-
!
Po raz kolejny kelnerka skasowała mnie i moich znajomych o tyle co nie powinna :/
Za mało im płacą czy co????? Dorabiają sobie na boku żerując na zalanych klientach?! -
youlie.
>E.M.K. napisała:
>Po raz kolejny kelnerka skasowała mnie i moich znajomych o
>tyle co nie powinna :/
>
>Za mało im płacą czy co????? Dorabiają sobie na boku
>żerując na zalanych klientach?!
każdy kombinuje jak może. zresztą jak nie dostają napiwków..to w sumie, chociaż tego nie popieram, same biorą:)
to jest cena, którą płacą wszyscy klubowicze za takich lansiarzy za 5 zł, którzy sami kasy nie mają albo toną w długach a balują, balują...piją na krzywy ryj. żenua. -
!
Wyobraź sobie sytuację: Wchodzimy do Clubu w 5-6 osób ok 2 w nocy. Nie ma za dużo ludzi. Siadamy przy stoliku składamy zamówienie i płacimy. Za jakiś czas składamy 2 TAKIE SAME zamówienie i płacimy z 50 zł więcej! To jakaś porażka jest! -
Karolina Adrianna
-
-
!
Oczywiście że tak! :) Ale już nie chceliśmy robić szumu! :) Bo po co? O pare zł ? Chodzi o sam fakt!
A wspominam o tym żebyście byli bardziej czujni :)
POzdr -
youlie.
trzeba było zwrócić uwagę;-) chyba, że już nie ogarnialiście sytuacji...%%%
zresztą są takie kluby, gdzie ten sam drink, alko...zawsze ma cenę ruchomą;) cena rośnie wraz z potencjalnym ( wg barmana/ki) stanem zamawiającego;)) -
!
-
Anonim
>E.M.K. napisała:
>Oczywiście że tak! :) Ale już nie chceliśmy robić
>szumu! :) Bo po co? O pare zł ? Chodzi o sam fakt!
>
>A wspominam o tym żebyście byli bardziej czujni :)
>
>POzdr
Ja tam i tak zawsze zamawiam przy barze u znajomych barmanów, a oni raczej mnie nie oszukają. :) -
Karolina Adrianna
dokładnie skoro nie chcieliście robic sszumu to po co ten temat tutaj ?
a myśle ze jak ktoś ma ogarnąć ile za cos płaci to ogarnie jak bedzie pod wpływem % to sam bedzie sobie winien ze nie wie ile płaci a barmanka madra kobieta wykorzysta sytuacje; ) -
!
>Jaro napisał
>>E.M.K. napisała:
>>Oczywiście że tak! :) Ale już nie chceliśmy robić
>>szumu! :) Bo po co? O pare zł ? Chodzi o sam fakt!
>>
>>A wspominam o tym żebyście byli bardziej czujni :)
>>
>>POzdr
>
>Ja tam i tak zawsze zamawiam przy barze u znajomych
>barmanów, a oni raczej mnie nie oszukają. :)
Będę się musiała zaprzyjaźnić z tymi barmanami :) -
Anonim
-
!
-
Paula
Ja protestuję co do tematu wątku a jego zawartości :P
między ""Barmanki wymyślają sobie ceny drinków"""
a ""Po raz kolejny kelnerka skasowała mnie i moich znajomych" :P
widze mała roznice :P hehe
-
Anonim
zawsze mnie cieszy ta zamozna mlodziez, ktora jakze latwo krytykuje innych, ktorzy narzekaja, ze pobolewa ich pupunia po wizycie w barze. taki wyznacznik dzis zamoznosci, ze caly tydzien dziecko ciula, zeby w weekend dac na rajstopy i markowy blyszczyk kelnerce.
dzis na lunchu w Warszawskiej po powrocie z lazienki kelnerka oddala mi PLN100, ktore wypadly mi z marynarki, kiedy wstawalem zza stolika. tylko, ze tam Waldek pilnuje zasad. jest roznica. -
Anonim
>E.M.K. napisała:
>
>
>Będę się musiała zaprzyjaźnić z tymi barmanami :)
No nie wiem, naprawdę nie wiem czy oni będą otwarci na nowe znajomości.; ) -
!
>Jaro napisał
>>E.M.K. napisała:
>>
>>
>>Będę się musiała zaprzyjaźnić z tymi barmanami :)
>
>No nie wiem, naprawdę nie wiem czy oni będą otwarci na
>nowe znajomości.; )
A Ty co adwokat barmanów z Cini czy co? :PPPP hehe -
Anonim
-
!
-
Anonim
-
Anonim
skoro taka kelnerka skacze koło klientów to powinna dostac za to chociaz drobny napiwek, a ze polska jest zacofana to tego nie robi. w innych krajach jest to normalne.
poza tym ceny są rozne, kelnerki rozne, drinki rozne.
btw moze postaw sie na jej miejscu, zapierdziela całą noc za marne $, do tego sprząta po nawalonych klientach którzy jakby mogli to by nasikali na sciane i po takim bieganiu całą noc do stolika nie dostanie nawet głupiej złotówki.
(barmani tez kręcą jak mogą kiedy widzą stan 'gościa')
To jest Polska :).
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne