Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K.

co wy na to?
    dla mnie super... Light i Free Me - cudnie się przy tym odlatuje :)

• raj

dla mnie chyba za spokojne, ale nie jest jakies bardzo złe:)
  • Anonim

no wlasnie...tak zaponmialam jak sie nazywa ten zespol co klienta z mtv w nim spiewa,i teraz sobie przypomnialam;p swietny zespol
  • pinacolada

a ja coś nie kojarze? mhm, nie kojarze... zaraz poszukam czegos. jak nie znajde wroce pozebrac.
  • K.

hehe
    a może zostane twoim dostawcą mp3-owym? :)
    myśle że słyszałaś tylko teraz nie kojarzysz że to Dr No było właśnie :)
  • Anonim

a mnie sie wydaje ze slyszalas, ale zapomnialas, a potem nie sluchalas, ale slyszalas i "costam costam"
  • pinacolada

Tak, dokładnie tak jak napisał Aromat Identyczny Z Naturalnym! Dlatego jeśli to nei problem, to możesz mi śmiało coś podesłać:)

• Anonim

a tak naprawde jak uslyszysz to zapomnisz; )
  • K.

hłaskownica wysłałam - takie 2 ktore slyszalas i zapomnialas :)
  • pinacolada

Kasika na dobry adresik? bo póki co, nie doszło.
  • pinacolada

Jedną dostałam [free me]. No faktycznie obiło mi się o uszy, ale obiło łagodnie, bo to łagodna muza:)

Pozdrawiam:)
  • t|m|t

'free me' jest swietne ...nastepne single jakos mniej mnie porwaly
  • K.

e gadanie... niezłe jest też light (hłaskowinica już wysyłam!; ) a tamto tak długo szło bi chciałąm dwie na raz wysłać ale nie zmieściły sie do twojej skrzynki...
  • pinacolada

fajne, fajne, Light właśnie juz ściągnęłam sobie z kazzytakei po prostu chilloutowe, może faktycznie dosyć spokojne, ale takie piosenki też są jak najbardziej potrzebne :)

a tekst Light mógłby być dokładnym opisem moich schiz jak osbie troszki poprocentuję;)
  • vincevelux

grali na festiwalu OCE - BOMBA - naprawde kapitalni!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

eee troche przesadzasz
    grali milo, nie powiem, jednak bez rewelacji - aranzacje identyczne jak na plycie, co jest dla mnie srednio przekonujace podczas wystepow na zywo...
  • Anonim

Jak dla mnie wypas. Nie rzucają się jak dzikusy na sample, wiedzą, co to umiar, niezłe melodie, świetne aranżacje, idealne nawet dla laika.
  • vincevelux

plyty nie slyszalem

podobalo mi sie bo bylo bezpretensjonalnie nie narzucajace sie - co nie oznacza mdle.

• vincevelux

dobrze ori napisal - wiedza co to umiar
| |

nu jazz, trip - hop, dub, deep house, soft electro, french sound, ambient, nu electronic i click r...

Fotki

Miejsca grona (2)