-
Vencedor
Zapraszam serdecznie stałych bywalców i nowych klubowiczów. Wszystko po staremu.
Bilet - 5 zł.
Świetna zabawa - bezcenne. -
** Biała **
-
Vencedor
Nie wiem jak Wam drodzy klubowicze, ale mi się bardzo podobało;) Oby było więcej imprez z takim klimatem;) -
było super miłe towarzystwo super muza same plusy:) wybawiłem się za wszystkie czasy:)
-
-
Vencedor
hehe ja też;] Mam nadzieję, że z piłką też dziś będzie mi się tak dobrze tańczyło jak z Justyną, Eweliną, Anią, Magdą, Marzeną i ze wszystkimi innymi pięknymi dziewczętami, z którymi miałem zaszczyt zatańczyć wczoraj:) a dzispamiętajcie zeby kciuki trzymać!!!
LZS Starawieś - Jutrzenka Cegłów niedz. 14.00
AZS Politechnika Warszawska - AZS Uniwersytet Warszawski śr. 16.00
Co do tego drugiego meczu to może będzie on pierwszym jaki rozegram w nowych czarnych barwach. (pierwszy mecz czyt: chociaż kilka minut tego meczu;) )
-
** Biała **
oki Michał bede trzymała kciuki :P i impreza była zajebista nawet moi bracia wpadli dwóch jeden z zoną a drugi z dziewczyną i im sie strasznie podobało :P i juz sie mnie pytali kiedy nastepna bo chcą w pasc na tą impreze.... pozdro.... :P -
Anonim
co tu duzo mowic bylo po prostu zajebiscie i tyle....a jesli mozna wiedziec to teraz kiedy nastepne balety w ZuZeLaNo -
Marzenka Kwiatkowska
impreza mi osobiście podobała sie bardzo jak każda w sumie :) w tak wyborowym towarzystwie w którym się bawiłam nie mogło by być inaczej :) pozdrawiam wszystkich dzięki którym impreza ta miała taki a nie inny klimat :) czekam na następna :) -
Vencedor
Po pierwsze towarzystwo, w którym bawiła się Marzena było rzeczywiście niesamowite. Miło mi, że ja również się do niego zaliczałem;)
Po drugie Wasze kciuki pomogły. LZS - Jutrzenka 2:1.
A po trzecie k0olejna impreza już wkrótce. Być może w najbliższą sobotę;) Co do stu procentowego terminu wiadomość zamieszczę oczywiście na tym gronie. Zapraszam wszystkich stałych bywalców, wszystkich braci stałych bywalców z żonami lub bez, wszystkie siostry i znajomych stałych bywalców i oczywiście wszystkich, którzy jeszcze u nas nie byli a chcą się świetnie bawić. -
Marzenka Kwiatkowska
i mi również było miło że się do niego zaliczałeś :) gratuluje wyniku :) trzymałam kciuki :) a na następną imprezę ja i moja "ekipa" czekamy z niecierpliwością :) -
Vencedor
Dziękuję za gratulacje. Ty Marzeno i ntwoja ekipa doczekacie się na następną imprezę już w najbliższą sobotę. Spóźnie się trochę bo niestety w sobotę pracuję w Warszawie ale napewno prędzej czy później pojawię się w Zuzułce;) -
** Biała **
-
-
** Biała **
-
Pysia ツ
-
Vencedor
Musi się udać. Zapraszam do dyskusji na wątku: Co chcielibyście usłyszeć w Zuzelano.