Chelsea London [1602]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej!
    Gromadzi nas tu miłość do pewnej drużyny. Wszyscy, mam nadzieję, wiedzą o jaką tu chodzi... Ale poza tym napewno macie inne które lubicie, no i te, których nie lubicie... Ja zacznę: poza Chelsea lubię Milan i Juventus, natomiast nie lubię niemieckiem bundesligi. W związku z tym nie lubię Werderu, Schalke, Bayernu, Leverkusen i całej tej chołoty... a Wy?
  • Anonim

ja nie libię milanu ale lubię PSH
  • Maciek Tokarski

Betis, West Ham, AS Roma, no a w polsce oczywiscie LEGIA WARSZAWAAAAA!!!
  • Klata

Juventus oczywiście z włoskich.
    Ajax z holenderskich
    Barcelone z hiszpańskich
    Monaco z francuskich z ogólnej sympati dla Didier Deschamps'a.
  • Anonim

z angielskich to jeszcze Liverpool, z wloskich to Milan, Feyenoord z holenderskich i Real z hiszpanskich :)
  • Gollum

Poza Chelsea LEGIA WARSZAWA i jeszcze lubie Lazio...
  • Dea Augusta

ja lubie jeszcze juventus polonie warszawa i gks mielnik
  • Asia

ja Uwielbiałam Inter ale teraz bardziej Juventus, ogolnie kiedys swiata poza włoska piłką nie widziałam:):) A poza tym to nie cierpie Bayernu i to chyba tyle, a i za Realem i jego "mega" gwiazdami nie przepadam również
  • Anonim

chelsea legia bolton villareal inter
  • Anonim

a krew mnie zalewa na mysl o arsenalu, barcelonie i bundeslidze:]
  • inż. Rhumianek

++ polonia, cagliari, juventus,
    + barcelona
    - lazio
    -- milan, arsenal
  • Asia

Świt nowy dwór mazowiecki (i nie żartuje - mieszkam obok Nowego Dworu:):)
  • Anonim

dlaczego wszyscy lubia Juventus??
  • Asia

Bo jest swietny, ma kilku dobrych piłkarzy i az tak bardzo nie zalezy mu by kupować samych gwiazdorów, a probuje utrzymac w klubie dobrych graczy ktorzy graja w tej druzynie kilka lat...a poza tym to sie czuje, kogo sie lubi a kogo nie ... poprostu tak samo jak uwielbiam chelsea lubie juventus.
  • Anonim

A$$Ia wytłumaczyła dlaczego Juventus... Natomiast ja zapraszam Was wszystkich do grona dla fanów Juve, które założyłem dzisiaj rano. Nosi nazwę bodajże "Fani Juventusu Zapraszamy", albo coś takiego :) Serdecznie zapraszam!
  • Robbie

+
    1) Widzew - patriotyzm lokalny
    2) Olympique Lyonnais - byłem u nich, mam dostęp do wielu pamiatek - zrodziła sie sympatia
    3) Glasgow Rangers - choć jestem katolikiem to ich zawsze dazyłem wiekszą sympatia a po tym jak dowiedziałem sie, ze są z nami... :P
    4) Lazio Rome - to samo co Gersi; )
    5) Borussia Dortmund - rywal Widzewa w LM, od tamtej pory w znienawidzonej Bundeslidze śledze ich wyniki :)
    6) Atletico de Madrid - rywal Widzewa w LM, poza tym skoro ucze sie hiszpanskiego, warto miec klub do czytania newsów o nim :D poza tym opozycja do Realu :P

-
    1) Real de Madrid
    2) Bayern Munchen
    3) AS Rome
    4) Arsenal London
    5) Legia W-wa
  • Anonim

widzew to szmata
  • Maciek Tokarski

ci|ko sienie zgodzi:) ale paradoksalnie wole w pierwszej lidze widzew niz jakies[ kuchenki czy krzeselka.
  • Wojtas

Włochy - Juventus
    Hiszpania - zaden klub (Zerowa liga)
    Holandia - PSV
    Niemcy - Bayer (Krzynowek. W przypadku jego odejscia konczy sie moja sympatia do tego klubu [;)
  • Anonim

Do dam taki mały link; )

Dla fanów Juventusu ... "Fani Juventusu Turyn zapraszamy" to grono założone przeze mnie... no i serdecznie do neigo zapraszam... myślę, że warto... staram sięumieszczać dość ciekawe rzeczy...
| |

Grono dla osób, które oprócz ligi angielskiej uwielbiają drużynę piłkarską Chelsea Londyn. ...

Fotki

Miejsca grona (0)