-
Anonim
-
Vencedor
Dzięki. I Ty też przyjedź. Tym razem postaram się, żeby nie było, żadnych problemów z nagłośnieniem;) -
Anonim
Niestety, ale mnie nie będzie.. Nagłośnienie to był mały pikuś w porównaniu z moimi nerwami spowodowanymi przez jednego chłopaka xD -
Vencedor
Wiem. Tylko zupełnie nie wiem czemu jeszcze wracałyście z tym chłopakiem do domu. Ale to Twoja sprawa. Dziś wszystko będzie ok;) -
-
Anonim
-
Vencedor
To na następną imprezę radze załatwić sobie transport;p Bo znów będą takie nieciekawe sytuacje. A on już i mnie denerwuje. Nie z Twojego powodu ale od dawna za sobą nie przepadamy. I mam nadzeję, że nerwy nie puszczą ani mi ani jemu. -
Anonim
Wiem, wiem.. Następnym razem załatwimy sobie inny transport; ]
Ojj.. Olej to i tyle. Szkoda się denerwować; ] -
Vencedor
Bynajmniej nie o Ciebie się na niego denerwuje. Nie wiem co tam miedzy Wami wynikło i nie chce wiedziec ale wkurza mnie poprostu gościu i już. -
Marzenka Kwiatkowska
ciiiisza na gronie zapadła na stronie zuzulki rowniez a przeciez 22 kolejna impreza :D juz niebawem... trzeba zbierac sily :D pozdrawiam -
strasznie cicho się zrobiło, mam nadzieje że 22 listopada w Zuzułce nie będzie tak cicho
-
Marzenka Kwiatkowska
-
Vencedor
A czy na jakiejś naszej imrezce nie było burzy?? Zawsze jest! Przynsjmniej dla tych, którzy chca naprawde się pobawić a nie wybrzydzają, że muzyka nie taka czy towarzystwo. Ja tam nie pamiętam imprezy u nas na której bym się kiepsko bawił.
Będzie burza!!!! -
Marzenka Kwiatkowska
ja tez takowej nie pamietam :D:D mi muzyka odpowiada baaardzo a towarzystwo w ktorym sie bawie jeszcze bardziej :D
bedzie wieeeelka buuuurze Michałku :D hehe