The Cinnamon [2964]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakies komentarze? Pierwsze uwagi?

W sobote co prawda wiekszosc pracy robil za nia Maciek, ale dziewczyna dopiero sie wdraza... Mysle, ze przez pierwsze kilka weekendow bez pomocy managerow sobie nie poradzi...
  • Anonim

a co w tym czasie będzie robił Maciek, jak go już tam nie będzie, bo rozumiem takie jest założenie?
  • Anonim

Maciek odszedl z cyny... to byl jego ostatni weekend... Przynajmniej taki message byl przekazywany w sobote
  • .:: maK$!K::.

bardzo mila pani
  • Eryk :)

hmmm, wiem ze na tym gronie wypowiadaja sie osoby pracujace w cynie a na pewno rowniez czytaja osoby bezp zainteresowane tym watkiem... prosze o informacje z pierwszej reki...
  • ALEXXX

bylem wlasnie w sobote i robi bardzo sympatyczne wrazenie...
    a do kad odszedl maciek?
  • Anonim

no jak to odszedl? eee to ja juz nie mam po co tam chodzic...
  • Anonim

Ja niestety nie miałem okazji zobaczyć przy w pracy. Wiem tylko tyle, że ma na imię Aneta.
    Szkoda, że Maciek odszedł. Mam tylko nadzieję, że selekcja w clubie na tym nie straci, a może nawet zyska(?)
  • Anonim

az sie boje jak mysle ze z tej delikatnej i sympatycznej dziewczyny ktora spotkalem w sobote przy wejsciu musi zrobic sie twarda i zdecydowana babka...wish her luck!
  • Kamao

ojejku - chyba była bardzo delikatna, bo ja jej nawet nie zapamiętałam! ale wstyd!
  • Ania Waw/Poznan

No ja slyszalam ze daja jej 2 tygodnie i wymieknie dziewczyna. W sobote Maciej pracowal a ona widzialam patrzyla tylko. Szkoda ze Maciek odszedl :( ciekawe jak teraz bedzie...
  • Sunn

No ciekawe... ja jej nawet nie zauważyłam...

Juz do tego Macka sie przezwyczaiłam....
  • ALEXXX

dajcie jej szanse:) patrzyla na macka zeby sie wszystkiego nauczyc i dostosowac do cina...
  • nutria w paski bordo ; )

tylko ze jeden weekend to za molo zeby ogarnac wszystkich stałych bywalcow
  • ALEXXX

no tak trudno żeby akurat wszyscy byli...trzeba być jednak dobrej myśli...
  • Eryk :)

>nutria w paski bordo; ) napisała:
    >tylko ze jeden weekend to za molo zeby ogarnac wszystkich
    >stałych bywalcow

no i nutria nie wejdzie ( hihihihihih) :)))
  • Delicta iuventuis

No musi być twarda...powodzenia;)
  • Margo

ojej....musi byc twarda...to prawda....i am starting to feel sorry for her...all those mean ppl at the door;(
  • nutria w paski bordo ; )

>Eryk :) napisał
    >>nutria w paski bordo; ) napisała:
    >>tylko ze jeden weekend to za molo zeby ogarnac wszystkich
    >>stałych bywalcow
    >
    >no i nutria nie wejdzie ( hihihihihih) :)))

niedoczekanie; P
  • ☆Piegus☆

wydaje mi sie ze da sobie rade... mam nadzieje poniewaz byla sympatyczna..
| |

The Cinnamon. Kultowy warszawski klub w którym nie wypada nie być w każdy piątek i sobotę po go...

Fotki

Miejsca grona (1)