-
Vencedor
Tradycją naszego klubu stała się organizacja imprez okolicznościowych. Tym razem cała ekipa organizacyjna klubu OSP Zuzułka ma zaszczyt zaprosic drogich Państwa na zabawę świąteczną. Jako, że dzień wyjątkowy tak impreza również będzie niepowtarzalna. Za konsolą jedyni, niezastąpieni, niepowtarzalni, najlepsi, zawsze na bieżąco z nowymi kawałkami, zawsze na bieżąco z gustami naszych gości: DJ KeyZee oraz DJ Pirul. Na pewno przygotują coś wyjątkowego, abyście zapamiętali nas na długo. Ja także zapowiadam swoją obecnośc i ze swojej strony mogę zapewnić, że postaramy się z całym składem organizacyjnym, żeby ta dyskoteka wyglądała jak za starych dobrych lat. Lecz, jak już mówiłem tysiące razy i powtórzę jeszcze drugie tyle, atmosfera zależy od Was. Od Waszego nastroju i ludzi, których przywieziecie. My, jako organizatorzy możemy tylko zapewni Wam dogodne warunki do świętowania. Zapowiadajcie w tym wątku swoją obecność. Mówcie kto z Wami przyjedzie. Im nas więcej tym atmosfera będzie gorętsza. Im więcej ludzi się tu wpisze, tym więcej postanowi się do nas dołączyć. Także wielka prośba. Nawet jak Wasza obecność u nas w Wielkanoc jest oczywista i obowiązkowa. WPISUJCIE SIEBIE I ZNAJOMYCH!
Z góry dziękuję, przepraszam, że tak się rozpisałem i serdecznie, gorąco wszystkich pozdrawiam i zapraszam. Buźka.
-
Vencedor
Na dobry początek ja rezerwuje sobie sobie miejsce. Oczywiście nie przyjdę sam;) -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Vencedor
-
-
Jebie mnie Twoje zdanie Mała !
-
Marzenka Kwiatkowska
-
Vencedor
-
Marzenka Kwiatkowska
-
-
Vencedor
No cóż... Frekwencja na gronie kiepska. Miejmy nadzieję, że jutro będzie lepiej. A jeśli nie to jestem pewny, że Ci co przyjdą stworzą super atmosferę. -
-
Vencedor