-
Vencedor
Mimo przykrych wydarzeń z poprzedniej imprezy. W clubie Zuzelano zorganizowana zostanie nowa impreza. Ja mam już wakacje ale duża część naszych klubowiczów rozpoczyna je właśnie 21 czerwca. Niech ta noc będzie startem niezapomnanego imprezowego czasu jakim są bez wątpienia kanikuły;) Jeśli chcecie zacząć wakacje 2008 z nami i naszymi fantastycznymi klubowiczami to zapraszam serdecznie od godziny 20.00. Już dziś zacznijcie szykować się na to wielkie wydarzenie. Żadna nasza impreza nie była taka jak poprzednia więc i ta nadchodząca wielkimi krokami noc będzie przełomowa. Zapewniam, że w naszym klubie nastąpią zmiany zapewniające naszym gościom jeszcze lepszą zabawę.
A odnośnie incydentu z poprzedniej imprezy. Ten człowiek już się u nas nie pojawi. Po imprezie wykazał żal za swoje zachowanie. I chociaż to nie pomoże poszkodowanym to pokazuje, że nasz klub nie staje się wiejską dyskoteką, na którą ludzie przychodzą, żeby napsuć krwi innym.
Za ostatnią dyskotekę chciałbym serdecznie podziękować grzecznie bawiącym się. Moi drodzy przez niemal 10 godzin trwania zabawy przez naszą salę przewinęło się ok 280 osób. To bardzo dużo. Z tych statystyk płynie jeden prosty wniosek. Nasz klub staje się coraz bardziej ceniony i rozpoznawany. Goście do nas wracają a również co imprezę przybywa nowych. Bardzo mnie to cieszy bo organizując pierwszą dyskotekę w nie przypuszczałem, że tak się to wszystko rozwinie.
Do zobaczenia w Zuzelano. 21 czerwca od godziny 20.00 do ostatniego gościa.
Wszelkie pytania proszę zgłaszać na tym forum lub na jorguslzs@onet.eu. Polecam również zaglądać na stronę: http://www.zuzulka-wrip.prv.pl -
Anonim
No na tej to już na pewno się pojawię...:) w końcu kiedyś trzeba się wybrać...; ) -
(; Mańka; )
:) :) :)Ja też się piszę na tą imprezę... - oczywiście jak wszystko wypali:/ Bo wcześniej też obiecywałam, a słowa nie dotrzymałam:/ -
Anonim
nio ja tez bardzo chciałabym byc tylko jest jeden problem <swiadectwo i ocenki>; / -
-
wrzochu
-
Anonim
-
Vencedor
Ty Jolu jesteś wybrana na każdą imprezę;) A co do zaproszeń... To chce, żeby na tych imprezach bylo coraz więcej nowych ludzi. Wierze, że nie weźmiecie z sobą ludzi, przy których bawić się nie można. Postaramy się ze wzmożoną czujnością obserwować gości i neutralizować wszelkie niepotrzebne emocje zanim będzie za późno.
A Ty Jolu ogarnij więcej swoich koleżanek na imprezy; D
Zapraszam serdecznie;) -
Grzybcio rowerzysta:))
-
kszczepan
Hej co tu tak ucichło !? Coraz bliżej imprezy ludzie szykujcie się ! :D -
wrzochu
jest cicho bo wszyscy się szykują i nie mają czasu , będzie git impreza!! -
właśnie trzeba potrenować bo ostatnio w tym sporecie % :))) forma spada :)))))
-
Ewcia
-
Anonim
Oj napewno wpadnę. Nie można przegapić impry w Zuzelano. W końcu trzeba zacząć jakoś te wakacje 2008, co nie hehe :-).
PS mam nadzieję że przyjedzie pewna osoba :-) . Pozdro -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
No wiem... Takie wybieracie terminy.... o za tym wiesz, że byłam pewna, że będę, ale plany mi sie zmieniły;/ -
Anonim
>IZUSIEŃKA; ) :* napisała:
>No wiem... Takie wybieracie terminy....
No tak! Najlepiej zwalić na innych! :p :) -
Vencedor
-
Marzenka Kwiatkowska