-
Anonim
Co poleceacie z tego nurtu? Z jego wersji mocnej o soft? Jeśli można gdzieś coś z sieci ściągnąc to prosze o linki i konkretnych wykonawców
-
Anonim
-
Chill'n'grill
Skoro Miss Kittin to pewnie i The Hacker; P. Ale może coś ogólnie z wytwórni: Ladomat, Gigolo, Hot Banana :) -
Anonim
mysle,ze najlepszym rozwiazaniem byloby zainstalowanie programu do sciagania muzy tam jest tego pelno....,a haker owszem i jego nowa plyta bylem na imprezie w polzen masakraaa w znaczeniu pozytywnym...
Polecam tego wykonawce!!!Jak rowniez anthony rothera ogolnie wytwornie gigolo records,wytwornie wmf records,kompakt,moonharbour.de ...i inne -
-
Grono.Net
Mount sims
i taki jeden trak co go mam od Gigolo ale nie wiem jak się nazywa; ]
No to Koka poleciła :D:D: -
Anonim
-
Piekarnia
nie mozna zapomniec rowniez o felix de hause cat i davidzie carreta
z polski - marcin czubala(troszke elec-tech), jacek sienkiewicz i godne polecenia - masskotki -
Anonim
felix DA housecat, z czubala to poplynales, a z sienkiewiczem to juz w ogole
masskotki to szit elektro pop punk i dra sie zamiast spiewac - no utworki powiedzmy, ze daja rade, ale te wokale - fuj
kiedys jakos je lubilem hmm
a swayzak?
superpitcher?
wiem, ze odstaja od electro, no ale co tam
-
Chill'n'grill
A Ty ren co sie nie odzywasz :P Może napiszesz nam, czy jakąś propozycję przesłuchałeś...i może jakieś wrażenia ??!! :D -
Anonim
-
Chill'n'grill
-
Anonim
wybacz - stać mnie ostatnio jedynie na akty zgryźliwości :) ale jakoś nie jest mi z tym źle... dziwne? eeee :) -
Rostek jest Twoim Starym!
-
kuku
wykresik jest niezly .... co, jak, skad.....
ja sie jednak w to tak nie zaglebiam ...
bardziej slucham ..... i jak mi sie cos podoba to grzebie szukam i to mam niezaleznie czy to electro czy techno etc......
|
|
nu jazz, trip - hop, dub, deep house, soft electro, french sound, ambient, nu electronic i click r...
Miejsca grona (2)
-
Regeneracja Puławska 61, Warszawa
klub@regeneracja.waw.pl (22) 646 38 08
-
Lemon Cafe Bar Sienkiewicza, Warszawa
- Dodaj miejsce