-
KrzaK
Chcielem sie dowiedziec jaki jest wasz stosunek do hip hopu . a moze takze sa jacys ludzie ktorzy sami cos produkuja chetnie poslucham cos chomikowego . wiem ze sa u nas chlopaki z jwp tez jakies typy z marii dabrowskiej i z renesansowej forma czy jak :) tez moj kolega z conrada . moze i wy cos wiecej wiecie z checia poznam takowe osoby bo jest bardzo w temecie . pozdro -
Makumba
stosunek do hh mam dobry:) ale czasem cos mi sie podoba a czasem nie to zalezy:] a zeby ktos cos tworzyl na Chomiczowce, hmmmm podobno sa jacys ale nieznam ich ani tez nie slyszalem wiec powiem ze nie wiem:] -
KrzaK
o koleszka powiedzial mi te typy z mari dabrowskiej - Emblemat . ale raczej nic prof jak slyszalem maja duzo do zrobienia :D . Ja osobiscie Polecam dobrych ziomkow z Zoliborza Aleja W.P. - AWP . jeden typ z aspektu mozna powiedziec jest co wchodzi w sklad jezeli ktos by chciial jakis kawalek ziomkow to dogadamy sie :D . -
Anonim
A ja znam i to dwa składy, słyszałem kilka piosenek i bardzo mi sie podoba:) -
-
KrzaK
pablo : moze jakies nazwy :) xywy itd :) a mzoe jeszcze na dodatek jakis link do mp3 . -
Fubu
Chcielem sie dowiedziec jaki jest wasz stosunek do hip hopu . a moze takze sa jacys ludzie ktorzy sami cos produkuja chetnie poslucham cos chomikowego . wiem ze sa u nas chlopaki z jwp tez jakies typy z marii dabrowskiej i z renesansowej forma czy jak :) tez moj kolega z conrada . moze i wy cos wiecej wiecie z checia poznam takowe osoby bo jest bardzo w temecie . pozdro
..po pierwsze 4MA maluje a po drugie ProEBT sa z okolic kwitnacej i radza sobie calkiem niezle..a nawet bardzo dobrze.
pozdro -
prof. Yuurei od wuefu
No no. 4MA maluje... czasami to człowiek wraca z pracy i klatka nie do poznania :-)
Mój stosunek do HH jest taki, że narobiło się szitu zagramanicą i ciężko coś porządnego obczaić. U nas też nie lepiej.
Dlatego ostatnio się zaszyłem w acid jazziku i starej, dobrej, szkole. "Młodzi mówią na to old skul"; -D -
Anonim
Moj stosunek do hip hop'u jak najbardziej pozytywny, ale tego starszego, bo nowego nie trawie. Sam zajmuje sie robieniem podkladow, ale z nikim nie nagrywam. Tak samo slyszalem o JWP i EMBLEMACIE, ale reszta jest mi obca. Ja sie trzymam z chlopakami z EFEKT'u DZIALANIA ktorzy sa z Wawrzyszewa. -
Anonim
TCH(taka grupa) slyszalem fjuczuring z moim kolegą i na prawdę świetne, "oczami dziecka" się nazywa oraz taką piosenkę, kurcze nie pamiętam jak się nazywałą, chłopaki mają talent....linków nie mam....natomiast mam kumpla który coś nagrywał pod nazwą Meta4 i też kilku moim znajomym się podobało...linków również brak, ale szacuneczek dla talentu -
Grono.Net
Da sie zrobić przesiew szitu i wyselekcjonowac cos dobrego. Szczerze powiedziawszy HH i jest bardzo ogłupiający ale mozna tez w nim usłyszec cos ciekawego o życiu!!! ema -
Fubu
to tak jak wizyta w lumpeksie..albo zbajdziemy stare dobre polo lakosta, albo klasyczna koszulke najka, albo plastikowy tiszirt southpola..kazdy lubi co innego -
Anonim
jak dla mnie można tam znaleźć również podartą szmatę która nie ma i nie będzie miała swojego stylu....tyle -
Fubu
-
Anonim
-
Maf1a Konkord WestCh
-
Fubu
-
KrzaK
no slyszalem efekt dzialania dobrze im idzie z tego co slysze.
No mysle ze napewno wiecej chomikow cos produkuje tylko ukrywaja sie w podziemi gleboko :) a temu trzeba zapobiec .
Jezeli chodzi o Projekt emblemat to niewiem mialem ich nagrane jakies poczatkowe kawalki i zabardzo nie wchodzilo mi w ucho ale napewno sie cos zmienilo jezeli macie cos to z checia zassysne. HH4ever -
| BzykeR |
Chcecie to macie ---> http://hip-hop.pl/news/projector.ph... -
Anonim
Stosunek do hh dobry ale raczej do tego starszego... paktofonika , k44 ... , w nowym hh trudno jest wylowic cos wartosciowego ... -
Lewus
R-A-P w ten rytm uderza serce Chomiczówki
każdemu co czaji -pozdrówki
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne