- 1
- 2
-
moved2BCN :D
Hej,
czy ktos z Was chcialby zrobic sobie tour de BCN sladami akcji Cienia Wiatru?
prosze o kontakt -
Kasia Krakowianka
-
Mała Mi.
-
-
Mała Mi.
ach i do tego jestem święcie przekonana, że kiedyś sobioe taką wycieczkę zrobię. przekonana :D -
bittersweett
Ja już jestem uzbrojona w "Przewodnik po Barcelonie", będę nas prowadzić;D -
Natana
-
0la
byłam w Barcelonie w kwietniu, miałam ze sobą przewodnik..
i nic z tego nie wynikło. ta teraźniejsza Barcelona nie ma nic z tej z CW.
po prostu mi się odechciało. Ale książkę w oryginale mam :D -
Natana
-
Anonim
-
beat
taka wycieczka w dzisiejszych czasach chyba nie ma racji bytu... niestety -
Natana
-
beat
-
Natana
-
-
Mała Mi.
-
moved2BCN :D
-
Anonim
masz fajny opis :) zazdroszczę. Byłam w Barcelonie w zeszłym roku i strasznie tęsknię za klimatem tego miasta. Warszawa to nie to samo -
Anonim
Właśnie po przeczytaniu tej książki mam ogromną ochotę na zwiedxenie Barcelony:D -
Anonim
Sporo osób z tego grona było w Barcelonie jak widzę. Powiedzcie, z jakimi kosztami wiąże się się taki wyjazd? Kwestia biletów, wszelkich opłat na dojazd i zakwaterowanie. No i życie na miejscu, drogie jest?
Jestem ciekawy ile gotówki pochłonąłby pieniędzy :) -
Anonim
www. skyscanner.net - pomocna stronka, która sama "ułoży" plan najtańszego lotu, łącząc loty poszczególnych tanich przewoźników.
Ja płaciłam ok. 300 zł ryanem w obie strony przez Londyn do Girony, stąd chyba 11 euro autokar do Barcelony.
Zakwaterowanie - ok. 17 euro za noc ze sniadaniem w hostelu w ścisłym centrum, ale oczywiście można taniej, szczególnie jeśli nie w centrum. W moim hosteliku była np mozliwość pracy 4 godz dziennie za nocleg- a ta praca to głównie sprzątanie tarasu, jadalni po śniadaniu, praca w recepcji.
Życie na miejscu nie jest jakieś szczególnie drogie. -
Anonim
ja przybede do BCN w drugiej polowie sierpnia
wycieczke sladami cienia wiatru juz mam obiecana
w 'przewodnik' do ksiazki jestem uzbrojona;))))
- 1
- 2