KAWA [4563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A może filiżaneczka? .... e nie... to odpada!

W sumie chyba najbardziej odpowiada mi nowojorski styl picia kawy czyli papierowe kubeczkin (taj jak np. podaja w Coffe Heaven). Ale jak jestem w domu to oczywiście only, tylko i wyłącznie, bez dwóch zdań mój ulubiony wielgachny QBEQ ( z Kubusiem Puchatkiem;>)
  • Anonim

yeah.... my love, my coffee only in my "jedyny w swoim rodzaju bo mój" kubeczek=P czyli podobnie jak wyżej=)
  • Bartek

Kubek!
  • Anonim

:)
    Ciesze sie ze GRONO podziela moją opinię
    :)
  • Bartek

Picie kawy ze szklanki to nie jest zbyt dobry pomysł... chyba, że ktoś ma takie PRL`owskie białe szklanki w koszyczku.
  • Grono.Net

One tosie kojarzą bardziej z samowarem rosjańskim i herbatą. Ale może tylko mnie. W każdym razie do kawy to tylko kubek! Mój jest taki wielkości filiżanki do espresso i bez szkliwa. Tak fajnie czasem piaseczkiem troche smakuje kawka wtedy. tylko taką mogę znieść.
  • Anonim

kawusia jest tylko pyszniusia jezeli jest pita z wlasnego poniekad dla kazdego orginalnego kubeczka=))) kubeczki rulezzzz!!!!
  • Green Eyes

Kubek, zawsze i wszędzie :) Nieziemsko mnie wkurza to, że jak jadę gdzieś w gości to oni albo kubków nie mają albo chcą być tacy bardzo kulturalni i ja się później muszę bardzo kulturalnie z filiżanką męczyć. Najgorsze jest chyba to jak podają kawę "zwykłej mocy" w malutkich filiżaneczkach...
  • Anonim

Kubek,oczywiście
    ewentualnie kamionkowa "miednica" w Coffe inn (kubek z kamionki o duuuzej pojemności ; -P)
  • NoktowizoR

kubek! nienawidze kawy w szklance...
  • Grono.Net

przecież nawet sama konsystencja kawy sprawia, że szklanka mając raczej dość cienkie ścianki nie nadaje się do picia kawy. To nienaturalne jest....
  • Grono.Net

oj kubeczek, na rany Chrystusa, nie żadna szklaneczka... kawa w szklaneczce jest beeee:)
  • marynka

kubek ! taki duuuzy najlepiej :)
  • Anonim

w filizance jest najlepiej !
  • Anonim

w domu tylko i wyłącznie kubek z czarną owcą z Nici.

a gdzieś w ciągu dnia,to też preferuję papierowe kubki :) Miło przejść sie np. NŚ w jakiś słoneczny dzień i popijać pyszną kawę :)
  • hawa

Jeden z wielu zbieranych przez lata kubków lub (rano) miseczka do au lait. Żeby więcej się zmieściło!
  • Anonim

Kubas! tylko i wylacznie.....

niestety czasem wypada uzyc filizanki, choc raczej omijam takie miejsca z daleka, i pije kawusie spokojnie z ogromnego kubasa w zaciszu domowym; D
  • marta anna weronika

kubek.
    moj ukochany w owieczki.

a jak nie mam swojego to bylebybyl duuuzy.
  • aGnes!

tylko ***!kUbEk!*** kanciasty, czerwoniasty z Nescafe! :)
  • marta anna weronika

lepszy moj w owieczki:P:D
| |

Kawa - idealny początek udanego dnia! Grono dla wszystkich osób, które nie potrafią żyć bez k...

Fotki

Miejsca grona (0)