-
K.
co wy na to?
dla mnie super... Light i Free Me - cudnie się przy tym odlatuje :)
-
raj
-
Anonim
no wlasnie...tak zaponmialam jak sie nazywa ten zespol co klienta z mtv w nim spiewa,i teraz sobie przypomnialam;p swietny zespol -
pinacolada
a ja coś nie kojarze? mhm, nie kojarze... zaraz poszukam czegos. jak nie znajde wroce pozebrac. -
-
K.
hehe
a może zostane twoim dostawcą mp3-owym? :)
myśle że słyszałaś tylko teraz nie kojarzysz że to Dr No było właśnie :) -
Anonim
a mnie sie wydaje ze slyszalas, ale zapomnialas, a potem nie sluchalas, ale slyszalas i "costam costam" -
pinacolada
Tak, dokładnie tak jak napisał Aromat Identyczny Z Naturalnym! Dlatego jeśli to nei problem, to możesz mi śmiało coś podesłać:)
-
Anonim
-
K.
-
pinacolada
-
pinacolada
Jedną dostałam [free me]. No faktycznie obiło mi się o uszy, ale obiło łagodnie, bo to łagodna muza:)
Pozdrawiam:) -
t|m|t
-
K.
e gadanie... niezłe jest też light (hłaskowinica już wysyłam!; ) a tamto tak długo szło bi chciałąm dwie na raz wysłać ale nie zmieściły sie do twojej skrzynki... -
pinacolada
fajne, fajne, Light właśnie juz ściągnęłam sobie z kazzytakei po prostu chilloutowe, może faktycznie dosyć spokojne, ale takie piosenki też są jak najbardziej potrzebne :)
a tekst Light mógłby być dokładnym opisem moich schiz jak osbie troszki poprocentuję;) -
vincevelux
-
Anonim
eee troche przesadzasz
grali milo, nie powiem, jednak bez rewelacji - aranzacje identyczne jak na plycie, co jest dla mnie srednio przekonujace podczas wystepow na zywo... -
Anonim
Jak dla mnie wypas. Nie rzucają się jak dzikusy na sample, wiedzą, co to umiar, niezłe melodie, świetne aranżacje, idealne nawet dla laika. -
vincevelux
plyty nie slyszalem
podobalo mi sie bo bylo bezpretensjonalnie nie narzucajace sie - co nie oznacza mdle.
-
vincevelux
|
|
nu jazz, trip - hop, dub, deep house, soft electro, french sound, ambient, nu electronic i click r...
Miejsca grona (2)
-
Regeneracja Puławska 61, Warszawa
klub@regeneracja.waw.pl (22) 646 38 08
-
Lemon Cafe Bar Sienkiewicza, Warszawa
- Dodaj miejsce