CHUCK NORRIS - prawdziwe grono [106]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ciekawe... Kop z półobrotu może prawdopodobnie rozwiązać każdy problem... hehe...
  • Anonim

nie prawdopodobnie a napewno! w koncu stal sie slawny dzieki swojemu stworcy i wynalazcy: Chuckowi Norrisowi (Wielki respekt!)
  • KŻH

A kto wynalazł kowbojki?
  • Anonim

Jak to kto??... Chuck Norris!!!...
  • KŻH

Niekoniecznie...On sie urodził w kowbojkach
  • Anonim

a słyszeliście że Chuck norris has a son. his name is god.
  • Anonim

Na początku był Chuk Norris i kowbojki. Bóg próbował odzielić jedno od drugiego. Nie udało się, dostał kopa z pół obrotu w twarz.
  • mötörhöd

słyszałem ze :when chuck finds out about this website your all in deep shit...
  • Anonim

fakt... trzba się jakoś zakamuflować lepiej...
  • Anonim

niema sensu się chować. on itak nas znajedzie. ma noktowizor i thermalhipersplintercellperysk oteleskop
  • Anonim

dobrze, że nie osiada thermalhipersplinterMEGAcellpe ryskoteleskolunety... Ale tu już tylko kwestia czasu...
  • mötörhöd

słyszałem, ze Chuck Norris has seen the end of the rainbow
  • Anonim

Taaa... Zebrał wszystkie garnki ze złotem, a małych drani ubranych na zielono skopal w twarz z półobrotu...
  • p

ciiii... chuck norris does not sleep. He waits.
  • Anonim

na początek przywitam się. kopem z półobrotu:>.
  • Anonim

Odwzajemnie tym samym...
  • Wiola

yeah
    tak boję się kopa z półobrotu, że gdy usłyszę melodyjkę strażnika teksasu osiągam niebywałą prędkość, by przełączyć kanał i nie natknąć się na norrisa

a nawet nie wiem, on tam też taaaak kopie?
  • p

ja boje sie przelaczyc, wiec ogladam. nie chce zeby mnie chuck norris skosil z polobrotu
  • !!! Z.F. ELO !!!

Chuck Norris doliczył do nieskończonośći. Dwa razy. Moi drodzy naprawde...
  • !!! Z.F. ELO !!!

Gdy spytasz Chucka Norrisa, która jest godzina zawsze odpowie: “ Dwie sekundy do”. Gdy się spytasz “ Dwie sekundy do czego?” kopie cię z połobrotu w twarz.
| |

Fani Chucka Norrisa i jego kopa z półobrotu łączcie się :D....i pamiętajcie, że Chuck Norris ...

Miejsca grona (0)