KAWA [4563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ann Evening

Jest wiele kaw które smakują jak spalony ryż preparowany..... Ja na przykład nie znoszę Segafredo Intermezzo , która to kawka do najtańszych nie należy a odrzuca swoim zapachem i okropnym smakiem ..... Do tej składanki mogę również dodać Tchibo Family ...... i jeszcze wiele innych ...... a jak u was ???
  • Anonim

NAJGORSZE.. HMMM... DUŻO ICH! RACZEJ POLSIE KAWY SĄ NIEDOBRE,ALE WSZYSTKICH NIE PRÓBOWAŁAM. KAWA ARABSKA MI TEŻ NIE SMAKUJE, Z FUSAMI, BEZ MLEKA I CUKRU!!
  • °o Elunia o°

nie pamietam jak sie nazywala ale to byla rozpuszczalna kawa w niewielkim sloiczku ze zlota naklejka.; /
    nigdy wiecej fujjjj :P
  • Paulina

nie przepadam za tchibo.ta kawa z milka jest ochydna. pilam 1 w kawiarni nescafe..nie byla taka super.nie lubie jak cos plywa w kawie.pije rozpuszczalna lub z kafeterki czyli takiego czegos -> http://sztucce.neostrada.pl/kafeter...

• Magdzia

Gala... bleeeeeh
  • Kasienka

ja kiedys wypiłam zepsutą (chociaz nie sadziłam ze kawa sie psuje) stanowczo nie polecam; -)
  • Anonim

jacobs kronoung i sahara; /
  • Anonim

"1" z Carrefoura...dosłownie dwa łyki;)
  • sQ.

wszystkie sypane! kawa poporstu musi! byc rozpuszczalna

ricore czy jak to tam sie nazywa; o
  • moniach

zbożowa... chociaż to chyba nawet pod kawę nie podchodzi... tylko z nazwy... blech
  • Anonim

>sQuara napisała:
    >wszystkie sypane! kawa poporstu musi! byc rozpuszczalna
    >
    >
    >ricore czy jak to tam sie nazywa; o

kawa rozpuszczalna to to jak rozpuszczalna herbatka. to nie bardzo jest kawa w ogóle. ale fakt. nie ma nic wygodniejszego w pracy lub na wakacjach niż kawa rozpuszczalna. oczywiście sypana kawa gala lub z championa musi byc gorsza od nescafe.
  • Anonim

Maxwellhouse mild czy jakos tak, w sloiczku z brazowa etykietka. spodziewalam sie, ze to bedzie shit, bo tanie bylo, ale o zgrozo, tego sie pic nie da... omijac szerokim lukiem!
  • Anonim

Wlasnie pije jacobs aroma rozpuszczalna. Co za gniot!!!? Dawno takiej ohydnej kawy nie pilem. Dla mnie jest spalona :)
  • Anonim

>Hubert napisał
    > Wlasnie pije jacobs aroma rozpuszczalna. Co za gniot!!!?
    >Dawno takiej ohydnej kawy nie pilem. Dla mnie jest spalona
    >:)

aha.. kup sobie "kawe" "cappucino" takie z milką... nawet moje magiczne sposoby i niezwykłe umiejętności nie pomogły- fatalna...fatalna..
  • Elwood_PIERDOLE TO_Blues

... nescafe tfu 3 w 1 ... przecierz tego sie nie da pic...
  • mmartusia22

nie polecam też jacobs kronung , strasznie kwaśna, słyszałam,że kawa z miodem , cynamonem i mlekiem jest dobra. zrobiłam i też nie polecam....
  • vanilla

pilam ostatnio z imbirem i miodem (bez mleka) i polecam!
    hej! 3w1 jest spoko!
    a co do milki... zgadzam sie z wami... paskudztwo!!!
  • mmartusia22

z imbirem i miodem? hmmmm może być niezłe
  • Anonim

z biedronki..... no fuckin' comment
  • Magdzia

sati....
    bleeeeeeeeeeeee

i śmierdzi :(
| |

Kawa - idealny początek udanego dnia! Grono dla wszystkich osób, które nie potrafią żyć bez k...

Fotki

Miejsca grona (0)