-
Anonim
Niedługo będzie zimowe okno transferowe kogo wy byście kupili w tą zimę??? -
Robbie
powinniśmy zrobić jeden wielki temat o transferach, a nie rozbijać każde okienko na części; /
Napastnik to A
Środkowy obrońca to B
C - kogokolwiek byśmy nie sprzedali, ktoś musi być gotowy by X-a zastąpić. -
Anonim
Daniel Alves
Klaas Jan Huntelaar
Ricardo Quaresma
Chcialbym jeszcze Ville ale to raczej nie mozliwe; / Wiem ze mam duze wymagania xD -
Anonim
tylko jeden problem jak przyjdzie alves to nie bedzie mógł grać w lidze mistrzów -
-
Anonim
Wiem o tym ale w Premiership bedzie mogl a tu tez sie przyda bo Ferreira albo Belletti to nie dorownuja mu umiejetnosciami... -
Ray
-
Anonim
portugalska era niestety mineła:) inwazji Portugalii i Brazylii wiecej nie bedzie:P -
Anonim
Quaresmę to i ja bym bardzo chętnie widział w Chelsea, ale może być z tym mały problem, gdyż Real kupując Pepe nabył także prawo do pierwokupu Ricardo. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Heh, jeżeli będą chcieli Kake i Ronaldinho to chyba te 50mln. nie wystarczy:P Tyle czy Kaka i Ronaldinho będą chcieli przejść do Chelsea...? Oby ten drugi nie chciał... -
Anonim
Kaka? Zapomnijmy. Nie ma nawet opcji żeby ten geniusz do nas trafił. Ronaldinho raczej bym się nie interesował bo w tej formie jaką aktualnie prezentuje nie jest warty złamanego grosza. Mam nadzieję jednak, że zimowe transfery będą przemyślane i zawodnicy, którzy dołączą do kadry okażą się wzmocnieniami. -
Frankie.
-
Anonim
-
Anonim
-
Krzysiek
Z tych mocno prawdopodobnych to Anelka jest ok. Strzela dużo bramek o na pewno godnie zastąpi Drogbę w czasie PNA i nie tylko. Wczoraj czytałem, że Chelsea chce przebic ofertę za Berbatowa, też byłoby świetnie, bo on jest naprawdę dobry i młodszy o Anelki. Idealnie byłoby kupic Benzemę, bo on jest wspaniały, potrafi wszystko, szybki, świetna technika, strzał, siła, ale to raczej mało realne. Luka Modric też pokazał, że warto go kupic, napewno by się przydał. Podobno prawie dopięty jest transfer Branislava Ivanovicia z Lokomotivu, utalentowany obrońca w stylu Vidicia, za kilka dni będziemy już wiedziec więcej. -
Anonim
po co nam tylu napastnikow wystarcy anelka i berbatow albo za berbatowa benzema ale raczej nie uda sie kupić benzemy -
Stary Pan Hubert ®
-
Anonim
Ja mysle ze Berbatov bylby najlepszym wyobrem ... chociaz abramovicz moglby sciagnac z wypozyczenia crespo i postawic go na ataku z Sheva ... przciez wkoncu grali ze soba w milanie i to nawet bardzo dobrze... -
Krzysiek
Crespo nie gra w Interze i nie jest juz takim dobrym piłkarzem jak kiedyś. Moim zdaniem trzeba go sprzedac. Słyszałem coś, że Bridge rozmawia z Liverpoolem, oby transfer nie doszedł do skutku, bo Wayne jest niezłym lewym obrońcą i może powalczyc z A.Colem o miejsce w składzie.