- 1
- 2
-
Moi Drodzy,
jest nas 2000 !!! :) Nasze grono jest 3 co do wielkości gronem klubowym, wyprzedza nas tylko Quo Vadis i coś tam jeszcze :)
Tak czy owak to grono funkcjonuje tylko i wyłącznie dzięki Wam i za to serdecznie wszystkim razem i każdemu z osobna dziekuję. Moja skromna pomoc moderatorska jest nadal do Waszej dyspozycji... Czekamy na 3000 :) ,lecz jednocześnie pamiętamy, że liczy się jakość a nie ilość !!!
Pozdrawiam Eryk
-
ROXy!
-
w innym świecie...
Qvo VAdis juz nie ma-teraz jest nowy Klub o nazwie MIRAGE...:)
ale gratuluje i tez czekam na 3000 gronowiczów :)
Eryk a moze jakieś nagrody ufundujesz??:) -
Tak myslalem nad tym :) Przykładowo można wziąć pod uwagę zaproszenie do SPACE'A z osobą towarzyszącą (bo tam ostatnimi czasy rozpoczynam wieczory) a dalej, jako że jestem rasowym klabingowcem moje skromne towarzystwo w dalszej drodze do inych klubow :) eh ost to starcza mi tylko czasu na Space i Cynamon :)
Ale nie narzekam :) Nie liczy sie ilosc odiwedzonych klubow ale ich jakosc, muzyka i towarzystwo w jakim spedzam czas... -
-
w innym świecie...
to w SPACE się coś dzieje?jak ja tam przychodziłam ,to były pustki..:(
-
Dzieje się i to bardzo dużo, ale to nie miejsce na taką rozmowę - to grono Cynamonu i temu klubowi jest poświęcone... Jak jednak widać w wątku "O Kadrze" te dwa kluby mają ze sobą coś wspólnego :)
-
w innym świecie...
racja racja,wracamy na priv:)
no i raz jeszcze gratulacje-2000 osób to nie byle co;) -
Rogalsky
-
Anonim
-
Dla osób, które patrzą na ilość przyjaciół grona The Cinnamon i zastanawiają się gdzie wyparowało 7,5 % społeczeństwa informacja iż,
moderator wziął sie dzisiaj do roboty i pożegnał 175 osób :) W tym tempie jednak, 2340 osiągniemy już w marcu :) pzdr
Eryk -
w innym świecie...
-
Weronika
-
>Eryk :) napisał
>Moi Drodzy,
>jest nas 2000 !!! :) Nasze grono jest 3 co do wielkości
>gronem klubowym, wyprzedza nas tylko Quo Vadis i coś tam
>jeszcze :)
>Tak czy owak to grono funkcjonuje tylko i wyłącznie
>dzięki Wam i za to serdecznie wszystkim razem i każdemu z
>osobna dziekuję. Moja skromna pomoc moderatorska jest nadal
>do Waszej dyspozycji... Czekamy na 3000 :) ,lecz
>jednocześnie pamiętamy, że liczy się jakość a nie
>ilość !!!
>
>Pozdrawiam Eryk
:))) No i mamy 2500 :))) długo te 500 osob zbieralo sie na tym gronie ale pamietac nalezy ze kolo lutego usunalem z grona kolo 200 osob... pozdrawiam i oby do 3000 osob :)
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
S y l w i a
-
Anonim