-
Ann Evening
Jest wiele kaw które smakują jak spalony ryż preparowany..... Ja na przykład nie znoszę Segafredo Intermezzo , która to kawka do najtańszych nie należy a odrzuca swoim zapachem i okropnym smakiem ..... Do tej składanki mogę również dodać Tchibo Family ...... i jeszcze wiele innych ...... a jak u was ??? -
Anonim
NAJGORSZE.. HMMM... DUŻO ICH! RACZEJ POLSIE KAWY SĄ NIEDOBRE,ALE WSZYSTKICH NIE PRÓBOWAŁAM. KAWA ARABSKA MI TEŻ NIE SMAKUJE, Z FUSAMI, BEZ MLEKA I CUKRU!! -
°o Elunia o°
nie pamietam jak sie nazywala ale to byla rozpuszczalna kawa w niewielkim sloiczku ze zlota naklejka.; /
nigdy wiecej fujjjj :P -
Paulina
nie przepadam za tchibo.ta kawa z milka jest ochydna. pilam 1 w kawiarni nescafe..nie byla taka super.nie lubie jak cos plywa w kawie.pije rozpuszczalna lub z kafeterki czyli takiego czegos -> http://sztucce.neostrada.pl/kafeter...
-
-
Magdzia
-
Kasienka
ja kiedys wypiłam zepsutą (chociaz nie sadziłam ze kawa sie psuje) stanowczo nie polecam; -) -
Anonim
-
Anonim
-
sQ.
wszystkie sypane! kawa poporstu musi! byc rozpuszczalna
ricore czy jak to tam sie nazywa; o -
moniach
zbożowa... chociaż to chyba nawet pod kawę nie podchodzi... tylko z nazwy... blech -
Anonim
>sQuara napisała:
>wszystkie sypane! kawa poporstu musi! byc rozpuszczalna
>
>
>ricore czy jak to tam sie nazywa; o
kawa rozpuszczalna to to jak rozpuszczalna herbatka. to nie bardzo jest kawa w ogóle. ale fakt. nie ma nic wygodniejszego w pracy lub na wakacjach niż kawa rozpuszczalna. oczywiście sypana kawa gala lub z championa musi byc gorsza od nescafe. -
Anonim
Maxwellhouse mild czy jakos tak, w sloiczku z brazowa etykietka. spodziewalam sie, ze to bedzie shit, bo tanie bylo, ale o zgrozo, tego sie pic nie da... omijac szerokim lukiem! -
Anonim
Wlasnie pije jacobs aroma rozpuszczalna. Co za gniot!!!? Dawno takiej ohydnej kawy nie pilem. Dla mnie jest spalona :) -
Anonim
>Hubert napisał
> Wlasnie pije jacobs aroma rozpuszczalna. Co za gniot!!!?
>Dawno takiej ohydnej kawy nie pilem. Dla mnie jest spalona
>:)
aha.. kup sobie "kawe" "cappucino" takie z milką... nawet moje magiczne sposoby i niezwykłe umiejętności nie pomogły- fatalna...fatalna.. -
Elwood_PIERDOLE TO_Blues
-
mmartusia22
nie polecam też jacobs kronung , strasznie kwaśna, słyszałam,że kawa z miodem , cynamonem i mlekiem jest dobra. zrobiłam i też nie polecam.... -
vanilla
pilam ostatnio z imbirem i miodem (bez mleka) i polecam!
hej! 3w1 jest spoko!
a co do milki... zgadzam sie z wami... paskudztwo!!! -
mmartusia22
-
Anonim
-
Magdzia