-
Anonim
Hej!
Gromadzi nas tu miłość do pewnej drużyny. Wszyscy, mam nadzieję, wiedzą o jaką tu chodzi... Ale poza tym napewno macie inne które lubicie, no i te, których nie lubicie... Ja zacznę: poza Chelsea lubię Milan i Juventus, natomiast nie lubię niemieckiem bundesligi. W związku z tym nie lubię Werderu, Schalke, Bayernu, Leverkusen i całej tej chołoty... a Wy? -
Anonim
-
Maciek Tokarski
Betis, West Ham, AS Roma, no a w polsce oczywiscie LEGIA WARSZAWAAAAA!!! -
Klata
Juventus oczywiście z włoskich.
Ajax z holenderskich
Barcelone z hiszpańskich
Monaco z francuskich z ogólnej sympati dla Didier Deschamps'a. -
-
Anonim
z angielskich to jeszcze Liverpool, z wloskich to Milan, Feyenoord z holenderskich i Real z hiszpanskich :) -
Gollum
-
Dea Augusta
-
Asia
ja Uwielbiałam Inter ale teraz bardziej Juventus, ogolnie kiedys swiata poza włoska piłką nie widziałam:):) A poza tym to nie cierpie Bayernu i to chyba tyle, a i za Realem i jego "mega" gwiazdami nie przepadam również -
Anonim
-
Anonim
-
inż. Rhumianek
++ polonia, cagliari, juventus,
+ barcelona
- lazio
-- milan, arsenal -
Asia
Świt nowy dwór mazowiecki (i nie żartuje - mieszkam obok Nowego Dworu:):) -
Anonim
-
Asia
Bo jest swietny, ma kilku dobrych piłkarzy i az tak bardzo nie zalezy mu by kupować samych gwiazdorów, a probuje utrzymac w klubie dobrych graczy ktorzy graja w tej druzynie kilka lat...a poza tym to sie czuje, kogo sie lubi a kogo nie ... poprostu tak samo jak uwielbiam chelsea lubie juventus. -
Anonim
A$$Ia wytłumaczyła dlaczego Juventus... Natomiast ja zapraszam Was wszystkich do grona dla fanów Juve, które założyłem dzisiaj rano. Nosi nazwę bodajże "Fani Juventusu Zapraszamy", albo coś takiego :) Serdecznie zapraszam! -
Robbie
+
1) Widzew - patriotyzm lokalny
2) Olympique Lyonnais - byłem u nich, mam dostęp do wielu pamiatek - zrodziła sie sympatia
3) Glasgow Rangers - choć jestem katolikiem to ich zawsze dazyłem wiekszą sympatia a po tym jak dowiedziałem sie, ze są z nami... :P
4) Lazio Rome - to samo co Gersi; )
5) Borussia Dortmund - rywal Widzewa w LM, od tamtej pory w znienawidzonej Bundeslidze śledze ich wyniki :)
6) Atletico de Madrid - rywal Widzewa w LM, poza tym skoro ucze sie hiszpanskiego, warto miec klub do czytania newsów o nim :D poza tym opozycja do Realu :P
-
1) Real de Madrid
2) Bayern Munchen
3) AS Rome
4) Arsenal London
5) Legia W-wa
-
Anonim
-
Maciek Tokarski
ci|ko sienie zgodzi:) ale paradoksalnie wole w pierwszej lidze widzew niz jakies[ kuchenki czy krzeselka. -
Wojtas
Włochy - Juventus
Hiszpania - zaden klub (Zerowa liga)
Holandia - PSV
Niemcy - Bayer (Krzynowek. W przypadku jego odejscia konczy sie moja sympatia do tego klubu [;) -
Anonim
Do dam taki mały link; )
Dla fanów Juventusu ... "Fani Juventusu Turyn zapraszamy" to grono założone przeze mnie... no i serdecznie do neigo zapraszam... myślę, że warto... staram sięumieszczać dość ciekawe rzeczy...