Club OSP Zuzułka [108]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Więc życzę dobraj zabawy xD
  • Vencedor

Dzięki. I Ty też przyjedź. Tym razem postaram się, żeby nie było, żadnych problemów z nagłośnieniem;)
  • Anonim

Niestety, ale mnie nie będzie..  Nagłośnienie to był mały pikuś w porównaniu z moimi nerwami spowodowanymi przez jednego chłopaka xD
  • Vencedor

Wiem. Tylko zupełnie nie wiem czemu jeszcze wracałyście z tym chłopakiem do domu. Ale to Twoja sprawa. Dziś wszystko będzie ok;)
  • Anonim

A z kim miałyśmy wracać?? :P
    Nikogo już nie było xD
  • Vencedor

To na następną imprezę radze załatwić sobie transport;p Bo znów będą takie nieciekawe sytuacje. A on już i mnie denerwuje. Nie z Twojego powodu ale od dawna za sobą nie przepadamy. I mam nadzeję, że nerwy nie puszczą ani mi ani jemu.
  • Anonim

Wiem, wiem.. Następnym razem załatwimy sobie inny transport; ]

Ojj.. Olej to i tyle. Szkoda się denerwować; ]
  • Vencedor

Bynajmniej nie o Ciebie się na niego denerwuje. Nie wiem co tam miedzy Wami wynikło i nie chce wiedziec ale wkurza mnie poprostu gościu i już.
  • Marzenka Kwiatkowska

ciiiisza na gronie zapadła na stronie zuzulki rowniez a przeciez 22 kolejna impreza :D juz niebawem... trzeba zbierac sily :D pozdrawiam
  • ((<<SQ®EK>>))

strasznie cicho się zrobiło, mam nadzieje że 22 listopada w Zuzułce nie będzie tak cicho
  • Marzenka Kwiatkowska

mam nadzieje ze to taka "cisza przed burza" :D mam namysli 22; P
  • Vencedor

A czy na jakiejś naszej imrezce nie było burzy?? Zawsze jest! Przynsjmniej dla tych, którzy chca naprawde się pobawić a nie wybrzydzają, że muzyka nie taka czy towarzystwo. Ja tam nie pamiętam imprezy u nas na której bym się kiepsko bawił.
    Będzie burza!!!!
  • Marzenka Kwiatkowska

ja tez takowej nie pamietam :D:D mi muzyka odpowiada baaardzo a towarzystwo w ktorym sie bawie jeszcze bardziej :D
    bedzie wieeeelka buuuurze Michałku :D hehe