-
Anonim
czy wysylal może ktoś z Was paczki z chin do polski? Ja zamierzam wysłać 10kg pocztą lotniczą, ale bardzo się boję, bo słyszałam, że znikają rzeczy z paczek... Czy to sie komuś zdarzyło??
Spytam na poczcie czy mogę dostać jakiś kwit z listą tego, co wysyłam, ale nie wiem czy to jest w ogóle możliwe. zreszta jak mi buchną kochane kozaczki, to nawet jak pozniej odszkodowanie bym dostala, to kozaczków nie zobacze:D -
psycho queen.
wysylamy regularnie co kilka miesiecy paczki i nigdy nic nam nie zginelo z nich :) co najwyzej cos sie niechcacy potluklo. -
...Tita...
-
Konsul
-
-
...Tita...
-
Anonim
zalezy czy lotnicza poczta czy zwykla. jak zwykla to moze i dwa miesiace, a lotnicza czasem w tydzien jest na miejscu.
dzieki, pocieszyliscie mnie ze nic nie znika!! to moze moja znajoma miala wyjatkowego pecha ze jej zgnęła... bluzka i beret... lol
no to pokrzepiona wysyłam moje 12kg jutro:D -
pure pleasure
-
Shang F***in' Hai
15 kg za niecale 800 yuan, pzesylka laczona (morze i powietrze) i szlo 2 tygodnie (max idzie 40dni). nie wiem, czy w calosci doszlo, dowiem sie za 2 h :)
-
Anonim
14kg za ponad 900 yuanow , doszlo wszystko w tydzien
nie wiem jak teraz ale nie mozna bylo zadnych nosnikow danych wysylac typu cd ani niczego co ma wlasne wbudowane baterie....:D -
Szczur
Myślałem nad kupnem przez eBay obiektu z Chin. Ale kiedyś słyszałem, że w przypadku zakupów z krajów azjatycich(to akurat była Japonia), ktoś zanim dostał produkt musiał sobie sam przetłumaczyć fakturę i wszystkie dokumenty dotyczące produktu... ktoś spotkał się z podobnymi utrudnieniami?
Nie znam chińskiego, a tym bardziej urzędowego chińskiego. :P -
Anonim
-
Annaa XXX
a czy można jakoś taką paczkę monitorować? wiem, że kurier udostępnia taką usługę ale czy poczta? jak można sprawdzić czy nadawca faktycznie wysłał paczkę? -
tomek tomek
A czy taka paczka wysłana przez china post przyjdzie bezpośrednio do mojego domu czy będę musiał się po nią zgłosić do celników?
pzdr -
Shang F***in' Hai
-
Maniek
Witam, chcę zakupić jedną rzecz w chinach, prywatna osoba mi to wyśle, Jest to niewielki moduł zasilacza Wymiary 20cm x 15cm Ile mniej więcej zapłacę za przesyłkę? czy jakieś koszta cła itp będę musiał jeszcze w Polsce opłacać czy wysyłająca osoba wszystko opłaci? -
Witold Szuba
czy ktoś dostawał już e-papierosy z Chin ? jak dlugo szła paczka do Polski i czy musi przechodzić przez cło ? Kto powiadamia ze przyszła i w jaki sposób ? -
Mariusz Talaga
Witam.
Do jakiej wartosci mozna nadac paczke z Chin zeby nie poszla na clo? Dodam ze to jest paczka odziezowa.
i czy najlepiej nadac zwykla poczta.
Czy gdzies jest cennik chinskiej poczty ile placi sie za kg paczki?
Mariosso
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Chiny
- Załóż własne grono tematyczne