Club OSP Zuzułka [108]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Vencedor

Panie i Panowie. Ziomy i Ziomale. Z uwagi na prośby klubowiczów postanowiliśmy, że nasz klub otwarty będzie także w najbliższą sobotę. Tradycjnie na straży Waszej dobrej zabawy stać będą DJ KeyZee i DJ Pirul. Ja wraz z całym zespołem organizacyjnym postaramy się, żeby nic nie zakłucilo dobrego nastroju. Serdecznie zapraszam już w najbliższą sobotę. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań na tym gronie lub na adres michal.bardadyn@gmail.com.
    Jakby to powiedział jeden z naszych klubowiczów: "Bedzie wódka, bedo śledzie i...". Zapewniam, że będzie wszystko;) Zapraszam raz jeszcze.
  • Vencedor

Tak się nie mogę doczekać, że aż się we wpisywaniu tematu forum pomyliłem. Ale to nic;) w naszym klubie obowiązuje język tańca i muzyki, który jest uniwersalny;)
  • Ew..ツ

no to widzimy się w sobotę;)
  • Vencedor

Bardzo mi miło, że w końcu doczekaliśmy się na Twoje odwiedziny Ewelina;) Ale wole nie zapeszać. Do zobaczenia w sobotę.
  • Anonim

kurcze zapowiada sie super impreza, a mnie nie bedzie... :/
  • Vencedor

Anno a dlaczego miałoby Cię nie być??
  • Anonim

otóz na weekend i nastepny cały tydzien przyjezdza moja siostrzenica i musze sie nia zając... ale na oduście pewnie bede :D
  • Marzenka Kwiatkowska

o prosze Ewelinka nasz zaszczyci swoja obecnoscia no no no :D:D
  • Ew..ツ

ja mam taki zamiar i nadzieję;) jestem dobrej myśli;) dawno już mnie u Was nie było;) trzeba odwiedzić w końcu xD
  • Marzenka Kwiatkowska

najwyzsza pora :)
  • Vencedor

No jasne!! A Ciebie Aniu zapraszamy z siostrzenicą;) Będziemy pełnić dyżury i pilnować;)
  • Marzenka Kwiatkowska

ja tam dzieci lubie wiec ta godzinke poswiece xD
  • Anonim

tak? hehe; D pomysle nad wasza propozycja.
  • Vencedor

Ja też mogę trochę poświęcić.
    p.s. Zapraszam wszystkich chcących nam pomóc przy organizacji maratonu warszawskiego. Szukamy wolontariuszy. Wczoraj i dziś przywieźliśmy zaopatrzenie i ustawiliśmy scene i magazyny więc już same przyjemne rzeczy zostały;)