-
Anonim
Jakies komentarze? Pierwsze uwagi?
W sobote co prawda wiekszosc pracy robil za nia Maciek, ale dziewczyna dopiero sie wdraza... Mysle, ze przez pierwsze kilka weekendow bez pomocy managerow sobie nie poradzi... -
Anonim
a co w tym czasie będzie robił Maciek, jak go już tam nie będzie, bo rozumiem takie jest założenie? -
Anonim
Maciek odszedl z cyny... to byl jego ostatni weekend... Przynajmniej taki message byl przekazywany w sobote -
.:: maK$!K::.
-
-
hmmm, wiem ze na tym gronie wypowiadaja sie osoby pracujace w cynie a na pewno rowniez czytaja osoby bezp zainteresowane tym watkiem... prosze o informacje z pierwszej reki...
-
ALEXXX
bylem wlasnie w sobote i robi bardzo sympatyczne wrazenie...
a do kad odszedl maciek? -
Anonim
-
Anonim
Ja niestety nie miałem okazji zobaczyć przy w pracy. Wiem tylko tyle, że ma na imię Aneta.
Szkoda, że Maciek odszedł. Mam tylko nadzieję, że selekcja w clubie na tym nie straci, a może nawet zyska(?) -
Anonim
az sie boje jak mysle ze z tej delikatnej i sympatycznej dziewczyny ktora spotkalem w sobote przy wejsciu musi zrobic sie twarda i zdecydowana babka...wish her luck! -
Kamao
ojejku - chyba była bardzo delikatna, bo ja jej nawet nie zapamiętałam! ale wstyd! -
Ania Waw/Poznan
No ja slyszalam ze daja jej 2 tygodnie i wymieknie dziewczyna. W sobote Maciej pracowal a ona widzialam patrzyla tylko. Szkoda ze Maciek odszedl :( ciekawe jak teraz bedzie... -
Sunn
No ciekawe... ja jej nawet nie zauważyłam...
Juz do tego Macka sie przezwyczaiłam....
-
ALEXXX
dajcie jej szanse:) patrzyla na macka zeby sie wszystkiego nauczyc i dostosowac do cina... -
nutria w paski bordo ; )
tylko ze jeden weekend to za molo zeby ogarnac wszystkich stałych bywalcow -
ALEXXX
no tak trudno żeby akurat wszyscy byli...trzeba być jednak dobrej myśli... -
>nutria w paski bordo; ) napisała:
>tylko ze jeden weekend to za molo zeby ogarnac wszystkich
>stałych bywalcow
no i nutria nie wejdzie ( hihihihihih) :))) -
Delicta iuventuis
-
Margo
ojej....musi byc twarda...to prawda....i am starting to feel sorry for her...all those mean ppl at the door;( -
nutria w paski bordo ; )
>Eryk :) napisał
>>nutria w paski bordo; ) napisała:
>>tylko ze jeden weekend to za molo zeby ogarnac wszystkich
>>stałych bywalcow
>
>no i nutria nie wejdzie ( hihihihihih) :)))
niedoczekanie; P -
☆Piegus☆
wydaje mi sie ze da sobie rade... mam nadzieje poniewaz byla sympatyczna..
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne