-
Anonim
-
dominika
-
Kasiek
No u mnie w LO wyżej niż 5 się nie dało mieć...Trzeba było na prawdę się uczyć...I to w klasie maturalnej:D
-
Svorack
Ja jestem w gimn. i nasza nauczycielka pojawia się średnio na co 3 lekcji... :/ -
-
Beć
skonczylam LO w tym roku... ale chemie ukonczylam juz w drugiej klasie... oczywiscie z ocena BARDZO DOBRĄ :) -
alexa
3 gimnazjum - 6; P w koncu koniec tego gimnazjum (choc moze bede troszke tesknic) -
Beć
-
Kasiek
>Ola napisała:
>3 gimnazjum - 6; P w koncu koniec tego gimnazjum (choc moze
>bede troszke tesknic)
E w gimnazjum to ja też miałam 6...nawet przez trzy lata...
A jak napisałam w LO najwyższą oceną była 5, więc ją miałam na koniec 3 klasy(profil biologiczno-chemiczny) ^^:D--->o czym pisałam wyżej:) -
Marta
4:-) z moją nauczycielką, której nie było 2 miesiące przed maturą!!!
Jle ja przez nią łeż wylałam! Zdawałam maturę rozszerzoną, a ja nie miałam elektrolizy, ogniw, termodynamiki. koszmar. sama siedziałam i zakuwałam.Pzdr:-) -
Przemek
To ja mam widzę słabą - 2 gim a tylko 5 :P Ale szóstki się mieć nie dało . -
Freestajlo
-
Anonim
No ja w 3 gim. mam 5. 6 nie dao rady, nikomu nie postawiła moja od chemii. :) -
G & G
a ja mam 3 :D:D wawawiwa :) i jestem dumna! o! w mojej szkole to prawie sukces :P:) -
Steve Fox
-
emi
-
kwiecień
-
Ona.
-
artnew
6:D nie chce sie chwalic ale mam 11 szóstek z chemii wiec nic innego mi nie moglo wypadac...:/ ale to wszystko dzieki doswiadczeniom na kolku -
alexa
za doswiadczenia na kolku dostawaliscie oceny? a zadania tez robiliscie? tez za to dostawaliscie? -
Anonim