialbym to wykorzystac przeciw Tobie ale nie jakos nie moge;/;/ :PP zajmą sie coke 'iem jak skoncza z openerem bo na dwa baty dluga nie pociagna:D liczmy tylko ze bedzie duzo lepiej niz jest na tegorocznego heinekena:D -
Anonim
-
Bobjan
eeeej... Lncie wyjebany jest Opener (no jak dla mnie) Gentleman- aaaaaaaaaaaaa, Erykah Badu- brak slow, no i na dokladke J-zay- bobmba. Ciekawe czy tam jeszcze kogos sciagnal? Raczej nie; / Chemical Brother i Massive Attack jak nie bedziemy imprezowali tez moge zobaczyc; p
-
Bobjan
ale najbardziej to sie ciesze z Fischerspooner, Dj Vadim Live feat. Yarah Bravo oraz Fujiya & Miyagi :D :P hahahahahha -
Zły Gremlin Perfidny
no dobry jest dobry ale nic nie szkodzi na przeszkodzie zeby coke byl jecsczez lepszy:D:D a chemical bracia to tam jedna z lepszych ekip jest:D: -
m
-
Anonim
:] baaardzo mnie to cieszy!! w tym roku coke live 22-23.08 już się doczekać nie mogę; D -
Zły Gremlin Perfidny
no pierwsszy strzał i od razy taka akcja:D chyba sami organizatorzy nie wierza ze jest to mozliwe:D:D polowa piosenek ktore sa puszczane w radiu to teraz prod. timbalanda:D:D a przeciez to dopieor poczatak... -
srn
-
Bobjan
no teraz to zeby nie zejsc z pozimu to Justin byc musi- ale on podobno nie gra na festiwalach... nie ma opcji juz nie przebija; ] -
Anonim
dokładnie!! ciekawa jestem kto będzie z Polski. hee i jak organizacja będzie wyglądała w tym roku, a dokładniej czy zmieni się dojazd :P -
Marta.
-
Anonim
-
Zły Gremlin Perfidny