-
marta anna weronika
byl ktos w walentynki w siedemdziesiatce??:)
ale byla zabawa:D:D
wybawilam sie jak nigdy,naprawde.
..i te szalone rytmy...heh
pozdrawaim -
El Kulerro
-
Anonim
-
marta anna weronika
oi, wspolczuje.
a dzis sie ktos wybiera boogie boogie and rock'n'roll:] -
-
VoreS - Akuio
-
marta anna weronika
-
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- tttiiiiaaaaa... hehe... ile mozna balowac ? Trzeba kiedys odpoczywac nie uwazasz ? Kolezanka tak zabalowala ze teraz lezy 2 tyg. hehe...; ) -
Anonim
No baa....pewnie że tak Qler przecież to był mój pomysł i tym razem nie mam zamiaru się hamować:))))) Jak szaleć to po całości....ale tym razem w spodniach;) -
marta anna weronika
otoz to VoreS, trzeba sie umiec opanowac, toz to nieprzystalo na taka mloda pannice:P:)
ile mozna balowac..nie to co my,grzecznie w domku siedizmy i dlatego zdrowi jestesmy:P:)
poprostu grzeczne dzieci z nas:D
-
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- buahaha... opanowanie to poctawa heh... Hmm.. mloda czy tez nie to nie wiem ale wazne ze jeszcze panna :P :D
No wieszzzz... hehe... zawsze wiedzialem ze jestem grzecznym chlopczykiem ale nie zawsze siedze w domku przed Tv bo ile mozna... powiem ci tak, mozna wszystko ale w umiarkowanych ilosciach haha... wtedy czlowiek jest zdrowy :); ) -
marta anna weronika
tak,bo my grzeczne dzieci,nie dosc ze opanowane to jeszcze wszystko w odpowiednich ilosciach robimy i zdrowi jestesmy:D:D
hehe -
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- dobrze gadasz, dobrze gadasz hahaha... Przeciesz trzeba sie jakichs zasad trzymac co nie ??? :D:D:D -
marta anna weronika
-
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- cos mi sie zdaje ze sie dobrze rozumiemy hehe... :P I tak ma byc hiehiehie....; ) :D -
marta anna weronika
tez to zauwazylam:D ale to z wiadomych przyczyn, poprostu jako ulozeni ludzie,opanowani i z zasadmi nie moglo byc inaczej:D:D hehe
zawsze sie dogadamy:] -
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- no baaaaaa.... :D:D:D Eeeeejjjjj... czy ja powiedzialem ze jestem ulozony ??? :-/ hahaha... nic takiego nie mowilem hehe...; ) :P -
marta anna weronika
cciiiiicho:P:) przyjmijmy ze oboje jestesmy ulozeni:D
tzn ja jestem napewno:D:D
hehe
-
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- taaaaaaa.... napewno ??? hehehe... :P; ) Cos mi sie zdaje ze cicha woda hehe... :P; ) Kto cie tak ulozyl ???; ) -
marta anna weronika
jaka cicha woda?!:D ja z tych grzecznych jestem jak juz wspomnialam:D:D
a kto mnie tak ulozyl..? urodzilam sie aniolem:D -
VoreS - Akuio
ma(r)ta --- mowisz... ??? hmm... calkiem ciekawie, powiem ci ze jeszcze niiiiiiiiiigdy nie poznalem aniolka hehe... :P; ) Czemu ja sie taki nie urodzilem :-/ hahaha.... :D:D:D; )