- 1
- 2
-
Witam wszystkich bardzo gorąco!!! Mam zaszczyt zaprosić was na kolejną mega wspaniałą imprezkę która odbędzie się w sobotę 11 października. Jak zwykle miła atmosfera oraz bufecik:) Bileciki w tradycyjnej cenie 5zł.
Nie może was zabraknąć ani waszych znajomych!!! Gorąco pozdrawiam i zapraszam raz jeszcze!!! -
Vencedor
Dokładnie. Dzięki, że mnie wyręczyłeś. Strasznie zalatany ostatnio jestem. Zapraszam serdecznie. -
Anonim
-
wrzochu
-
-
wrzochu
a tak ogólnie to doszły mnie słuchy że w tą sobotę jest następna impreza, prawda? dobrze by było , potańczyłbym sobie -
Anonim
-
Vencedor
i będzie. Tym razem wchodzicie za darmo. Prezencik dla klubowiczów;) Miłej zabawy;) Tym razem chyba w Wawie muszę zostać bo i tak meczu nie gramy a w poniedziałek kolokwium z Fizyki.. A może jednak wpadne do Zuzelano... Sie zobaczy;) -
Anonim
Musisz przyjechać xD A kolokwium zdasz na 4+ :P
Ekhmmm... Ja też nie wiem czy będę. -
wrzochu
a ja chyba przybędę na imprezkę, dawno mnie nie było w zuzułce więc jest możliwość nadrobienia zaległości ,,, -
Anonim
niom i mnie tez dawno nie było...
ale w tą sobote postaram sie byc; D -
Vencedor
Nie można zdać na 4+;p Można ewentualnie na 4.5. Ale na pierwszym roku o takich ocenach słyszy się tylko podczas czytania statutu. Nie wiem czy ktoś na Politechnice dostał kiedyś taką na pierwszym semestrze;)
Dość o szkole! Imprezka ważniejsza;) -
Anonim
No to będziesz pierwszy xD
Ważniejsza?? A kto w sobote cały czas gadał o szkole z Matjasem?; P -
Vencedor
Matjas się pytał to mu odpowiadałem. Kiedys będziesz studiowac na PW to zobaczysz jak tu jest. Ciągła walka o życie. Mamy psychike zoraną jak nikt inny;) -
Anonim
-
Anonim
>Vencedor napisał
>Matjas się pytał to mu odpowiadałem. Kiedys będziesz
>studiowac na PW to zobaczysz jak tu jest. Ciągła walka o
>życie. Mamy psychike zoraną jak nikt inny;)
Po Tobie nic takiego nie widać; ] -
Vencedor
-
Anonim
-
Vencedor
-
Anonim
-
Vencedor
Masz rację. Ale ja też nie umiem tego ocenić. Tylko dobrzy znajomi wiedzą czy kiedyś byłem głupszy niż teraz jestem czy odwrotnie. Ale... Kogo to obchodzi? Teraz jest jak jest i przeszłość na szczęście nie wróci;) A NICZEGO co było nie żałuje. Bo teraz jest super. Widocznie musiało się dziać to co się wydarzyło;)
Dziś jednak będę w Zuzułce;) I będzie jaaazda;D
- 1
- 2