-
Anonim
ohh dzieki wielkie;* potrzebuję miec tam kogos znajomego:) bo zawsze tak lepiej:P nop jakis przystojny kelner:D ja wygladam bardzo młodo.. ale jak sie odstawie w szpile to nawet i na 19 bd. wyglądać:P -
Raff
no widzisz, ja natomiast jak założę szpile...to nie tylko nie będę wyglądać na 19, ale sądzę, że mogliby mnie nawet nie wpuścić;-P
kelnerów znajomych też nie mam, zwykle sam sobie robię za znajomego;) -
Anonim
-
Raff
jest takie powiedzenie...nie ważne w ile osób wchodzisz, ważne z iloma wychodzisz;) -
-
Anonim
-
Raff
>P A U L I N A napisała:
>a jesli chodzi o ubiór? narzucaja jakiś odpowiedni do
>zabawy?
jak dla mnie - im skromniej tym lepiej;D
ale to nie jest żelazna reguła;) generalnie chyba kobietom lepiej tańczy się w sukienkach/spódnicach, to tak z moich obserwacji -
pajdżer
Wybaczcie że mam przerwę te słodkie gruchanie...
ale moim skromnym zdaniem to nie jest jakiś czat
proponował bym wam jakiś komunikator do rozmowy
od tak aby nie robić tutaj burdelu
pozdrawiam
-
Raff
>pajdżer napisał
>Wybaczcie że mam przerwę te słodkie gruchanie...
>
>ale moim skromnym zdaniem to nie jest jakiś czat
>proponował bym wam jakiś komunikator do rozmowy
>od tak aby nie robić tutaj burdelu
>pozdrawiam
>
Słuszna uwaga - to nie jest czat. Jednak gruchanie to też za duże słowo...
Chcę zauważyć, że padają pytania dot. wtorku i salsy (ubiór, nie-ubiór...) - więc raczej wszystko trzyma się tematu, a że bywałem we wtorki, uważam się kompetentny by odpowiedzieć. Ale racja, nie róbmy tu off-topic'u.
Wcześniej może było trochę poza tematem, przyznaję;) Jednak w ostatnich postach wróciliśmy do pionu. "End of story" - cytując Shreka. -
Anonim
haha;) ja juz wszystko i tak wiem:) Raff mam dla Ciebie partnerke co ty na to.. ale to juz na priv.. gg 12164606; ) pzdr. -
buziaczek771
Hej.. Co tam??? Paulinka Jak mówiłaś koledze że masz partnerkę to miałaś mnie na myśli??? hehe, ja jestem bardzo chętna bo nie chce z wami siedzieć jak piate koło u wozu.... mój numer gg; 11503390
to odezwij się kolego jak możesz. Pozdrawiam -
buziaczek771
Jeszcze do mojegoo poprzedniego wątku to nie mam partnera na ten wtorek, może ktoś jest chętny z chłopaczków????????????????? -
Paola
dawno nie byłam we wtorek w klubie. pamiętam że kiedyś było wejście za free a teraz na stronie jest info że za free wchodzą tylko przebrani w barwy narodowe a reszta za 20 zł... o_O dziwnie jakoś. czy to info jest aktualne? -
Othar
podejzewam ze chodzi o najblizszy wtorek przed takim jednym swietem panstwowym.
nie bede podpowiadal jakim, moze sama sie domyslisz, a jak nie to plac :D -
Paola
no to ja się domyślam :P tylko że wydaje mi się że jakoś od dłuższego czasu to jest na stronie więc się zastanawiałam. no ale racja, pewnie chodzi tylko o ten wtorek; ) -
WooX
-
chouette
czy w dalszym ciągu odbywają się wtorkowe "kursy" salsy? pytam bo na stronie nic nie ma na ten temat a ja z przyjemnością bym się na salsę od podstaw wybrała :) -
Tygrys
hmmmmm.... nie ma salsy we wtorki ani rock'n'rolla w czwartki, a szkoda :(((
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne