-
Anonim
-
Vencedor
-
Anonim
a dziękuję dziękuję....Dla wszystkich jestescie tacy mili??;] Zwłaszcza Michał.....;];p -
Marzenka Kwiatkowska
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Vencedor
Kasieńko! Przyjedziesz to sama ocenisz czy jest miło czy nie:) Większość <klubowiczów> nie ma zastrzeżeń;) Mam nadzieję, że także Tobie się spodoba:) A jeśli będą jakieś problemy zgłoś się do mnie. Zarówno przed imprezą jak i podczas zabawy;) POstaram się zrobić wszystko co w mojej mocy:) -
kszczepan
Ja też mam taką nadzieję i też się postaram, dbamy o naszych klubowiczów :)
Jeszcze raz pozdro -
Emiluś.
skoro tak wszystkich zapraszacie i zachęcacie,to ja też chcę się wprosić na Waszą imprezę;))
pozdro dla organizatorów i stałych bywalców,do których mam zamiar dołączyć;D -
kszczepan
No to Emilko z tego tytułu, że znam Cię osobiście jako DJ KeyZee (rezydent klubu) razem z Jasonem zapraszamy Cię gorąco na imprezkę i nie ma że boli musisz być; ) Pamiętaj aby w samochodzie nie zmarnowały się wolne miejsca :)
Pozdro gorące dla Ciebie; ) -
Marzenka Kwiatkowska
tak sie zastanawiam na tym gronie jest obecnie 81 osob wypowiada sie tu tylko pare osobek a pozatym wiekszosc osob obecnych na imprezach to faceci a na forum praktycznie 3/4 to dziewczyny :P -
kszczepan
Ależ masz przeliczenia, ja tam nikogo nie zmuszam ale prawie każdy post mile widziany; ) -
Emiluś.
o..to w takim razie,skoro zapraszają mnie sami rezydenci,to muszę być;)
a co do wolnych miejsc,to się okaże;D,mam nadzieję,że sama nie będę.. -
Vencedor
Z Cyprianem przyjedź jego też jeszcze u nas nie było. Ale teraz zapowiada, że napewno się pojawi. A następnego dnia w południe gramy mecz...
p.s. KeyZee pamiętaj że sprzątanie zaczyna się jak wyjdzie ostatni gość. Mam nadzieję, żę mi pomożesz jak zawsze. Bo w niedzielę muszę być w Starejwsi godzinę przed meczem. -
Emiluś.
pewności,co do tego,że będę to nie mam niestety,ale ważne,że mam zapał i szczere chęci pobawić się z Wami;)).Wszystko okaże się pewnie 29;p
Cyprian??hmm...też go namawiam;)zobaczymy... -
kszczepan