Club70 w Warszawie [2607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czesc
    Czytalem na stronie club70.pl, ze jutro
    w godz 20-21 jest darmowa nauka
    salsy od podstaw. Zamierzam sie
    wybrac i spróbowac. Czy moze znajdzie
    sie dziewczyna do pary?:) Czy da rade
    znalezc na miejscu?
  • ~~sidhe~~

wiesz to zalezy :) z reguly jest wiecej dziewczyn niz facetow (chyba ze sie sporo zmienilo od kiedy bylam ostatnio; p ) i zawsze kilka stoi i sie patrzy na lekcje tanca zalujac ze nie maja partnera wiec masz duze szanse ze znajdziesz jakas - natomiast czy zgodzi sie z toba zatanczyc to juz inna sprawa; p
  • Anonim

byłem dużo razy na tym kursie, urodziwy raczej nie jestem a nigdy nie miałem problemów ze znalezieniem partnerki :p (i to nie dzięki moim umiejętnościom tanecznym który dopiero w trakcie kursu wychodziły :p)
  • ~~sidhe~~

no przeciez mowie ze sie duzo stuffu roznego tam kreci; p wszystko zalezy od ich dobrej woli; p
  • Anonim

Dzieki za info. Przyjde jutro z napisem na koszulce "Która ze mną zatańczy?" Niech no tylko znajde flamaster:)

• Anonim

Jesli jakas dziewczyna idzie jutro na kurs i nie ma partnera to
    prosze o info na priv:) Tak bedzie prosciej i dla mnie... i dla niej.

• Michał Mrzygłocki

O tez bym sie wybral. Juz od jakiegos czasu mi to chodzi po głowie. Niestety chory jestem (sic!).
  • Asia

Mi zdażyło się być kilka razy na nauce salsy i wiem, że pan prowadzący kurs jest na tyle miły, że dla każdego znajdzie partnera bądź partnerkę. Zresztą zawsze na początku uczy podstawowych kroków, więc każdy tańczy indywidualnie, dopiero później zaczyna nas łączyć, ale ja wtedy zawsze uciekam i się przyglądam :) Ostatnio na siłę chciał mi zorganizować parę, bo chyba za blisko niego się ustawiłam... :)
    Mimo wszystko ja sporo się nauczyłam i to nawet bez pary :)
  • Aneczka

a czy zawsze pokazuje to samo,czyli podstawowe kroki?czy też różnie bywa?
  • Anonim

zawsze na początek pokazuje kilka podstawowych kroków i do tego dokłada jakieś 2 figury inne (w sensie nie powtarzające się na każdym kursie).
  • Salsiero trejdmark

ale poza samą Salsą też często są pokrewne tańce. Jak ja chodziłem to były to zamiennie: merengue, regueton i rueda :)
  • Aneczka

no to w takim razie przydałoby się tam znowu zawitać:)
  • Kasia

Ja jutro sie wyberam na balety i mam nadzieje ze bedzie z kim tanczyc....
  • Salsiero trejdmark

toć ba! :D Mnie wystarczy tylko do tańca poprosić... nie odmawiam :D
  • karola

i dopiero teraz to mowisz???!!!!
    a te wszystkie panny tak wpatrzone, to myslisz ze na co czekaly??
    ehhh....
    nastepnym razem piotrek przychodzi z karteczka na szyi : "nie odmawiam!" :)
  • Salsiero trejdmark

>karolina napisała:
    >i dopiero teraz to mowisz???!!!!

aaaa no tak mi się na zwieżenia zabrało <hahaha>

>a te wszystkie panny tak wpatrzone, to myslisz ze na co
    >czekaly??

właśnie też się zastanawiałem w co one tak wpatrzone :> Stawiałem na pianę z piwa która mi została pod nosem; ) A tu się okazuje, że to nie o to chodziło... ale ja guuuuupi :)

>ehhh....
    >nastepnym razem piotrek przychodzi z karteczka na szyi :
    >"nie odmawiam!" :)

nie nie! Partnerki przychodza z karteczką na szyi poszukuje partnera(z bardzo ważnym dla mnie dopiskiem DO TAŃCA:))))) ) :P

• karola

aaaa no tak mi się na zwieżenia zabrało <hahaha>

no wreszcie!!!!

właśnie też się zastanawiałem w co one tak wpatrzone :> Stawiałem na pianę z piwa która mi została pod nosem; ) A tu się okazuje, że to nie o to chodziło... ale ja guuuuupi :)

ale ty niedomyslny no!!! nie trzeba bylo zapytac???

nie nie! Partnerki przychodza z karteczką na szyi poszukuje partnera(z bardzo ważnym dla mnie dopiskiem DO TAŃCA:))))) ) :P

one wszystkie szukaja partnera do tanca, a ty jestes tylko jeden :>
    ty musisz byc z karteczka, mniejszy balagan :)
    czekamy piotrus :)
  • anett; )

o tak Piotruś bedziemy czekać, bedziemy; )
  • anett; )

a faktem jest, że to nas kobiet jest zawsze więcej i patrzymy w waszym kierunku..........dance with me...hehe
  • Salsiero trejdmark

>karolina napisała:
    >[...]
    >czekamy piotrus :)
    >

hehehe :) Karolina... jak Cię poznam(a z tym może być problem patrząc na moje zdolności "poznawcze" :D ) to masz taniec murowany; ) I tak w ogóle Karolina tańczysz Salsę ?:>

No Anetka ty nie narzekaj :D Ty masz możliwość silnego eksploatowania mnie; ) Mam nadzieję, że wpadnie George, żeby mnie wesprzeć!

| |

Club70 to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i najczęściej odwiedzanych klubów stolicy. Wyjątko...

Club 70

• Waliców 9
  • 00-851 , Warszawa
  • 022 654-71-41 , recepcja@club70.com

Club70 to miejsce dla ludzi z fantazją, lubiących dobrą zabawę w tanecznych rytmach. W klubie spotkasz ludzi pozytywnie nastawionych do życia, otwartych na nowe znajomości. Po prostu warto ich poznać.

Fotki

Miejsca grona (4)