- 1
- 2
-
kata
-
Anonim
ja lece w niedziele, a moja siostra CW komus pozyczyla i teraz rozpaczam. chcialam nawet zamowic sobie ten przewodnik opracowany na bazie CW, ale i tak nie zdaza mi przyslac. :/ -
miss independent.
-
-
Anonim
no niestety nie w kazdym. a przynajmniej nie teraz. w ogole nie ma. tylko "o... chyba jeszcze jest, powinno... a nie. juz nie ma." bu. -
Anonim
ja mam na mysli ten przewodnik rzecz jasna, bo drugiego CW kupowac nie zamierzam. z calym szacunkiem.;) -
ŁySa
po przeczytaniu CW tez mnie naszła ogromna ochota na zobaczenie tego pieknego miasta w ktorym dzieje sie akcja naczej ulubionej ksiazki :D co prawda czytalam ja rok temu, a w Barcelonie bylam dopiero w te wakacje i to na krotko, ale miasto naprawde przesliczne i warte spontanicznego weekendowego wypadu;)...trudno sie nie zakochac!
wiec nie zastanawiajcie sie nad wyjazdem ani chwili;)
pozdrawiam! -
Aries
-
Anonim
ja wrocilam ostanio z Barcelony i byłam na Avenida de Tibidabo 32! Dom wyglada tak jak sobie go wyobrazalam (i jak jest opiany w ksiazce), tylko nie ma juz pomnikow aniolow. Nadal jezdzi stary niebieski tramwajik, ktorym w ksiazce jezdzil Daniel. ; ) -
Martita
- 1
- 2