Cień wiatru [648]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kata

trzeba będzie się kiedyś wybrać. ^^
  • Anonim

ja lece w niedziele, a moja siostra CW komus pozyczyla i teraz rozpaczam. chcialam nawet zamowic sobie ten przewodnik opracowany na bazie CW, ale i tak nie zdaza mi przyslac. :/
  • miss independent.

A kupić gdzieś? W każdym Empiku jest :)
  • Anonim

no niestety nie w kazdym. a przynajmniej nie teraz. w ogole nie ma. tylko "o... chyba jeszcze jest, powinno... a nie. juz nie ma." bu.
  • Anonim

ja mam na mysli ten przewodnik rzecz jasna, bo drugiego CW kupowac nie zamierzam. z calym szacunkiem.;)
  • ŁySa

po przeczytaniu CW tez mnie naszła ogromna ochota na zobaczenie tego pieknego miasta w ktorym dzieje sie akcja naczej ulubionej ksiazki :D co prawda czytalam ja rok temu, a w Barcelonie bylam dopiero w te wakacje i to na krotko, ale miasto naprawde przesliczne i warte spontanicznego weekendowego wypadu;)...trudno sie nie zakochac!
    wiec nie zastanawiajcie sie nad wyjazdem ani chwili;)
    pozdrawiam!
  • Aries

no wycieczka to swietny pomysl!bylabym za.
  • Anonim

ja wrocilam ostanio z Barcelony i byłam na Avenida de Tibidabo 32! Dom wyglada tak jak sobie go wyobrazalam (i jak jest opiany w ksiazce), tylko nie ma juz pomnikow aniolow. Nadal jezdzi stary niebieski tramwajik, ktorym w ksiazce jezdzil Daniel. ; )
  • Martita

Ja lecę za miesiąc. Też chcę zobaczyć Avenida de Tibidabo 32!! :D
  • 1
  • 2
| |

Grono wszystkich miłościków i wielbicieli książki C.R. Zafon'a :)

Fotki

Miejsca grona (0)