-
M.
pogoda też jakaś beznadziejna, dzieci w afryce głodują, co to się porobiło z tą 70... -
Anonim
Przyznam osobiście, że jestem bardzo zaskoczony ostatnimi wypowiedziami a'propo Club70.
Selekcja zaostrzona, co widać gołym okiem. Spotykam samych ludzi na poziomie, którzy naprawdę są pozytywnie nastawieni do świata. Ochrona i selekcja - bez zarzutów. Ponadto "Dzień dobry vel. Dobry wieczór" - na porządku dziennym.
Muzyka, jak sama nazwa wskazuje tendencję ma pewną i jej się trzyma - niezapomniane hity lat 70, 80, 90 - z tematycznymi dniami tygodnia, co jest opisane na ich stronie.
Klimatyzacja na którą narzekałem od pół roku działa sprawnie od ponad 3 miesięcy już.
Obsługa klubu pomocna i na wysokim poziomie - zawsze mili i pomocni w każdej kwestii.
Nie rozumiem naprawdę o co chodzi MALKONTENTOM? -
Anonim
-
Anonim
Zaostrzona selekcja... aż boję się myśleć jaka była wcześniej. W środku mnóstwo najbanych kretynów w krótkich spodenkach moro, w zestawie z sandałami. Przez mieszankę wieśniaków z eleganckimi ludźmi klub nie ma żadnego klimatu, bo jak mówią "jak coś jest do wszystkiego..."
Być może panowie na bramce są mili (jeśli mam oceniać po tym, że zdobyli się na odp "dobry wieczór") jednak niestety mają chyba problemy z myśleniem. Wyganianie wszystkich klubowiczów przez potraktowanie jednego z nich GAZEM PIEPRZOWYM, jest chyba lekkim przegięciem. Tymbardziej gdy osoba ta nie jest szczególnie niebezpieczna. Gaz nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem a myślenie naprawdę NIE BOLI. Polecam panom ochroniarzom ruszyć głowami, zanim poraz kolejny przyprawią wszystkich o duszności i ból gardła, kończąc w ten sposób impreze. -
-
Agnieszka Zając
Ochrona jest nieuprzejma, wręcz wulgarna. Zakupiłam kupon wejścia do tego Klubu i nie zostałam wpuszczona bez podania przyczyny, nie potrafią się wywiązywać ze swoich umów z klientem. Nie polecam tego miejsca dla osób szanujących się.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne