Chemia [2873]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

:) chwalcie sie !
  • dominika

temat bez sensu, bo wyżej niż 6 się nie da.
  • Kasiek

No u mnie w LO wyżej niż 5 się nie dało mieć...Trzeba było na prawdę się uczyć...I to w klasie maturalnej:D
  • Svorack

Ja jestem w gimn. i nasza nauczycielka pojawia się średnio na co 3 lekcji... :/
  • Beć

skonczylam LO w tym roku... ale chemie ukonczylam juz w drugiej klasie... oczywiscie z ocena BARDZO DOBRĄ :)
  • alexa

3 gimnazjum - 6; P w koncu koniec tego gimnazjum (choc moze bede troszke tesknic)
  • Beć

u nas szostek nie bylo...
  • Kasiek

>Ola napisała:
    >3 gimnazjum - 6; P w koncu koniec tego gimnazjum (choc moze
    >bede troszke tesknic)

E w gimnazjum to ja też miałam 6...nawet przez trzy lata...
    A jak napisałam w LO najwyższą oceną była 5, więc ją miałam na koniec 3 klasy(profil biologiczno-chemiczny) ^^:D--->o czym pisałam wyżej:)
  • Marta

4:-) z moją nauczycielką, której nie było 2 miesiące przed maturą!!!
    Jle ja przez nią łeż wylałam! Zdawałam maturę rozszerzoną, a ja nie miałam elektrolizy, ogniw, termodynamiki. koszmar. sama siedziałam i zakuwałam.Pzdr:-)
  • Przemek

To ja mam widzę słabą - 2 gim a tylko 5 :P Ale szóstki się mieć nie dało .
  • Freestajlo

Na studiach szóstek nie ma;P
  • Anonim

No ja w 3 gim. mam 5. 6 nie dao rady, nikomu nie postawiła moja od chemii. :)
  • G & G

a ja mam 3 :D:D wawawiwa :) i jestem dumna! o! w mojej szkole to prawie sukces :P:)
  • Steve Fox

ja w gim miałem między 5 a 6 a teraz mi wychodzi 3 :D 4 LO UĆ :)
  • emi

a ja mam 6:) ale to w koncu gimnazjum
  • kwiecień

oczywiscie bdb (klasa biol-chem) ]:->
  • Ona.

5 (biolchem) xD
  • artnew

6:D nie chce sie chwalic ale mam 11 szóstek z chemii wiec nic innego mi nie moglo wypadac...:/ ale to wszystko dzieki doswiadczeniom na kolku
  • alexa

za doswiadczenia na kolku dostawaliscie oceny? a zadania tez robiliscie? tez za to dostawaliscie?
  • Anonim

a ja jestem cholernie dumna z mojej czwórki; p
| |

Zapraszam chemików "wszelkiej maści" :) Na zadania z chemii jest osobny wątek. jeśli założysz...

Fotki

Miejsca grona (0)