-
Vencedor
Panie i Panowie. Ziomy i Ziomale. Z uwagi na prośby klubowiczów postanowiliśmy, że nasz klub otwarty będzie także w najbliższą sobotę. Tradycjnie na straży Waszej dobrej zabawy stać będą DJ KeyZee i DJ Pirul. Ja wraz z całym zespołem organizacyjnym postaramy się, żeby nic nie zakłucilo dobrego nastroju. Serdecznie zapraszam już w najbliższą sobotę. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań na tym gronie lub na adres michal.bardadyn@gmail.com.
Jakby to powiedział jeden z naszych klubowiczów: "Bedzie wódka, bedo śledzie i...". Zapewniam, że będzie wszystko;) Zapraszam raz jeszcze. -
Vencedor
Tak się nie mogę doczekać, że aż się we wpisywaniu tematu forum pomyliłem. Ale to nic;) w naszym klubie obowiązuje język tańca i muzyki, który jest uniwersalny;) -
-
Vencedor
Bardzo mi miło, że w końcu doczekaliśmy się na Twoje odwiedziny Ewelina;) Ale wole nie zapeszać. Do zobaczenia w sobotę. -
-
Anonim
-
Vencedor
-
Anonim
otóz na weekend i nastepny cały tydzien przyjezdza moja siostrzenica i musze sie nia zając... ale na oduście pewnie bede :D -
Marzenka Kwiatkowska
-
ja mam taki zamiar i nadzieję;) jestem dobrej myśli;) dawno już mnie u Was nie było;) trzeba odwiedzić w końcu xD
-
Marzenka Kwiatkowska
-
Vencedor
No jasne!! A Ciebie Aniu zapraszamy z siostrzenicą;) Będziemy pełnić dyżury i pilnować;) -
Marzenka Kwiatkowska
-
Anonim
-
Vencedor
Ja też mogę trochę poświęcić.
p.s. Zapraszam wszystkich chcących nam pomóc przy organizacji maratonu warszawskiego. Szukamy wolontariuszy. Wczoraj i dziś przywieźliśmy zaopatrzenie i ustawiliśmy scene i magazyny więc już same przyjemne rzeczy zostały;)