-
Anonim
A może filiżaneczka? .... e nie... to odpada!
W sumie chyba najbardziej odpowiada mi nowojorski styl picia kawy czyli papierowe kubeczkin (taj jak np. podaja w Coffe Heaven). Ale jak jestem w domu to oczywiście only, tylko i wyłącznie, bez dwóch zdań mój ulubiony wielgachny QBEQ ( z Kubusiem Puchatkiem;>) -
Anonim
yeah.... my love, my coffee only in my "jedyny w swoim rodzaju bo mój" kubeczek=P czyli podobnie jak wyżej=) -
Bartek
-
Anonim
-
-
Bartek
Picie kawy ze szklanki to nie jest zbyt dobry pomysł... chyba, że ktoś ma takie PRL`owskie białe szklanki w koszyczku. -
Grono.Net
One tosie kojarzą bardziej z samowarem rosjańskim i herbatą. Ale może tylko mnie. W każdym razie do kawy to tylko kubek! Mój jest taki wielkości filiżanki do espresso i bez szkliwa. Tak fajnie czasem piaseczkiem troche smakuje kawka wtedy. tylko taką mogę znieść. -
Anonim
kawusia jest tylko pyszniusia jezeli jest pita z wlasnego poniekad dla kazdego orginalnego kubeczka=))) kubeczki rulezzzz!!!! -
Green Eyes
Kubek, zawsze i wszędzie :) Nieziemsko mnie wkurza to, że jak jadę gdzieś w gości to oni albo kubków nie mają albo chcą być tacy bardzo kulturalni i ja się później muszę bardzo kulturalnie z filiżanką męczyć. Najgorsze jest chyba to jak podają kawę "zwykłej mocy" w malutkich filiżaneczkach... -
Anonim
Kubek,oczywiście
ewentualnie kamionkowa "miednica" w Coffe inn (kubek z kamionki o duuuzej pojemności ; -P) -
NoktowizoR
-
Grono.Net
przecież nawet sama konsystencja kawy sprawia, że szklanka mając raczej dość cienkie ścianki nie nadaje się do picia kawy. To nienaturalne jest.... -
Grono.Net
oj kubeczek, na rany Chrystusa, nie żadna szklaneczka... kawa w szklaneczce jest beeee:) -
marynka
-
Anonim
-
Anonim
w domu tylko i wyłącznie kubek z czarną owcą z Nici.
a gdzieś w ciągu dnia,to też preferuję papierowe kubki :) Miło przejść sie np. NŚ w jakiś słoneczny dzień i popijać pyszną kawę :) -
hawa
Jeden z wielu zbieranych przez lata kubków lub (rano) miseczka do au lait. Żeby więcej się zmieściło! -
Anonim
Kubas! tylko i wylacznie.....
niestety czasem wypada uzyc filizanki, choc raczej omijam takie miejsca z daleka, i pije kawusie spokojnie z ogromnego kubasa w zaciszu domowym; D -
marta anna weronika
kubek.
moj ukochany w owieczki.
a jak nie mam swojego to bylebybyl duuuzy. -
aGnes!
-
marta anna weronika