-
Anonim
Ciekawe... Kop z półobrotu może prawdopodobnie rozwiązać każdy problem... hehe... -
Anonim
nie prawdopodobnie a napewno! w koncu stal sie slawny dzieki swojemu stworcy i wynalazcy: Chuckowi Norrisowi (Wielki respekt!) -
KŻH
-
Anonim
-
-
KŻH
-
Anonim
-
Anonim
Na początku był Chuk Norris i kowbojki. Bóg próbował odzielić jedno od drugiego. Nie udało się, dostał kopa z pół obrotu w twarz. -
mötörhöd
słyszałem ze :when chuck finds out about this website your all in deep shit...
-
Anonim
-
Anonim
niema sensu się chować. on itak nas znajedzie. ma noktowizor i thermalhipersplintercellperysk oteleskop -
Anonim
dobrze, że nie osiada thermalhipersplinterMEGAcellpe ryskoteleskolunety... Ale tu już tylko kwestia czasu... -
mötörhöd
-
Anonim
Taaa... Zebrał wszystkie garnki ze złotem, a małych drani ubranych na zielono skopal w twarz z półobrotu... -
-
Anonim
-
Anonim
-
Wiola
yeah
tak boję się kopa z półobrotu, że gdy usłyszę melodyjkę strażnika teksasu osiągam niebywałą prędkość, by przełączyć kanał i nie natknąć się na norrisa
a nawet nie wiem, on tam też taaaak kopie? -
ja boje sie przelaczyc, wiec ogladam. nie chce zeby mnie chuck norris skosil z polobrotu
-
!!! Z.F. ELO !!!
Chuck Norris doliczył do nieskończonośći. Dwa razy. Moi drodzy naprawde... -
!!! Z.F. ELO !!!
Gdy spytasz Chucka Norrisa, która jest godzina zawsze odpowie: “ Dwie sekundy do”. Gdy się spytasz “ Dwie sekundy do czego?” kopie cię z połobrotu w twarz.